Günaydınlar herkese , ben dün doğumla ilgili sordum ama henüz çok erken bunu konuşmak için dedi benim ketum doktorumBu arada eşim doğum ücretini sormuş, Tokat medicalparkta takipliyim.normal 1950, sezeryan veya epidural 2350 oda süsleme de dahil demişler ama tabi süsleme içeriği nasıldır bilmem
Gelin ölmediyse nefes alıyorsa herşeyi yapmalı kafasında.Bi 50-100 yıl geriden geliyor bizimki bu konuda.Ben yapmayınca ilk başlarda baya bi şok geçirdi.Ama alıştı napsin zavallı.Ona göre evini en azından haftada bir temizlemeliyim bahar temizliği kış temizliği yapmalıyım.Her misafiri geldiğinde gidip agirlamaliyim.Bayramlarda onun evinde kalıp tüm bayram boyunca gelenleri agirlamaliyim....Liste uzar gider Tam zamanlı hizmetçi olmami istiyor yani.
Kızlar simdi doktordan çıktım gebelik şekeri ile ilgili sınır 7.8 iken benimki yaklaşık 13 çıkmış moralim bozuldu çok. Pazartesi randevum var diyet listesi ve seker aletini kullanmak için
Bende aynı modeli sipariş verdim. Çok beğenerek hemde, sizde de görünce doğru karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Çok kullanışlı ve çok gözü var, o kadar yer gezdik bunun gibisini bulamadık. Tek sorun montaj ama kolay yapabildiler mi onu merak ediyorum ? Güle güle kullanın.
Merhaba güzel anneler, konuları okuyabildiğim kadar okudum, hasta arkadaşlarıma şifa diliyorum. oruç konusunda bende tutmamayı düşünüyorum. 32 için çalışabilir alacağım haftaya salı ve çalışmaya devam edeceğim inşallah :) bu arada vajinal gerginlikler hissetmeye başladım ağrı da oluyor bazen. Sizde de oluyor mu ?
Benim dünden vajina kemiğimde ağrı oluyor. Galiba çatı orası oluyor. Yatakta dönerken falan da ağrı daha fazla hissediliyor. Şu an dinleniyorum. Birazdan yemeğimi yapıp etrafı toplayıp çamaşırları da atıp misafir çağırmayı planlıyorum öğleden sonra
Canım benim ki 25 haftadan beri yerlesti. Doğum pozisyonunda duruyor yani. o kadar ağrım varki alt kısımda. Doktor çok ayakta kalma, fazla iş yapma, gerekirse hiç yapma falan dedi. Öyle bi risk var sanırım bende. Hepimizin bebişi sağlıkla, hayırla, zamanında gelsin inşaAllah
Canlar şu uyku setlerinden alan var mı?Kenar korumaliklari da dahil.Önereceginiz marka var mı?Bizim ilk setimiz besigimizle hediye gelmişti eskidi haliyle.
Bişey daha bebislerimin odası yok maalesef.Yani evde fazla oda yok.Ama şimdi iki çocuğa bir elbise dolabı lazım.Cok yer kaplamayan sık bişey.Hazir olarak alabileceğim bi yer var mı?İllaki özel yaptırmam mi gerekir?Yardımlarınızı bekliyorum canlarım
Aslında bu doktora gore değişiyor. Ben geçen kontrolde kendi doktorumla konuştum. "38 biter bitmez almayabiliriz.Olabildiğince hazır olduğu günü kollamaya çalışıcaz" dedi. Sonucta anne karnindaki bir gun bile cok obemli
Çatı muayenesine gelince, ona bazı doktorlar bakmıyor bile. Sadece Doğum zamanı kontrol eden var. Doğumu tetiklediği için 37 den önce bakmayı pek tercih etmez cogu