İlk başlarda farkında olmadan elin göbeğine gidecek sonra napiyorum derken bulabilirsin ah güzeldi dersin 1bedende 2 can hamilelik psikolojisi kolay bırakmıyor bazı aliskanliklari yaparken bulabiliyosun kendiniGeçen eğlencemiz vardı Bi abimiz evlendi onun kardeşinin bebeği var temmuzda yaşına gircek doğsun abla artık dedim doğurunxa karnımdayken ne rahatmış yine geri girsin isticeksin dedi
Hiç sanmıyorum valla bende canım amin inşallah
Ye gitsin canım nolacak çiğ yemiyosun nasılsa bı kereden bişey olmazkızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Canım ben bunu aldım 140 cm uzunluğunda, çok hantal değil ama çok kullanışlı https://www.vivense.com/gold-country-4-kapak-2-cekmeceli-gardirop-modeli.html#&gid=1&pid=1 dahs bir çok çeşit varCanım dolabının resmini tekrar atabilir misin zahmet olmazsa.Mesajını bulamadım.Bende oda yapmadım minik kuzularıma.Bi elbise dolabı lazım bize de.
İşte herkeste farklı bende kendimden emin olduğumdan belkide belki öpüp koklicam diyedir bilmiyorum canımahahah gelin cidden beklerim doktorlarımız da iyidir hoştur ulaşım hava şartları da iyidirDeniz yerine de bol bol ırmak , çay var daha ne olsun
Ben şahsen gebeliği çok sevdim.Belki öyle çok büyük bir sıkıntı yaşamadığım içindir çok şükür ama karnımda hareketleri, gün gün büyümesi , bu büyümeyi dert etmemem ,insanların ilgisi saygısı , onla ilgili kurulan hayaller her açıdan çok sevdim, doğum ve sonrası ile ilgili kaygılarım var kendime de hiç güvenemiyorum belki de o yüzden korkuyorum hamileliğim hiç bitsin istemiyorum
Off canım benim yaa neler var görüyor musunAfyon canım.Kucuk bi yer burası.Kayinvalidemin köyünde böyle.Gelinler ölümüne her işi yapar.Kendi kv sini bi isi oldugunda cagirirdi benim kv is yaptirirdı 80 yasindaki kadina.Anne sarma saralim, bahceye gidelim,tursu yapalim.Bi uyanik hatun hem kvsini hem gelini calistiracak.Benim annemde aynı yaşıt kv ile iki tane gelini var.Asla şunu yapın bunu yapın demez kalkıp kendisi halleder her işini.Allah bana sağlık versin yeter ki kendi işimi kendim yapayım der.Benim kv pikniğe gitsen tatile gitsen yapacak mutlaka iş bulur.Hic rahat birakmaz.Birde emrivaki yapar.O nedenle oldukça mesafe koymak zorunda kaldım.Onlarla bi yere cok cok nadir gideriz.Emrivaki annem yapsa hoşlanmıyorum.Velhasıl kadin türünün son örneği.Butun mahalle onu tanıyan herkes aynı şeyi söylüyor ve bana sen napiyosun bu kadınla işin çok zor diyor kendi akrabaları da dahil.Ayni binada olmamıza rağmen çok nadir görüşmeye çalışıyorum.Anlayis kibarlık sıfır yani mecburum böyle davranmaya.Ortak tek noktamız yok.
Bende aynı canımValla o kadar acı hastalık vs bi yana şu sabırsızlık çok fena hiçbirşeyi bu kadar beklediğimi bilmem
Sorucam doktora bilmiyorum canım doğru ama risk gibi geliyo o an öğrenmek ne bilimBenim doktorum hiç yapmadı. Bazı şeyler doğum anında belli oluyor. Bebeğin ilerlemesine bakıyorlar. Baş pelvis uyumu önemli olan..
Bende sezeryan istediğim içinValla yeni gün verdiler canım 38+0 bayram sonu alacaklar
Oha hiç yemedin mi?? Yürüyen irade misin acabakızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Bende sezeryan istediğim için
38e alırız dedi doktor
Ama arkadaşimda 20 gün önce isteğe baģli sezeryan oldu 39+4te aldılar onunkini canım
Doktordan doktora değişiyor galiba
Durabildiği kadar bekletiyorlar yavruları
Ben güvenilir dana sucuğu ızgarada kizartip yiyorum canım iyi piserse ve gerçek et ise ayda yılda bir kaç lokma zararı olmaz. Abartmadan yiyebilirsin çiğ olmadıktan sonrakızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Ben daha mangala gidip bir kangal sucuk yemeyi planlıyorum.kızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Yerim ben o tontiğiBenimkilerin de aynı sağdaki az hareketli soldaki kıpır kıpır maşallah. Dr da bu daha tembel diyor. Diğerinden 200 gr ağır ayrıca
Canım üzülme bak biz uzun zamandır bu tempodayız az kaldı neyseki. Diyetle çözüme ulaşır inşallah hiç üzülme
Ben yiyorum canım arasıra güzelce pişiripkızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Canım ben bunu aldım 140 cm uzunluğunda, çok hantal değil ama çok kullanışlı https://www.vivense.com/gold-country-4-kapak-2-cekmeceli-gardirop-modeli.html#&gid=1&pid=1 dahs bir çok çeşit var
Ben daha mangala gidip bir kangal sucuk yemeyi planlıyorum.
Beni nst ye bagladıklarında tesadüfen oksurunce sancı degerının yükseldiğini gordum. 1 kac kez denedım öksürünce deger 20 30 a kadar cıkmıstıIyi günler kızlar. Pazar gecesinden beri ilk kez atesim yukselmeden sabahladim cok sukur antibiyotik etkisini gosterdi
Şuanda da çok öksürük var. Sürekli öksürüyorum, acaba bebeğe bir zararı var mıdır bu kadar öksurmenin?
Ben iyice pişirip yedim hep. Salam sosis falan hiç yemedim. Kasap sucuk daha masum. Tabi canım sizin oraların sucuğu süperdir.Ya ben yedim aynen böyle.Dayanamdim çok güzel koktu.Iyicene pişirdiler yedim.Bizim burda(Afyon) sucuk vazgecilmezdir
Ben de cok sevıyorum hamileliği. Erken dogum düşük riski 4 lü testte risk kanama sancı hepsini yasadım ikisinde de ama yine de seviyorumahahah gelin cidden beklerim doktorlarımız da iyidir hoştur ulaşım hava şartları da iyidirDeniz yerine de bol bol ırmak , çay var daha ne olsun
Ben şahsen gebeliği çok sevdim.Belki öyle çok büyük bir sıkıntı yaşamadığım içindir çok şükür ama karnımda hareketleri, gün gün büyümesi , bu büyümeyi dert etmemem ,insanların ilgisi saygısı , onla ilgili kurulan hayaller her açıdan çok sevdim, doğum ve sonrası ile ilgili kaygılarım var kendime de hiç güvenemiyorum belki de o yüzden korkuyorum hamileliğim hiç bitsin istemiyorum
Ben iyice pişirip yedim hep. Salam sosis falan hiç yemedim. Kasap sucuk daha masum. Tabi canım sizin oraların sucuğu süperdir.
Çekti bileee afyon sucuğu hımmmm:))))Buranın kaliteli sucuğu sanmıyorum başka yerde bulunsun.Neyse hatunların canı çekecek iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?