2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın. Kahvaltı sonrası şeker ölçümü öncesi yarım saatlik yürüyüş oksijeni aşırı bol yemyeşil bir yerde.

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 50
Tokatta mı doğursak napsak fiyatlarınız neka güzel

Vay anasının gözü tam desene :) O zaman en güzeli ne sen ona, ne o sana hayatım.

Gelin ölmediyse nefes alıyorsa herşeyi yapmalı kafasında.Bi 50-100 yıl geriden geliyor bizimki bu konuda.Ben yapmayınca ilk başlarda baya bi şok geçirdi.Ama alıştı napsin zavallı.Ona göre evini en azından haftada bir temizlemeliyim bahar temizliği kış temizliği yapmalıyım.Her misafiri geldiğinde gidip agirlamaliyim.Bayramlarda onun evinde kalıp tüm bayram boyunca gelenleri agirlamaliyim....Liste uzar gider Tam zamanlı hizmetçi olmami istiyor yani.

Benimkilerin de aynı sağdaki az hareketli soldaki kıpır kıpır maşallah. Dr da bu daha tembel diyor. Diğerinden 200 gr ağır ayrıca
Kızlar simdi doktordan çıktım gebelik şekeri ile ilgili sınır 7.8 iken benimki yaklaşık 13 çıkmış moralim bozuldu çok. Pazartesi randevum var diyet listesi ve seker aletini kullanmak için
Canım üzülme bak biz uzun zamandır bu tempodayız az kaldı neyseki. Diyetle çözüme ulaşır inşallah hiç üzülme

Canım şarjlı matkap ile kuruluyor, bence biraz el becerisine bağlı, bizimkiler 3 saatte halletiler ama parçalar ağır, dikkat edin

Benim dünden vajina kemiğimde ağrı oluyor. Galiba çatı orası oluyor. Yatakta dönerken falan da ağrı daha fazla hissediliyor. Şu an dinleniyorum. Birazdan yemeğimi yapıp etrafı toplayıp çamaşırları da atıp misafir çağırmayı planlıyorum öğleden sonra

Canım şarjlı matkap ile kuruluyor, bence biraz el becerisine bağlı, bizimkiler 3 saatte halletiler ama parçalar ağır, dikkat edin

Canım dolabının resmini tekrar atabilir misin zahmet olmazsa.Mesajını bulamadım.Bende oda yapmadım minik kuzularıma.Bi elbise dolabı lazım bize de.

Benimkide aynı haftada doğum pozisyonunu aldı.çatı agrısı ondanmıymısMagnezyum kullanıyormusun ben bugun söyleyecegim

Canlar şu uyku setlerinden alan var mı?Kenar korumaliklari da dahil.Önereceginiz marka var mı?Bizim ilk setimiz besigimizle hediye gelmişti eskidi haliyle.

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-02-10-55-39.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2019-05-02-10-57-22.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 38
Bişey daha bebislerimin odası yok maalesef.Yani evde fazla oda yok.Ama şimdi iki çocuğa bir elbise dolabı lazım.Cok yer kaplamayan sık bişey.Hazir olarak alabileceğim bi yer var mı?İllaki özel yaptırmam mi gerekir?Yardımlarınızı bekliyorum canlarım

Tamam canım sağol bilgi için inşallah en hayırlısı olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…