Ay canım kıyamam ya gerçekten çok zordur tahmin ediyorumBende aynı modeli sipariş verdim. Çok beğenerek hemde, sizde de görünce doğru karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Çok kullanışlı ve çok gözü var, o kadar yer gezdik bunun gibisini bulamadık. Tek sorun montaj ama kolay yapabildiler mi onu merak ediyorum ? Güle güle kullanın.
Ben seni yerim... Ömrüm onlar benim. Bizim ailede her evde bir can vardır kedi köpek ne ararsanız :) Gördükçe hem çok seviyorum hem içim acıyor... 15 yıllık dostumu canımı evladımı geçtiğimiz 18 Nisanda kaybettim... Bu süreçte bunları yaşamak çok zor ki normalde yaşamak bile dayanılacak gibi değilken... Çok fazla konuşamıyorum henüz bu konuda acım çok çok taze. Allahım uzun sağlıklı mutlu yıllar versin hepsine. Kardeşleriyle ne güzel büyüyecekler.Benim en büyük hayalimdi birlikte büyümelerine şahit olmak öylede kaldı Allahın takdiri...
İnanmıyorum ya sbaah sbaah sinirlerim bozuldu. Daha üç gün önce 70.5 tüm bişey de yemedim kilo alacak 73 olmuşum. Yuh ya.
Özlersem sölicem söz valla lafımı yicekmiyim merak ediyorum sevemedim gerçekten evet mucize hisleri hareketleri büyüdüğünü gün gün görmek vs Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize canımİlk olduğu için öyle canım
Özliceksin sende gör bak
Çok başka özel bi his bu gerçekten karnında bi canlı taşıyosun hareketlerini hissediyosun iletişim kuruyosun falan mucizevi
Ay canım kıyamam ya gerçekten çok zordur tahmin ediyorum
Her canlı için Malesef vefa edecek ömrü var keşke ölümsüz olsalar düşünemiyorum kendimi ne güzel bi sevgiyle büyütmüşsün çok şanslıymış inşallah bebişin de ilerde yeni Bi canla büyür
Kesinlikle katılıyorum zarardan çok faydası olucak canımMerak etme Meylen bizim kızların kesinlikle alerjisi olmayacakÇünkü doğar doğaz evin içinde ki tüy yumaklarına bağışıklıkları olacak. Kedini bir göndersene bana, bir şey deneyeceğim
Maşallah ben herşeyi yaşadım kusmalar hastanelik olmalar troid düşük tehdidi enfeksiyonlar hastalıklar o yüzden sevmedim canım ben zaten sabırsız kişilik onu saymıyorum bileSanirim bende hic ozlemicem kolay bir hamilelik gecirdim simarmadim asermedim kimseyede yuk de olmadim ama artik gun gectikce korkuyorum endiseleniyorum acaba yapabilcekmiym diyorum o yuzden de bir an once dogsun saglikli bi sekilde ikimizde rahatlayalim istiyorum
Valla yeni gün verdiler canım 38+0 bayram sonu alacaklarBende 39 a kadar bekliyorlar diye biliyorum
Geçen eğlencemiz vardı Bi abimiz evlendi onun kardeşinin bebeği var temmuzda yaşına gircek doğsun abla artık dedim doğurunxa karnımdayken ne rahatmış yine geri girsin isticeksin dediBende pek ozlemicem,öyle ki bidahaki hamileliği 4-5 yıl sonra belki düşünürüm. Çok zor geçen hamilelik değildi ama özlenecek gibi de değilgelsin iste sağlıkla sipalar biraz rahat hareket edelim,uyuyalim.
KENDİNİ ÇOK ZORLAMA CANIM YİNE DE.. ARTIK KAFALARI AŞAĞIDA VE AĞIRLAŞTIKLARI İÇİN OLUYOR SANIRIM :)Benim dünden vajina kemiğimde ağrı oluyor. Galiba çatı orası oluyor. Yatakta dönerken falan da ağrı daha fazla hissediliyor. Şu an dinleniyorum. Birazdan yemeğimi yapıp etrafı toplayıp çamaşırları da atıp misafir çağırmayı planlıyorum öğleden sonra
Yuh ! O ne be öyle. Nereliler hayatım peki? Kesin kendi kayınvalidesinden öyle görmüştür. Aynısını yapmaya çalışıyorGelin ölmediyse nefes alıyorsa herşeyi yapmalı kafasında.Bi 50-100 yıl geriden geliyor bizimki bu konuda.Ben yapmayınca ilk başlarda baya bi şok geçirdi.Ama alıştı napsin zavallı.Ona göre evini en azından haftada bir temizlemeliyim bahar temizliği kış temizliği yapmalıyım.Her misafiri geldiğinde gidip agirlamaliyim.Bayramlarda onun evinde kalıp tüm bayram boyunca gelenleri agirlamaliyim....Liste uzar gider Tam zamanlı hizmetçi olmami istiyor yani.
Bu kadar hayvan sevgisi varsa etfında senin bebişin dillenip el ayak olunca kendisi isticektir buna çok eminim canım alışman zor farkındayım sabır diliyorumİşte sanırım o çok zor... Ben eve bile girmekte zorlanıyorum, yeni bir can almam çok ihtimal değil. Yapamam 17 yaşımdan beri her anımdaydı gidişini bile kabul edemiyorum. Teşekkür ediyorum, benim yerime o sevimli kuzuyu öpersen sevinirim.
AAA ne tesadüfAA çok sevindim ben de rehber öğretmenim ama henüz atanmadım. Seneye çocukla birlikte çalışmayı düşünüyorum umarım gerçekleştirebilirim.
60Kaç kg ile hamile kaldın?
Canım no panik ödemdir büyük ihtimal bende de oluyor bazen bugün bol su iç yediğine dikkat et düşerİnanmıyorum ya sbaah sbaah sinirlerim bozuldu. Daha üç gün önce 70.5 tüm bişey de yemedim kilo alacak 73 olmuşum. Yuh ya.
Valla o kadar acı hastalık vs bi yana şu sabırsızlık çok fena hiçbirşeyi bu kadar beklediğimi bilmemMaşallah ben herşeyi yaşadım kusmalar hastanelik olmalar troid düşük tehdidi enfeksiyonlar hastalıklar o yüzden sevmedim canım ben zaten sabırsız kişilik onu saymıyorum bile
İnanmıyorum ya sbaah sbaah sinirlerim bozuldu. Daha üç gün önce 70.5 tüm bişey de yemedim kilo alacak 73 olmuşum. Yuh ya.
Şu an sadece atanayım istıyorum valla. Ama okul önemli stajda bile baya değişik şeylerle karşılaştım hatta bir kere ben de ağlamıştım durumdan etkilenipAAA ne tesadüfinşallah atanırsın canım, bizim için okul çok önemli,rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırsın bu zamana kadar neler gördüm neler :)
Ayy inşallah.Canım no panik ödemdir büyük ihtimal bende de oluyor bazen bugün bol su iç yediğine dikkat et düşer
Noluyo gerçekten ben de anlamadım.1 günde 1 kilo almış görünüyorum, umarım doğru değildir umarım ödemdir. Daha 10 hafta var böyle giderse fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?