Öyledir öyle :)Ayy inşallah.
Benim sezeryan normal dogum beklerken mecburiyetten oldu .. suyum kalmamisti bebek riske girecekti 38+2 de ki muayene yapti doktor sabah 8 e sezeryanla alicaklardi 38+3 de .. eve gittim artik stresten mi bilmiyorum normal dpgum sancim basladi gece 2 gibi doktorum hemen hastaneye gec dedi gectik acilmam yok su yok sabaha karsi 6 da sezeryan oldum ... planli sezeryan onermiyorlar hele ki ilk dogumsa olayin gidisatini beklemekte fayda var ..Kuzenim 38+0 da oldu
Eşimin yengesini de 38+0da alacaklar gün verdiler
Sonradan mı belli oldu yoksa kesin sezeryan olarak o tarihe mi gün verdiler çünkü kendinden doğum sancılar açılmalar başlayabilir vs o yüzden soruyorum
İlk olduğu için öyle canım
Özliceksin sende gör bak
Çok başka özel bi his bu gerçekten karnında bi canlı taşıyosun hareketlerini hissediyosun iletişim kuruyosun falan mucizevi
Geçmiş olsun canım zararı var mı bilmiyorum ama bende de sık sık hapşurma oluyor karnımı zor tutuyorum bebekler çıkacak gibi oluyor insan durduramıyor ki hapşuruğu öksürüğü elden ne gelirIyi günler kızlar. Pazar gecesinden beri ilk kez atesim yukselmeden sabahladim cok sukur antibiyotik etkisini gosterdi
Şuanda da çok öksürük var. Sürekli öksürüyorum, acaba bebeğe bir zararı var mıdır bu kadar öksurmenin?
Yuh ! O ne be öyle. Nereliler hayatım peki? Kesin kendi kayınvalidesinden öyle görmüştür. Aynısını yapmaya çalışıyor
Benim doktorum hiç yapmadı. Bazı şeyler doğum anında belli oluyor. Bebeğin ilerlemesine bakıyorlar. Baş pelvis uyumu önemli olan..Oha oha çok geç değil mi ya
Ben bu gittiğimde sorucam bakalım ne dicek
Zarari varmi bilmiyorum canim tam 10 gun cektim suandada saman nezlesi dedigimiz alerji durumum var oksuruk hapsirma var ve resmen kemiklerim kiriliyo gibi oluyo her defasindan bilmiyorum sonu nolurIyi günler kızlar. Pazar gecesinden beri ilk kez atesim yukselmeden sabahladim cok sukur antibiyotik etkisini gosterdi
Şuanda da çok öksürük var. Sürekli öksürüyorum, acaba bebeğe bir zararı var mıdır bu kadar öksurmenin?
ahahah gelin cidden beklerim doktorlarımız da iyidir hoştur ulaşım hava şartları da iyidirTokatta mı doğursak napsak fiyatlarınız neka güzel
Ben şahsen gebeliği çok sevdim.Belki öyle çok büyük bir sıkıntı yaşamadığım içindir çok şükür ama karnımda hareketleri, gün gün büyümesi , bu büyümeyi dert etmemem ,insanların ilgisi saygısı , onla ilgili kurulan hayaller her açıdan çok sevdim, doğum ve sonrası ile ilgili kaygılarım var kendime de hiç güvenemiyorum belki de o yüzden korkuyorum hamileliğim hiç bitsin istemiyorumÖzlersem sölicem söz valla lafımı yicekmiyim merak ediyorum sevemedim gerçekten evet mucize hisleri hareketleri büyüdüğünü gün gün görmek vs Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize canım
Sahsen bende kendime cok guveniyodm ama nerdeyse 1 aydir bi korku bi panik bi endise durumu olduki sanirim normal canim sonucda ufacik bi melek ve tum sorumlulugu sana ait olan bi canli bi insan cok tuhaf yaniahahah gelin cidden beklerim doktorlarımız da iyidir hoştur ulaşım hava şartları da iyidirDeniz yerine de bol bol ırmak , çay var daha ne olsun
Ben şahsen gebeliği çok sevdim.Belki öyle çok büyük bir sıkıntı yaşamadığım içindir çok şükür ama karnımda hareketleri, gün gün büyümesi , bu büyümeyi dert etmemem ,insanların ilgisi saygısı , onla ilgili kurulan hayaller her açıdan çok sevdim, doğum ve sonrası ile ilgili kaygılarım var kendime de hiç güvenemiyorum belki de o korkuyorum hamileliğim hiç bitsin istemiyorum
Peki suyun o zamana kadar normal miydi .benim bugun sınırda devam edecegini ögrendim tedirginimBenim sezeryan normal dogum beklerken mecburiyetten oldu .. suyum kalmamisti bebek riske girecekti 38+2 de ki muayene yapti doktor sabah 8 e sezeryanla alicaklardi 38+3 de .. eve gittim artik stresten mi bilmiyorum normal dpgum sancim basladi gece 2 gibi doktorum hemen hastaneye gec dedi gectik acilmam yok su yok sabaha karsi 6 da sezeryan oldum ... planli sezeryan onermiyorlar hele ki ilk dogumsa olayin gidisatini beklemekte fayda var ..
