2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay bugun muayene sonrası bende hissettim camasırımda ıslaklık . Ufff stres oldum .benımde hareketlerını takıp etmem gerek Allahım saglıkla hayırlısından kavustursun herkesi benide

Canım 1.40 geniş oluyor maalesef.Ölctum koyacağım duvarı.En fazla 1 metre eni olması lazım.
Ikea düşünürsen var şöyle iki kapılı modeller.. Ama Tr fiyatını bilmiyorum tabi daha uygun şeyler de bulunabilir.

Eklentiler

• C7B7CB39-09F2-4C6C-85A6-24A255EF8470.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
Benimde birinin bacakları aşağıda, diğerinin yukarıda canım. Her tarafta hissediyorum. Doğum onunla alakalı değil :):)
Benim de sağdaki yaramaz soldaki yavrum sakin :):)
Kızlar doğumun nasıl olacağı hangi haftada kesinleşiyor acaba?
Bebek 37ye kadar dönermiş onu biliyorum ama çatı muayenesi mesela ne zaman yapılıyor
Doğum anına kadar kesinleşmiyor ekstra bir sağlık problemin mevcut değilse, benim son ana kadar normaldi, sancı çektim bilmem kaç saat, doğuramadım sezaryene aldılar :):) Benim suyum geldikten sonra doğurduğum gün çatı muayenesi yaptılar.
Maşallah yavru kuşuna :)
Eki Görüntüle 2264564
Tacımız terliğimiz geldi kızlar terlik atılacak o yüzden bundan yaptırdım fiyatı çok uygun Bi takımda badana yaptırıcam çiçekli yeter
Oh sağlıkla mutlulukla giyin inşallahhhhh

Sağol canım
Herşey son ana kadar normal gidip çocuğa bağlı sezeryana alıyorlar o tamam canım da
Mesela dönmedi diyelim 38 hafta doldu yada kafası büyük yada çatı dar diye söylemiyorlar mı
Ne kötü o kadar sancı çekip sezeryana alınmak

Benim ikisinin de bacaklar aşağıda, yüzleri de birbirine dönük, kafa kafaya duruyorlar Hayırlısı olsun canım sezaryen ya da normal sağlıkla doğsunlar bebeklerimiz
Aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım
Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder böyle
İnşallah canım kanıksadım artık bir yerden sonra duymamayı öğreniyor insan. Rabbim kimseye aratmasın

Tvde de söylediler şimdi havuç suyunu bir bardak içilcekmiş hergün

selam kızlar balık muhabbeti olmuş
ben hamile kaldığımdan beri belki 2 belki 3 kere anca yemişimdir onuda annem yaptı çağırdı
kokusundan tiksindim sanki
doğumdan sonra yiyebilirmiyim yine bilmiyorum

selam kızlar balık muhabbeti olmuş
ben hamile kaldığımdan beri belki 2 belki 3 kere anca yemişimdir onuda annem yaptı çağırdı
kokusundan tiksindim sanki
doğumdan sonra yiyebilirmiyim yine bilmiyorum
Ben denizden babam çıksa yerim diyenlerdendim ama hamileliğimde yiyemedim sütüde öyle normalde süt içen ben şimdi elim hiç gitmiyor.sucukdan nefret ederdim kokusu bile midemi bulandırıyordu hatta hamile kalmadan 1 ay önce falan rüyamda sucuk doğradımı görüp iğrenerek uyanmıstım şimdi bayıla bayıla yiyorum hamilelik böyle bişimiş:))

ya evet ya
ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce eşim sucuk istedi ocağa koymamla gittim kustum noluyoruz falan oldum sonrada öğrendim hamileymişim o kokudan tiksindim bidaha yiyemedim
balıktan tiksinmedim yiyorum ama zorla
ben pişirmezsem
sütüde ağzıma sokmazdım önceden şimdi her gece yatmadan içiyorum valla kıza yarasın diye bi sütü sevmediğim içmediğim halde onda zorlanmadım anlamadım değişik bi kafa hamile kafası

Bende sütten nefret ederim ama haftalık yoğurt mayaliyorum kendim onu yiyorum balık ve yumurta ve etten nefret ederdim hepsini yiyorum. İki güne yada üç güne bir bir küçük kavanoz bal bitmiş oluyor. Bin yılda bir belki yerdim balı falan. Ben eski ben değilim ne oldu böyle anlamıyorum.

Meylen öyle düşünme lütfen, bebek en azından kendi gelme zamanını belirliyor hazır olduğunda dünyaya geliyor. Ayrıca çekilen her sancı sadece annenin değil bebegin de mücadelesi oluyor onu hayata hazırlıyor. Ve en önemlisi kolostrum hızlı bir şekilde geliyor. Doğum sonrası emzirme çalışmaları daha başarılı geçiyor. İnşallah hepimizin kalbinde olan doğumlar gerceklesir biz burda bunları konuşmak zorunda kalmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…