- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Aaa canim bende gitmeyi dusunuyodum benim eve yakinmis kuzenimden duydum mothercare falan eskiden cok ucuza aliyolarmis ama simdi eskisi gibi degil diye duydum genede bi gidicemKızlar İstanbul’da Dem Stock diye bir outlet varmış bebek markası olarak mothercare varmış duydunuz mu hiç? Gitmeye değer birşeyler var mı acaba?
HahahahhaTanıdığım Bi kız kedi besleyerek alerjisini yendi sağlık herşeyin başı canım hayat sana eziyet olacaksa almanın Bi manası yok
Bana soruyorlar ya kızının kediye alerjisi olursa diye bende diyorum ki kızı evlatlık vericem
Duygusalsin biraz. Ben kebdi ailem olmasına rağmen hiç takmıyorum :) hamileliğimi böyle seylerle zehir edememKendi ailem olsa yakinda zaten gelirler canm ama malesef degller zaten soylemekle olacak is degl bunlar ama soylemeden de akil etmek gerekmezmi bazen sonucda onlarinda yegenleri normalde her isim iyapiyodm birkac gundur artk yapamiyorm ve esimde 8 den 11 kadar calsiiyo kendim tek kaliyorm bu ara cok mu duygusal oldm bilemiyorm
Abimle eşi 1 yıl denediler olmuyordu,asla 1 kez olsun suç gelin de olabilir mi diye söyleyemedik,aksine abime dedi annem oğlum git bir baktir bir sağlık sorunun var mi diye. Tam vazgectik dediler o ay hamile kalmıştı.Aynen öyle çocuk olmayınca kadının suçuymuş gibi düşünüyorlar hemen benim kaynanam hep laf sokardi bana bu konu için çorapsiz gezmemi bile çocuğa bağlıyordu çorap giymiyorsun ondan çocuğun olmuyor olmazda demişti kaç defa sonra eşimde de sorun olduğunu duyduğunda ağzını açıp bi laf etmedi .
Ay bende aynıyım varlığına alıştım 1.5 senedir benimle yok yani evin ferdi ne farkı var kiHahahahhavallahi kedilerin de evlattan farkı yok. Ailemin kedisi var dişi 2.5 yaşında bem beyaz o kadar seviyoruz ki, allah günah yazmasın ama bazen yeğenimden daha çok seviyorum. En küçük kız kardeşim onun için ölür kızım kızım diye sever. Annem desen bam başka kanadının bütün parasını verseler vermem der
Evet ben de internette baya güzel indirimler oluyor diye okudum ama hep eski tarihli yorumlardı emin olamadım o yüzden. Gittiğinde yazar mısın cidden dedikleri gibi mi?Aaa canim bende gitmeyi dusunuyodum benim eve yakinmis kuzenimden duydum mothercare falan eskiden cok ucuza aliyolarmis ama simdi eskisi gibi degil diye duydum genede bi gidicem
Yok yok,alakasi yok. Benimki de bazen çok iniyor öyle ki tekmesini neredeyse vajinamda hissediyorum,ertesi gün yukarı geri çıkıyorKızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
Aynen öyle çocuk olmayınca kadının suçuymuş gibi düşünüyorlar hemen benim kaynanam hep laf sokardi bana bu konu için çorapsiz gezmemi bile çocuğa bağlıyordu çorap giymiyorsun ondan çocuğun olmuyor olmazda demişti kaç defa sonra eşimde de sorun olduğunu duyduğunda ağzını açıp bi laf etmedi .
İyi barii:))) dediğin gbi bazen de çok yukarıda hissediyorum:))Yok yok,alakasi yok. Benimki de bazen çok iniyor öyle ki tekmesini neredeyse vajinamda hissediyorum,ertesi gün yukarı geri çıkıyor
Kızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
Bende bugün hissettim iyice aşşada ama aynı zamanda yukarda da hissettim başı yukarda ayağı aşşada olabilir kimbilir takılıyorlar işde:)Kızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
Nereden aldınız canım sade ve güzelmiş güle güle kullanınKızlar bebikimin dolabını dayısı ve babası dün akşam kurdu, oda yapmadım anne yanı beşik aldım ama ben kıyafet bakımından zor sığan biri olduğum için böyle bi dolap aldım ve kendi giyinme odamıza kurdurdum
Benim de cuma günü kontrolum canım ama kendimi çok iyi hissediyorum. Sanıyorum artık hayatına donebilirsin der.Doktor sana ne dedi canım. Bana bir süre daha dinlen dedi. Ben korkumdan hiçbir şey yapmıyorum. Ama annem yarın gidecek yavaş yavaş yapmaya baslıcam.nst de sancim çıkmadı pazartesi günkü kontrolde. Haftaya tekrar kontrolum var.
Ay ciddimisnsorma ya ay kendimi okuyorum zannettim bu kadar is gelen giden toplasan gun boyu 2 saat ya oturuyordm ya oturmuyordm sabah 8 aksam 12 leri buluyordu dusun ve bi akrabalari demiski olsun olsun bisey olmaz dolansin dogumu kolay olur demis bende kaynanama patavatsiz cok komik herhalde pek eglendi bunlari soylerken lafini verrdm de seviyesimi var ki dedim hic bisey diyemedi
Ben yaklaşık 2 aydır öyle hissediyorum canım. Benimkilerin kafaları yukarda ayakları aşağıda kasıklarımı tekmeleyip duruyorlarKızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
Canım benim ayakları aşağıdayken kasığı bırak vajinadan çıkacak sanıyorum. Makat duruşlarda sık yaşanıyormuşKızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?