Öyle ama çok zayıf da sayılmazdım hayallerim vardı 72 olacaktım en fazlaNormal kilo ile hamile kalanlar genelde biraz fazla kilo alıyor.Şöyle düşün bi kısmı bebek bi kısmı bebeğin suyu plesantası bi kısmı da ödem.Aldigin 13 kilonun hepsi sana yapışmış yağ değil.Doguma kadar atıyorum 16 kg almış olsan toplamda en az yarısı bebek doğunca gidecek
Ben ultrasonda öksürğnce Dr bilinçli yaptırdı bebek pozisyon değiştirmişti hafif zıplamıştı. Ama bu durum benimkiyle alakalı olabilir kendisi biraz kıpırdak bir bebek :)Iyi günler kızlar. Pazar gecesinden beri ilk kez atesim yukselmeden sabahladim cok sukur antibiyotik etkisini gosterdi
Benim ilk 4 ayım berbat ötesiydi. Otobüsle kursa gidiyordum giderken iki kere gelirken iki kere kusuyordum. Ders dinlerken yarım saatten sonra uyuyakalıyordum. Evde yattığım yerde bile dönemiyordum bulantıdan. Şimdilerde de ağrılarım var ama yine ilk zamana göre iyiyim şükür. Ben de bir yandan bitsin hem şu bebişi artık görelim diyorum bazen yok yok daha bir sene falan kalsa olmaz mı ya ben hazır değilim ki ya yanlış bişey yaparsam çocuğuma iyi bakamazsam diye korkuyorumahahah gelin cidden beklerim doktorlarımız da iyidir hoştur ulaşım hava şartları da iyidirDeniz yerine de bol bol ırmak , çay var daha ne olsun
Ben şahsen gebeliği çok sevdim.Belki öyle çok büyük bir sıkıntı yaşamadığım içindir çok şükür ama karnımda hareketleri, gün gün büyümesi , bu büyümeyi dert etmemem ,insanların ilgisi saygısı , onla ilgili kurulan hayaller her açıdan çok sevdim, doğum ve sonrası ile ilgili kaygılarım var kendime de hiç güvenemiyorum belki de o yüzden korkuyorum hamileliğim hiç bitsin istemiyorum
O yüzden merak ettim canım tabiki aynı fikirdeyimBenim sezeryan normal dogum beklerken mecburiyetten oldu .. suyum kalmamisti bebek riske girecekti 38+2 de ki muayene yapti doktor sabah 8 e sezeryanla alicaklardi 38+3 de .. eve gittim artik stresten mi bilmiyorum normal dpgum sancim basladi gece 2 gibi doktorum hemen hastaneye gec dedi gectik acilmam yok su yok sabaha karsi 6 da sezeryan oldum ... planli sezeryan onermiyorlar hele ki ilk dogumsa olayin gidisatini beklemekte fayda var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?