2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk başlarda farkında olmadan elin göbeğine gidecek sonra napiyorum derken bulabilirsin ah güzeldi dersin 1bedende 2 can hamilelik psikolojisi kolay bırakmıyor bazı aliskanliklari yaparken bulabiliyosun kendini

Eklentiler

• IMG_20190502_122919.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 36
İşte herkeste farklı bende kendimden emin olduğumdan belkide belki öpüp koklicam diyedir bilmiyorum canım

Off canım benim yaa neler var görüyor musun Sırf oğluyla evlendin diye kendine hak görüyor demek ki bunları. Valla ne diyeyim arkadaşım, Allah sabır versin.

Valla yeni gün verdiler canım 38+0 bayram sonu alacaklar
Bende sezeryan istediğim için
38e alırız dedi doktor

Ama arkadaşimda 20 gün önce isteğe baģli sezeryan oldu 39+4te aldılar onunkini canım

Doktordan doktora değişiyor galiba
Durabildiği kadar bekletiyorlar yavruları

Ablamda hamile şuan tam 39. haftada yarın 39+1 de alacaklar. Sezeryan için geçen haftadan gün verilmişti. Doktoru durabileceği kadar durmasını istemiş. En başından beri sezeryan olacağı biliniyordu.

Yerim ben o tontiği Benim de sağdaki daha tontik ve sakin, soldaki daha ince ve hareketliydi ama son haftarda sağdaki de hareketlendi. Acaba duruşlarından dolayı mı diyorum. Senin de sağdaki üstte soldaki altta mı?
kızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Ben yiyorum canım arasıra güzelce pişirip

Beni nst ye bagladıklarında tesadüfen oksurunce sancı degerının yükseldiğini gordum. 1 kac kez denedım öksürünce deger 20 30 a kadar cıkmıstı

Ya ben yedim aynen böyle.Dayanamdim çok güzel koktu.Iyicene pişirdiler yedim.Bizim burda(Afyon) sucuk vazgecilmezdir
Ben iyice pişirip yedim hep. Salam sosis falan hiç yemedim. Kasap sucuk daha masum. Tabi canım sizin oraların sucuğu süperdir.

Ben de cok sevıyorum hamileliği. Erken dogum düşük riski 4 lü testte risk kanama sancı hepsini yasadım ikisinde de ama yine de seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…