2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İçin rahat etsin canım git istersen bana son kontrolde çok aşağı indiğini söyledi hareketleri az hissediyordum bu hafta yukarda mesela
Canım benim ki 25 haftadan beri yerlesti. Doğum pozisyonunda duruyor yani. o kadar ağrım varki alt kısımda. Doktor çok ayakta kalma, fazla iş yapma, gerekirse hiç yapma falan dedi. Öyle bi risk var sanırım bende. Hepimizin bebişi sağlıkla, hayırla, zamanında gelsin inşaAllah

39+3 te sezeryan ollmuştum ben normal bekliyoduk ama zaten yapamazmışım
Eğer isteğe bağlı sezeryansa hiç çatı muayenesi olmazsınız

4 yaş iyi bence canım ben 2.5 yaşındaki kizimi götürdüm ama ses seviyesinden rahatsız olduğum için hep kulaklarını elimle kapattım o da gayet güzel izledi ama tekrar gitmek istemiyor mesela

İşte bende tam olarak bu nedenle erken götürmedim sinemaya.Yuksek sesten rahatsız olur oğlum.Ilk başta kulaklarını kapattı.Neden çok sesli dedi.Neden cok buyuk gorunuyor hersey dedi.İzah edince anladı.Alisinca sevdi baya.1 saat 22 dakika oturdu izledi araya da çıkmadık.Baska bir film izlemek için de söz aldı benden.

Galiba benim bebede döndü o alta vuruşlar bitti
Şimdi kaburgaya çalışıyo arkadaş

Ben bu hamilelik hem bitsin istitorum hem de bitmesin
Çok garip hallerdeyim gerçekten çok özlücem hareketlerini
Benim böbreklere çalışıyo yanlara yanlara çakıyo valla Bi direndi akşam duşa attım kendimi pozisyonu değişsin diye
Ben hiç özlemicem çok uzun geldi bana şımarıklık tan değil valla hiç şımarmadım nazlanmadım sevemedim sabırsızım meraklıyım endişeliyim o yüzden Bi an önce doğum anı gelsin istiyorum

38+3 de ben sezeryan olmustum arkadaslarim 39 u doldurduktan sonra oldular ... son yıllarda hep böyle bu söylediklerim özel
Kuzenim 38+0 da oldu
Eşimin yengesini de 38+0da alacaklar gün verdiler
Sonradan mı belli oldu yoksa kesin sezeryan olarak o tarihe mi gün verdiler çünkü kendinden doğum sancılar açılmalar başlayabilir vs o yüzden soruyorum

Özelde 37 canım 38+0 da alıyorlar hemen devletide ben bilmiyorum çatı muayenesi nette 34 38 arası yazıyo bakalım bizim doktor ne dicek

Aslında bu doktora gore değişiyor. Ben geçen kontrolde kendi doktorumla konuştum. "38 biter bitmez almayabiliriz.Olabildiğince hazır olduğu günü kollamaya çalışıcaz" dedi. Sonucta anne karnindaki bir gun bile cok obemli

Çatı muayenesine gelince, ona bazı doktorlar bakmıyor bile. Sadece Doğum zamanı kontrol eden var. Doğumu tetiklediği için 37 den önce bakmayı pek tercih etmez cogu

Bende pek ozlemicem,öyle ki bidahaki hamileliği 4-5 yıl sonra belki düşünürüm. Çok zor geçen hamilelik değildi ama özlenecek gibi de değil gelsin iste sağlıkla sipalar biraz rahat hareket edelim,uyuyalim.

Kızlar benim kafam karıştı biraz şu şeker işi yüzünden. Bilen olursa yazsın bir zahmet bugün doktora gittigimde glucose random yapti yani rast gele glükoz testi yapti yemek yiyeli nerdeyse 4 saat olmustu. Sonuç 4.5 çıkmış , referansa baktigimda 3.3-7.7 arasi çıkması gerekiyor. Yani iyi mi ?

Kızlar simdi doktordan çıktım gebelik şekeri ile ilgili sınır 7.8 iken benimki yaklaşık 13 çıkmış moralim bozuldu çok. Pazartesi randevum var diyet listesi ve seker aletini kullanmak için
Canım moral bozmak istememde hba1c ise çok yüksek bir oran .eğer hba1c ise yeniden yaptır yanlışlık olabilir

Bende 39 a kadar bekliyorlar diye biliyorum

Referans aralığı dediğin gibiyse iyi.ama diğerini öğren sen canım

Sanirim bende hic ozlemicem kolay bir hamilelik gecirdim simarmadim asermedim kimseyede yuk de olmadim ama artik gun gectikce korkuyorum endiseleniyorum acaba yapabilcekmiym diyorum o yuzden de bir an once dogsun saglikli bi sekilde ikimizde rahatlayalim istiyorum

Bende pek ozlemicem,öyle ki bidahaki hamileliği 4-5 yıl sonra belki düşünürüm. Çok zor geçen hamilelik değildi ama özlenecek gibi de değil gelsin iste sağlıkla sipalar biraz rahat hareket edelim,uyuyalim.
Aynen tam benim dusuncelerimi yazmissin canim en azindan 3 yil dusuncegmi sanmiyorum kolay da gecse bian once dogsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…