Hiç yemedim basından beri.ceviz yiyorum amaKızlar av yasağı başladı balık ne yiyorsunuz
Oksurmedıgım zamanlar en fazla 4 yazıyordu ekranda oksurunce bırden yukselıyordu. Ama belki de zararı yoktur alet sarsılınca oluyordur canım. Oksurugu hapsurugu tutmak daha rısklıGeçmiş olsun sizlere de Rabbim şifa versin kızlar.
Boğaz ağrılarım geçti biraz. Şimdi de iltihap kuruduğu için sanırım sürekli öksürüyorum. Durdurabileceğim bir şey değil ki
Antibiyotik zaten midemi bozuyo bir yandan kusuyorum, öksürdükçe o da tetikliyo
Anladım canım.
Acaba sen o esnada sancılı olduğun için mi öyle oldu?
Durdurabilsem durdurayım da öksürük bu yani yapacak bir şey yok ki. Ilaç içiyorum daha toparlamadım
Cok güzel nerden yaptırdınEki Görüntüle 2264564
Tacımız terliğimiz geldi kızlar terlik atılacak o yüzden bundan yaptırdım fiyatı çok uygun Bi takımda badana yaptırıcam çiçekli yeter
Gitti gidiyordan aldım kuzum şaka gibi ama kargo dahil 40 TLCok güzel nerden yaptırdın
Cok güzel güle güle kullanın artık:)))Gitti gidiyordan aldım kuzum şaka gibi ama kargo dahil 40 TLşimdi bide çiçekli bandana takımı yaptırcam tamamdır
Canım hindistan cevizi alıp suyunu içtin miTamam takip edeyim .3lt içiyorum fayda etmemiş hiç herhafta bakılacak gerekırse doğum olucakmıs
Sanırım 1.40 bizim dolap da. 2+1 kapaklı.. Ikea’dan.. Geniş demezsen foto atayım..
Benim ikisinin de bacaklar aşağıda, yüzleri de birbirine dönük, kafa kafaya duruyorlarGerçekten çok değişik bir his yuvarlak küçücük bir şeybenimkiler mide böbrek tepikliyor.en çok da mesane ikisi de birden hareket edince de insan şaşırıyor. Bakalım benimki dönmezse bana da sezeryan yolu görünüyor canım
Benim eşim de öyle. Ben bazen hareket etsinler diye endişelenip karnımı dürtüyorum, rahatsız etme bebekleri uyandırıcaksın bırak uyusunlar diyoya kızlar sucuk yeme diye doktor eşimin yanında söylediği için yedirtmiyor bana, çok pimpirikli. sabah midemi tekmelerken karnıma dokundum elime ayağı geldi dedim, ona bile elleme çocuğa bişi olcak falan diyor.
Canım 1.40 geniş oluyor maalesef.Ölctum koyacağım duvarı.En fazla 1 metre eni olması lazım.
Yermek konusun da değil ama karnıma dokunurken benimki de korkuyo bazen ben sallıyorum karnımı hafif tabi:))) çok rahatsız ediyon bebeği diyo erkekler biraz daha korkak galibaya kızlar sucuk yeme diye doktor eşimin yanında söylediği için yedirtmiyor bana, çok pimpirikli. sabah midemi tekmelerken karnıma dokundum elime ayağı geldi dedim, ona bile elleme çocuğa bişi olcak falan diyor.
Al işde:)Benim eşim de öyle. Ben bazen hareket etsinler diye endişelenip karnımı dürtüyorum, rahatsız etme bebekleri uyandırıcaksın bırak uyusunlar diyo
Yasak mı ki sucuk ben yiyorum hep .kızlar ben en çok sucuk yemeyi özledim
Tamam takip edeyim .3lt içiyorum fayda etmemiş hiç herhafta bakılacak gerekırse doğum olucakmıs
[/QUOTE
Ben 5nlitre ictim fayda etmemişti malesef senin elinde olan bisey degil bol bil dinlen yorma kendini bir de havus suyundan herkes sonuc almis belki sana da şifa olur ben de bilseydim denerdim ... mesala benim suyumun azaldigini annem anlamisti karnim kuculmüstü nereye gitti o kadae su diye düsundum hep günde 10 km yuruyordum kusadasinda gazi begendi var egiitimdeydim oraya yuruyuyordum hep terliyorum zannediyordum camasirim islaniyordu dmeek ki diyorum suyum yavas yavaş gelmis anlamamisim ... insallah azalmaz suyun benim suyum kritik seviyeye gelince doktorum 2 gunde 1 kontrole cagiriyordu ve eegr hareketlerini hissetmezsen hemen gel diyorduTamam takip edeyim .3lt içiyorum fayda etmemiş hiç herhafta bakılacak gerekırse doğum olucakmıs
Benimki bazen fısıldayarak konuşuyor uyanmasın diyorBenim eşim de öyle. Ben bazen hareket etsinler diye endişelenip karnımı dürtüyorum, rahatsız etme bebekleri uyandırıcaksın bırak uyusunlar diyo
Çok güzel olmuş, güzel ve sağlıklı günlerde kullanınhastane çıkışımız nasıl kızlar
Çok tatlı maşallah, sağlıkla gelsin. Bu arada yeni yaşın hayırlı olsun, ailenle ve sevdiklerinle nice güzel yılların olsunBen de kontrole geldim , ayrıca bugün doğumgünüm 30 Yaşıma giriyorum hediyem bu tospik oldu37 cm 1286 gr olmuş. Aldığım 10 kiloya fazla her gün yarım saat yürüyüş dedi 32. Haftaya nst ve tahlil istedi Eki Görüntüle 2264193
Maşallah tombik kızaçıktık kontrolden kızlar
bizim kız 1660 gram 41 cm olmuş
herşey yolunda çok şükür
yine yüzünü göremedik doğuma artık diyorum yani göstermicek anlaşıldı
sabah bide dünya çikolata yedim uyumasın göstersin diye yine yok yine yok yani
açlık tokluk şekerimede kan değerlerimede normal dedi
haftası yine kafa çevresi 2 hafta karın çevresi 1 hafta ilerde genetiktir olabilir diyo bizim doktor takılmıyo önde gitmesine
eşi artık iyice yukarı çıkmış kesinlikle normal doğumu etkilicek şekilde rahmi kapatmıyo dedi
rahim ağzı uzunluğumda 33 cm
bizde durumlar böyle işte
Maşallah sayecim çok ama çok sevindim canımKızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
Allahım ne saçma konuşmuşlarBu mesele gerçekten çok ince bir çizgide. Ben yedi yıl bıktım laftan sözden. İstediği zaman hamile kalan bir arkadaş amaan çocuğu ne yapacaksın paranla kendine eziyet ediyorsun demişti. Defalarca kürtaj oldum ben sabrettim. Kendisi bir kimyasal gebelikle yıkıldı resmen ama konuşmak be kolay. İğneler ilaçlar geçirdiğim işlemler bunu anlamalarını beklemiyorum ama keşke konuşmasalar. Patavatsızon biri de ikinci dış gebeliğimde bir çocukları taşıyamıyorsun bu kaçıncı demişti. Allah kimseye yaşatmasın isteyene versin bekletmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?