Bende yüz ustü yatmayiBende en çok uyumayı özledimm geceleri
rehber öğretmenim canım, dezavantajlı bir bölgede çalışıyorum biraz sıkıntılı aileler ve çocuklarla.Mesleğiniz ne çok özel değilse :)
şimdilik makat yani normal doğum görünüyor bir aksilik olmazsa dedi bana canımHenüz dru normal veya sezeryanla doğum olur şeklinde bir açıklamada bulunan oldu mu? Daha erken galiba bunu anlayabilmek için.
Merak etme Meylen bizim kızların kesinlikle alerjisi olmayacakTanıdığım Bi kız kedi besleyerek alerjisini yendi sağlık herşeyin başı canım hayat sana eziyet olacaksa almanın Bi manası yok
Bana soruyorlar ya kızının kediye alerjisi olursa diye bende diyorum ki kızı evlatlık vericem
İlk olduğu için öyle canımBenim böbreklere çalışıyo yanlara yanlara çakıyo valla Bi direndi akşam duşa attım kendimi pozisyonu değişsin diye
Ben hiç özlemicem çok uzun geldi bana şımarıklık tan değil valla hiç şımarmadım nazlanmadım sevemedim sabırsızım meraklıyım endişeliyim o yüzden Bi an önce doğum anı gelsin istiyorum
38+3 de ben sezeryan olmustum arkadaslarim 39 u doldurduktan sonra oldular ... son yıllarda hep böyle bu söylediklerim özel
İşte bende tam olarak bu nedenle erken götürmedim sinemaya.Yuksek sesten rahatsız olur oğlum.Ilk başta kulaklarını kapattı.Neden çok sesli dedi.Neden cok buyuk gorunuyor hersey dedi.İzah edince anladı.Alisinca sevdi baya.1 saat 22 dakika oturdu izledi araya da çıkmadık.Baska bir film izlemek için de söz aldı benden.
Bende en çok uyumayı özledimm geceleri
Şu istanbul dışı doğum ücretlerine çok özeniyorum :)Günaydınlar herkese , ben dün doğumla ilgili sordum ama henüz çok erken bunu konuşmak için dedi benim ketum doktorumBu arada eşim doğum ücretini sormuş, Tokat medicalparkta takipliyim.normal 1950, sezeryan veya epidural 2350 oda süsleme de dahil demişler ama tabi süsleme içeriği nasıldır bilmem
Ama bebik doğunca uyuyacaginizi kim söyledi sizeeee
6 yıllık gelinim ne ben kv yardım ederim, ne de o bana. Hamileliğimi anca 1 aydır kabul ediyor, o da iyice şiştiğimden :) Bazen çalışırken, canım şunu istiyor yapıp getirebilir misin diyorum, hayır diyemiyor :)) Valla kendini hazırla en az 15 gün bizde kalacaksın, benim bakıma ihtiyacım olacak doğumda diyorum, gık diyemiyor. Diyeceğim o ki, bazılarından beklemek yerine, pat diye söylemek senin için daha rahatlatıcı oluyor gibi. Şimdi onlar düşünsünAy canım benim de kv çok basit bi ameliyat oldu.Yemek yapamadığım dönemlerde tam da.Afedersin çıkararak yaptım yemeklerini.Hiç birsey demedi sen yapamiyorsun kizimi cagirayim demedi.Gelenleri ağırladim.Simdi o napiyo.Ayni binadayiz.Hic sormuyor bile kızım nasılsın yapabiliyor musun işlerini bişeye ihtiyacin var mı diye.Yarin sabah onun evine gitsem anne senin evi temizleyelim.Camlari sileyim koltukları çekeyim dolapları sileyim desem.Tamam der bayram eder.Çok garipler gerçekten.Gelin hamile olsun hasta olsun ona hiçbirsey olmaz.Üstün güçlerimiz var ya çünkü.Allah onlara muhtaç etmesin bizi.Onlari da bize muhtaç etmesin.Ben iyice yıldım soğudum buz gibi.Ne yardım etsin ne yardım edeyim artık o moddayim.Hemen herkesin kv si böyle yalnız değilsin değiliz yani.
Tiyatro çok mantıklı o yaşlarda hem daha kısa oyunlar
Çünkü konsantre süreleri az
Ben kızı denemiştim de koltukların üstünde gezmeye başlayınca çıkmıştık filmden :))
Kızlar bebikimin dolabını dayısı ve babası dün akşam kurdu, oda yapmadım anne yanı beşik aldım ama ben kıyafet bakımından zor sığan biri olduğum için böyle bi dolap aldım ve kendi giyinme odamıza kurdurdum
Teşekkürlervivenseden aldık
Uyumuşum gözümü açtım ki bu manzaraEki Görüntüle 2264345
Canım çok beğendim odayı tam benim tarzım. Şifonyer Koppeng mi hemnes serisi mi ? Duvar kağıdını nerden aldınız :))Kızlar çamaşır deterjanlarının son kullanma tarihi yazmıyor, benim önceki gebeliğimden kalan eşyaları çıkardım şampuan vb hepsini attım ama yumaşatıcıyla deterjana emin olamadım 2017 üretim tarihi 1 kere kullanmıştım, kıvamı ve kokusunda herhangi bi değişiklik yok, sizce kullanmalımıyım kullanmamalı mıyım? Yavaş yavaş eşyaları yıkamaya başlayacağım.
Eşyalarınızı da kurduk odası biraz küçük ama yavaş yavaş düzenini oturturum heralde
6 yıllık gelinim ne ben kv yardım ederim, ne de o bana. Hamileliğimi anca 1 aydır kabul ediyor, o da iyice şiştiğimden :) Bazen çalışırken, canım şunu istiyor yapıp getirebilir misin diyorum, hayır diyemiyor :)) Valla kendini hazırla en az 15 gün bizde kalacaksın, benim bakıma ihtiyacım olacak doğumda diyorum, gık diyemiyor. Diyeceğim o ki, bazılarından beklemek yerine, pat diye söylemek senin için daha rahatlatıcı oluyor gibi. Şimdi onlar düşünsün
Evet aynen ben dolabını şimdi almayacağım kendi dolabımızda çok rahat ayrı bir çift kapı yer ayırdık. Aldığım zaman bebek/çocuk dolabı tarzında satılanlardan almayacağım.Güle güle kullan canım ben de normal 5 kapılı gardrop aldım. Bebişe bir şifonyer bile yeter büyük ihtimalle ama biz de kendimize almış olduk bir nevi
Vay anasının gözü tam desene :) O zaman en güzeli ne sen ona, ne o sana hayatım.Ben bişey isteyince 2-3 katı istek olarak geri dönüyor bana maalesef.Hemen fırsatı değerlendiriyor.Sende bana şunu yap diyor.Saglik durumları dışında hiçbirsey yapmıyorum.Ama o bana sağlık durumlarında da yardım etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?