2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Peki suyun o zamana kadar normal miydi .benim bugun sınırda devam edecegini ögrendim tedirginim
34 den sonra baya azdi sinirdaydi doktor gunde 5 litre su ic dedi ictim hic fayda etmedi 38+3 d kadar dayanbildik.... anne karnindaki 1 gun disardaki 3 güne bedel kalabildigi kadar kalmasi onemli ... ama dogumdan sonra ogrendim havuc suyu icmek anne karnindaki suyu artiriyormus bir arastir istersen ...
Tansiyonunu da takip et suyu azalanlar da genelde tansiyon da yukseliyor ..

Geçmiş olsun canım zararı var mı bilmiyorum ama bende de sık sık hapşurma oluyor karnımı zor tutuyorum bebekler çıkacak gibi oluyor insan durduramıyor ki hapşuruğu öksürüğü elden ne gelir

Zarari varmi bilmiyorum canim tam 10 gun cektim suandada saman nezlesi dedigimiz alerji durumum var oksuruk hapsirma var ve resmen kemiklerim kiriliyo gibi oluyo her defasindan bilmiyorum sonu nolur

Geçmiş olsun sizlere de Rabbim şifa versin kızlar.

Boğaz ağrılarım geçti biraz. Şimdi de iltihap kuruduğu için sanırım sürekli öksürüyorum. Durdurabileceğim bir şey değil ki
Antibiyotik zaten midemi bozuyo bir yandan kusuyorum, öksürdükçe o da tetikliyo

Beni nst ye bagladıklarında tesadüfen oksurunce sancı degerının yükseldiğini gordum. 1 kac kez denedım öksürünce deger 20 30 a kadar cıkmıstı

Anladım canım.
Acaba sen o esnada sancılı olduğun için mi öyle oldu?
Durdurabilsem durdurayım da öksürük bu yani yapacak bir şey yok ki. Ilaç içiyorum daha toparlamadım

Reactions: LaL
Geçmiş olsun kısa bir süre önce ben de üşütmüştüm öksürük kaldı daha sonra baya da uzun sürdü ki artık öksürürken canım yanıyordu Doktorumuza sorduğumda herhangi bir sıkıntı olmadığını bebişin onu tam anlamıyla hissetmediğini söylemişti Umarım bir an önce daha iyi hissetmeye başlarsın

Teşekkür ederim, rahatlattin beni
Inşallah bir sknti olmaz

Maşallah canım gözünaydın
Canım benimkiler sağlı sollu duruyor. Geçen kontrolde ikisi de baş aşağı duruyordu. Şimdi sağdaki kuş başını kaburgamın altına sokmuş. İnşallah döner 35 e kadar da normal olur doğumum hayırlısıyla. Kafası yuvarlakça elime geliyor

Öyle canım makale okumuştum ama o doğum sancısını çekip sezeryana alınmak

İlk başlarda farkında olmadan elin göbeğine gidecek sonra napiyorum derken bulabilirsin ah güzeldi dersin 1bedende 2 can hamilelik psikolojisi kolay bırakmıyor bazı aliskanliklari yaparken bulabiliyosun kendini
Ama yanındayken öpüp koklamak daha başka değil mi ya bilmediğim için mi bilmiyorum da o vakit gelsin istiyorum

Kızlar av yasağı başladı balık ne yiyorsunuz
Ben hamileliğin başından beri somon yedim sadece. Haftada 1 yemeye çalışıyorum
Yaa çok tatlı Ben çok emin olamıyorum. Arasıra göbeğimde yükseltiler oluyor, doktor poposunu çıkarıyordur dedi. Ben de poposu diye seviyorum ama kimbilir ney Benim bebişler de sağlı sollu ama soldaki daha aşağıdaymış. Benim sezaryen olacağı için doktor ilk soldaki doğacak, çünkü o daha aşağıda demişti

Tamam takip edeyim .3lt içiyorum fayda etmemiş hiç herhafta bakılacak gerekırse doğum olucakmıs

Gerçekten çok değişik bir his yuvarlak küçücük bir şey benimkiler mide böbrek tepikliyor.en çok da mesane ikisi de birden hareket edince de insan şaşırıyor. Bakalım benimki dönmezse bana da sezeryan yolu görünüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…