2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Henüz dru normal veya sezeryanla doğum olur şeklinde bir açıklamada bulunan oldu mu? Daha erken galiba bunu anlayabilmek için.
Ben ilk kızimda da bunda da aynı doktor a gidiyorum, 2016 Şubat'ta doğmuştu kızım o normal doğum olmuştu doktor beni ve iki süreci de bildiği için normal olur olarak konuşuyor ama vakti geldiğinde ne olur Allah Kerim

Kızlar doğumun nasıl olacağı hangi haftada kesinleşiyor acaba?
Bebek 37ye kadar dönermiş onu biliyorum ama çatı muayenesi mesela ne zaman yapılıyor

Nereden aldınız canım sade ve güzelmiş güle güle kullanın
teşekkür ederim canımm daha güzelleri sizin olsun https://www.vivense.com/gold-country-4-kapak-2-cekmeceli-gardirop-modeli.html#&gid=1&pid=1
Kızlar doğumun nasıl olacağı hangi haftada kesinleşiyor acaba?
Bebek 37ye kadar dönermiş onu biliyorum ama çatı muayenesi mesela ne zaman yapılıyor
canım benim o yeni doğum yapan arkadaş 38in Sonunda çatı muayenesi oldu. Ve bebişi 38 e girince dönmüştü. Ama çatı muayenesini doğuma gelince yapan drlar bile varmış

Kızlar şu an bebeğimin hareketlerini aşağıda hissediyorum baya vajinamda popomda kaburgamda da sert bişey var. Bir de bugün sanırım ondan fazla kasılmam olmuştur ama sancım yok. Bunlar erken doğum olabileceğini gösterir mi ki acaba tekrar kontrole gitsem mi daha iki hafta önce gitmiştim 31 haftalığım bebek muhtemelen 1800 2000 gr falandır iki hafta önce 1500dü

Canlarım biraz konu dışı ama oğlum 4 yaşında tam.Avm ye geldik.Sinemaya girmek istiyor.Yaşı uygun mudur sizce?İlk defa gireceğiz.
4 yaş iyi bence canım ben 2.5 yaşındaki kizimi götürdüm ama ses seviyesinden rahatsız olduğum için hep kulaklarını elimle kapattım o da gayet güzel izledi ama tekrar gitmek istemiyor mesela

İçin rahat etsin canım git istersen bana son kontrolde çok aşağı indiğini söyledi hareketleri az hissediyordum bu hafta yukarda mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…