2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oksurmedıgım zamanlar en fazla 4 yazıyordu ekranda oksurunce bırden yukselıyordu. Ama belki de zararı yoktur alet sarsılınca oluyordur canım. Oksurugu hapsurugu tutmak daha rısklı

ya kızlar sucuk yeme diye doktor eşimin yanında söylediği için yedirtmiyor bana, çok pimpirikli. sabah midemi tekmelerken karnıma dokundum elime ayağı geldi dedim, ona bile elleme çocuğa bişi olcak falan diyor.

Benim ikisinin de bacaklar aşağıda, yüzleri de birbirine dönük, kafa kafaya duruyorlar Hayırlısı olsun canım sezaryen ya da normal sağlıkla doğsunlar bebeklerimiz

ya kızlar sucuk yeme diye doktor eşimin yanında söylediği için yedirtmiyor bana, çok pimpirikli. sabah midemi tekmelerken karnıma dokundum elime ayağı geldi dedim, ona bile elleme çocuğa bişi olcak falan diyor.
Benim eşim de öyle. Ben bazen hareket etsinler diye endişelenip karnımı dürtüyorum, rahatsız etme bebekleri uyandırıcaksın bırak uyusunlar diyo

Yermek konusun da değil ama karnıma dokunurken benimki de korkuyo bazen ben sallıyorum karnımı hafif tabi:))) çok rahatsız ediyon bebeği diyo erkekler biraz daha korkak galiba

Tamam takip edeyim .3lt içiyorum fayda etmemiş hiç herhafta bakılacak gerekırse doğum olucakmıs
[/QUOTE
Tamam takip edeyim .3lt içiyorum fayda etmemiş hiç herhafta bakılacak gerekırse doğum olucakmıs
Ben 5nlitre ictim fayda etmemişti malesef senin elinde olan bisey degil bol bil dinlen yorma kendini bir de havus suyundan herkes sonuc almis belki sana da şifa olur ben de bilseydim denerdim ... mesala benim suyumun azaldigini annem anlamisti karnim kuculmüstü nereye gitti o kadae su diye düsundum hep günde 10 km yuruyordum kusadasinda gazi begendi var egiitimdeydim oraya yuruyuyordum hep terliyorum zannediyordum camasirim islaniyordu dmeek ki diyorum suyum yavas yavaş gelmis anlamamisim ... insallah azalmaz suyun benim suyum kritik seviyeye gelince doktorum 2 gunde 1 kontrole cagiriyordu ve eegr hareketlerini hissetmezsen hemen gel diyordu
.. cok dikkat et

Benim eşim de öyle. Ben bazen hareket etsinler diye endişelenip karnımı dürtüyorum, rahatsız etme bebekleri uyandırıcaksın bırak uyusunlar diyo
Benimki bazen fısıldayarak konuşuyor uyanmasın diyor

Gece sırt üstü yatsam döndürüyor beni çocuğu sıkıştırmişsin diyor iyice manyadı

Sanırım hepsi ayni bende bazen hareket etmeyince salliyorum hafiften bakma oglum sen o anana uyu sen cocugu rahatsiz etmesene diyo

hastane çıkışımız nasıl kızlar
Çok güzel olmuş, güzel ve sağlıklı günlerde kullanın
Çok tatlı maşallah, sağlıkla gelsin. Bu arada yeni yaşın hayırlı olsun, ailenle ve sevdiklerinle nice güzel yılların olsun
Maşallah tombik kıza
Maşallah sayecim çok ama çok sevindim canım Böyle devam. fark çok değil gibi canım, umarım daha fazla açılmaz ama yine de

Allahım ne saçma konuşmuşlar
Çeken bilir sayecim anlıyorum seni...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ağzı olan konuşuyor bunlar patavazsız ne konuştuğunu bilmeyen insanlar
En guzel sekilde kucagına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…