2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merak etme Meylen bizim kızların kesinlikle alerjisi olmayacak Çünkü doğar doğmaz evin içinde ki tüy yumaklarına bağışıklıkları olacak. Kedini bir göndersene bana, bir şey deneyeceğim

Merhaba güzel anneler, konuları okuyabildiğim kadar okudum, hasta arkadaşlarıma şifa diliyorum. oruç konusunda bende tutmamayı düşünüyorum. 32 için çalışabilir alacağım haftaya salı ve çalışmaya devam edeceğim inşallah :) bu arada vajinal gerginlikler hissetmeye başladım ağrı da oluyor bazen. Sizde de oluyor mu ?

Günaydınlar herkese , ben dün doğumla ilgili sordum ama henüz çok erken bunu konuşmak için dedi benim ketum doktorumBu arada eşim doğum ücretini sormuş, Tokat medicalparkta takipliyim.normal 1950, sezeryan veya epidural 2350 oda süsleme de dahil demişler ama tabi süsleme içeriği nasıldır bilmem

İlk olduğu için öyle canım
Özliceksin sende gör bak
Çok başka özel bi his bu gerçekten karnında bi canlı taşıyosun hareketlerini hissediyosun iletişim kuruyosun falan mucizevi

38+3 de ben sezeryan olmustum arkadaslarim 39 u doldurduktan sonra oldular ... son yıllarda hep böyle bu söylediklerim özel

Ben 39+2 de oldum ilk sezeryanımı.Bunda da 39 dolmadan olmayı düşünmüyorum.Komsum devlette 39+2 de oldu sezeryan 40 gün önce.

Tiyatro çok mantıklı o yaşlarda hem daha kısa oyunlar
Çünkü konsantre süreleri az

Ben kızı denemiştim de koltukların üstünde gezmeye başlayınca çıkmıştık filmden :))

Şu istanbul dışı doğum ücretlerine çok özeniyorum :)
Ne güzel ya
Biz niye 3 katını veriyoruzz pofff

6 yıllık gelinim ne ben kv yardım ederim, ne de o bana. Hamileliğimi anca 1 aydır kabul ediyor, o da iyice şiştiğimden :) Bazen çalışırken, canım şunu istiyor yapıp getirebilir misin diyorum, hayır diyemiyor :)) Valla kendini hazırla en az 15 gün bizde kalacaksın, benim bakıma ihtiyacım olacak doğumda diyorum, gık diyemiyor. Diyeceğim o ki, bazılarından beklemek yerine, pat diye söylemek senin için daha rahatlatıcı oluyor gibi. Şimdi onlar düşünsün

Tiyatro çok mantıklı o yaşlarda hem daha kısa oyunlar
Çünkü konsantre süreleri az

Ben kızı denemiştim de koltukların üstünde gezmeye başlayınca çıkmıştık filmden :))

İlk deneyim olarak baya iyiydi.Tiyatroya da götürürüm doğuma kadar.Eylulde anaokuluna başlayacak zaten.Okulun bir sürü etkinliği oluyor.

Teşekkürler vivenseden aldık

Bende aynı modeli sipariş verdim. Çok beğenerek hemde, sizde de görünce doğru karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Çok kullanışlı ve çok gözü var, o kadar yer gezdik bunun gibisini bulamadık. Tek sorun montaj ama kolay yapabildiler mi onu merak ediyorum ? Güle güle kullanın.

Uyumuşum gözümü açtım ki bu manzara Eki Görüntüle 2264345

Ben seni yerim... Ömrüm onlar benim. Bizim ailede her evde bir can vardır kedi köpek ne ararsanız :) Gördükçe hem çok seviyorum hem içim acıyor... 15 yıllık dostumu canımı evladımı geçtiğimiz 18 Nisanda kaybettim... Bu süreçte bunları yaşamak çok zor ki normalde yaşamak bile dayanılacak gibi değilken... Çok fazla konuşamıyorum henüz bu konuda acım çok çok taze. Allahım uzun sağlıklı mutlu yıllar versin hepsine. Kardeşleriyle ne güzel büyüyecekler.Benim en büyük hayalimdi birlikte büyümelerine şahit olmak öylede kaldı Allahın takdiri...

Canım çok beğendim odayı tam benim tarzım. Şifonyer Koppeng mi hemnes serisi mi ? Duvar kağıdını nerden aldınız :))

Ben bişey isteyince 2-3 katı istek olarak geri dönüyor bana maalesef.Hemen fırsatı değerlendiriyor.Sende bana şunu yap diyor.Saglik durumları dışında hiçbirsey yapmıyorum.Ama o bana sağlık durumlarında da yardım etmiyor.

Güle güle kullan canım ben de normal 5 kapılı gardrop aldım. Bebişe bir şifonyer bile yeter büyük ihtimalle ama biz de kendimize almış olduk bir nevi
Evet aynen ben dolabını şimdi almayacağım kendi dolabımızda çok rahat ayrı bir çift kapı yer ayırdık. Aldığım zaman bebek/çocuk dolabı tarzında satılanlardan almayacağım.

Vay anasının gözü tam desene :) O zaman en güzeli ne sen ona, ne o sana hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…