2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar İstanbul’da Dem Stock diye bir outlet varmış bebek markası olarak mothercare varmış duydunuz mu hiç? Gitmeye değer birşeyler var mı acaba?
Aaa canim bende gitmeyi dusunuyodum benim eve yakinmis kuzenimden duydum mothercare falan eskiden cok ucuza aliyolarmis ama simdi eskisi gibi degil diye duydum genede bi gidicem

Hahahahha vallahi kedilerin de evlattan farkı yok. Ailemin kedisi var dişi 2.5 yaşında bem beyaz o kadar seviyoruz ki, allah günah yazmasın ama bazen yeğenimden daha çok seviyorum. En küçük kız kardeşim onun için ölür kızım kızım diye sever. Annem desen bam başka kanadının bütün parasını verseler vermem der

Duygusalsin biraz. Ben kebdi ailem olmasına rağmen hiç takmıyorum :) hamileliğimi böyle seylerle zehir edemem

Abimle eşi 1 yıl denediler olmuyordu,asla 1 kez olsun suç gelin de olabilir mi diye söyleyemedik,aksine abime dedi annem oğlum git bir baktir bir sağlık sorunun var mi diye. Tam vazgectik dediler o ay hamile kalmıştı.

Ay bende aynıyım varlığına alıştım 1.5 senedir benimle yok yani evin ferdi ne farkı var ki

Aaa canim bende gitmeyi dusunuyodum benim eve yakinmis kuzenimden duydum mothercare falan eskiden cok ucuza aliyolarmis ama simdi eskisi gibi degil diye duydum genede bi gidicem
Evet ben de internette baya güzel indirimler oluyor diye okudum ama hep eski tarihli yorumlardı emin olamadım o yüzden. Gittiğinde yazar mısın cidden dedikleri gibi mi?

Kızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
Yok yok,alakasi yok. Benimki de bazen çok iniyor öyle ki tekmesini neredeyse vajinamda hissediyorum,ertesi gün yukarı geri çıkıyor

E oğulları dünyanın 7 harikasından biri.Onlarda ne kusur olsun.Hep gelinler kötü eksik kusurlu...

Kızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum

Yok tatlım.Bazen çok aşağıda gibi hissediyorum.Dr da sormuştum hatta hayır dedi kafası aşağıda ama bak surda dedi.Gosterdigi yer hissettiğimden yukaridaydi.Senin birde iki bebe.

Bende bugün hissettim iyice aşşada ama aynı zamanda yukarda da hissettim başı yukarda ayağı aşşada olabilir kimbilir takılıyorlar işde:)

Nereden aldınız canım sade ve güzelmiş güle güle kullanın

Benim de cuma günü kontrolum canım ama kendimi çok iyi hissediyorum. Sanıyorum artık hayatına donebilirsin der.

Ahh herkes çamaşır yazlık kışlık işine girişmiş
Sabahtan beri kaldır indir bende
Eşim sözde işçi bayramıydı adam işe gitse daha tatil olcakmış

Ay canım benim de kv çok basit bi ameliyat oldu.Yemek yapamadığım dönemlerde tam da.Afedersin çıkararak yaptım yemeklerini.Hiç birsey demedi sen yapamiyorsun kizimi cagirayim demedi.Gelenleri ağırladim.Simdi o napiyo.Ayni binadayiz.Hic sormuyor bile kızım nasılsın yapabiliyor musun işlerini bişeye ihtiyacin var mı diye.Yarin sabah onun evine gitsem anne senin evi temizleyelim.Camlari sileyim koltukları çekeyim dolapları sileyim desem.Tamam der bayram eder.Çok garipler gerçekten.Gelin hamile olsun hasta olsun ona hiçbirsey olmaz.Üstün güçlerimiz var ya çünkü.Allah onlara muhtaç etmesin bizi.Onlari da bize muhtaç etmesin.Ben iyice yıldım soğudum buz gibi.Ne yardım etsin ne yardım edeyim artık o moddayim.Hemen herkesin kv si böyle yalnız değilsin değiliz yani.

sanırım kayınvalide konusunda en şanslı benim
çok şükür o kadar iyiki gözümün içine bakıyo kızı yok beni kızı gibi görüyo bi sarılması bi öpmesi var kendi annemden ayırmıyorum gerçekten
iş konusunda nişanlılığımızdan beri evlendik aynı hamileyim ekstra üstüme düşüyo
asla elimi bişeye sürdürmez yemeğimi yerim kaldırır otur hemen koltuğa der sen çalışıyosun zaten bütüngün der tabağımı bile kaldırtmaz
içtiğim suya kadar önüme getirir kor utanıyorum böyle yaptıkça yapma anne diyorum ama yapıyo yani durmuyo

Ben yaklaşık 2 aydır öyle hissediyorum canım. Benimkilerin kafaları yukarda ayakları aşağıda kasıklarımı tekmeleyip duruyorlar

Ben de şeyi soracaktım, benim bebeklerden soldaki kıpır kıpır olduğunda sağdaki sakin, sağdaki kıpır kıpırken de soldaki sakin. Sizin de öyle mi?

Canım benim ayakları aşağıdayken kasığı bırak vajinadan çıkacak sanıyorum. Makat duruşlarda sık yaşanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…