Çekti bileee afyon sucuğu hımmmm:))))
evet biliyorum o psikolojiyi canım.. etkilenmemek çok zor:)Şu an sadece atanayım istıyorum valla. Ama okul önemli stajda bile baya değişik şeylerle karşılaştım hatta bir kere ben de ağlamıştım durumdan etkilenip
34 den sonra baya azdi sinirdaydi doktor gunde 5 litre su ic dedi ictim hic fayda etmedi 38+3 d kadar dayanbildik.... anne karnindaki 1 gun disardaki 3 güne bedel kalabildigi kadar kalmasi onemli ... ama dogumdan sonra ogrendim havuc suyu icmek anne karnindaki suyu artiriyormus bir arastir istersen ...Peki suyun o zamana kadar normal miydi .benim bugun sınırda devam edecegini ögrendim tedirginim
Geçmiş olsun canım zararı var mı bilmiyorum ama bende de sık sık hapşurma oluyor karnımı zor tutuyorum bebekler çıkacak gibi oluyor insan durduramıyor ki hapşuruğu öksürüğü elden ne gelir
Zarari varmi bilmiyorum canim tam 10 gun cektim suandada saman nezlesi dedigimiz alerji durumum var oksuruk hapsirma var ve resmen kemiklerim kiriliyo gibi oluyo her defasindan bilmiyorum sonu nolur
Beni nst ye bagladıklarında tesadüfen oksurunce sancı degerının yükseldiğini gordum. 1 kac kez denedım öksürünce deger 20 30 a kadar cıkmıstı
ben yiyorum iyice pişirip ve güvendiğim bir yerden alarakkızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Geçmiş olsun kısa bir süre önce ben de üşütmüştüm öksürük kaldı daha sonra baya da uzun sürdü ki artık öksürürken canım yanıyordu Doktorumuza sorduğumda herhangi bir sıkıntı olmadığını bebişin onu tam anlamıyla hissetmediğini söylemiştiIyi günler kızlar. Pazar gecesinden beri ilk kez atesim yukselmeden sabahladim cok sukur antibiyotik etkisini gosterdi
Şuanda da çok öksürük var. Sürekli öksürüyorum, acaba bebeğe bir zararı var mıdır bu kadar öksurmenin?
Geçmiş olsun kısa bir süre önce ben de üşütmüştüm öksürük kaldı daha sonra baya da uzun sürdü ki artık öksürürken canım yanıyordu Doktorumuza sorduğumda herhangi bir sıkıntı olmadığını bebişin onu tam anlamıyla hissetmediğini söylemiştiUmarım bir an önce daha iyi hissetmeye başlarsın
İçini ferah tut bence zamanı gelince sağsalim alıcaz bebişlerimizi kucağımızaTeşekkür ederim, rahatlattin beni
Inşallah bir sknti olmaz
Maşallah canım gözünaydınMerhabalar hanımlar
Kontrolden geldik. Bebegim 1110 gr olmuş. Ve baş aşağı dönmüş çok şükür.
Bu arada @Yademim benim de bebegin fl si kısa doktor sorun yok dedi. Oğlumda da kısaydı. Normal boyda doğmuştu. İçin rahat olsun..
Canım benimkiler sağlı sollu duruyor. Geçen kontrolde ikisi de baş aşağı duruyordu. Şimdi sağdaki kuş başını kaburgamın altına sokmuş. İnşallah döner 35 e kadar da normal olur doğumum hayırlısıyla. Kafası yuvarlakça elime geliyorYerim ben o tontiğiBenim de sağdaki daha tontik ve sakin, soldaki daha ince ve hareketliydi ama son haftarda sağdaki de hareketlendi. Acaba duruşlarından dolayı mı diyorum. Senin de sağdaki üstte soldaki altta mı?
Ben yiyorum canım arasıra güzelce pişirip
Hamilelikte uzaklasip tekrar isinanamadigim tek şey balık şuanda malesefKızlar av yasağı başladı balık ne yiyorsunuz
Sanırım 1.40 bizim dolap da. 2+1 kapaklı.. Ikea’dan.. Geniş demezsen foto atayım..Çok güzel.Güle güle kullansın miniğin.Maalesef benim bu kadar yerim yok.Iki kapaklı 2-3 çekmeceli boyu farketmez de eni en fazla 1 metre olması lazım.
Öyle canım makale okumuştum ama o doğum sancısını çekip sezeryana alınmakBende sezeryan istediğim için
38e alırız dedi doktor
Ama arkadaşimda 20 gün önce isteğe baģli sezeryan oldu 39+4te aldılar onunkini canım
Doktordan doktora değişiyor galiba
Durabildiği kadar bekletiyorlar yavruları
Ama yanındayken öpüp koklamak daha başka değil mi ya bilmediğim için mi bilmiyorum da o vakit gelsin istiyorumİlk başlarda farkında olmadan elin göbeğine gidecek sonra napiyorum derken bulabilirsin ah güzeldi dersin 1bedende 2 can hamilelik psikolojisi kolay bırakmıyor bazı aliskanliklari yaparken bulabiliyosun kendini
Ben hamileliğin başından beri somon yedim sadece. Haftada 1 yemeye çalışıyorumKızlar av yasağı başladı balık ne yiyorsunuz
Yaa çok tatlıMaşallah canım gözünaydın
Canım benimkiler sağlı sollu duruyor. Geçen kontrolde ikisi de baş aşağı duruyordu. Şimdi sağdaki kuş başını kaburgamın altına sokmuş. İnşallah döner 35 e kadar da normal olur doğumum hayırlısıyla. Kafası yuvarlakça elime geliyor ☺
Tabi canım o bambaşkaAma yanındayken öpüp koklamak daha başka değil mi ya bilmediğim için mi bilmiyorum da o vakit gelsin istiyorum
Tamam takip edeyim .3lt içiyorum fayda etmemiş hiç herhafta bakılacak gerekırse doğum olucakmıs34 den sonra baya azdi sinirdaydi doktor gunde 5 litre su ic dedi ictim hic fayda etmedi 38+3 d kadar dayanbildik.... anne karnindaki 1 gun disardaki 3 güne bedel kalabildigi kadar kalmasi onemli ... ama dogumdan sonra ogrendim havuc suyu icmek anne karnindaki suyu artiriyormus bir arastir istersen ...
Tansiyonunu da takip et suyu azalanlar da genelde tansiyon da yukseliyor ..
Gerçekten çok değişik bir his yuvarlak küçücük bir şeyBen hamileliğin başından beri somon yedim sadece. Haftada 1 yemeye çalışıyorum
Yaa çok tatlıBen çok emin olamıyorum. Arasıra göbeğimde yükseltiler oluyor, doktor poposunu çıkarıyordur dedi. Ben de poposu diye seviyorum ama kimbilir ney Benim bebişler de sağlı sollu ama soldaki daha aşağıdaymış. Benim sezaryen olacağı için doktor ilk soldaki doğacak, çünkü o daha aşağıda demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?