Ye afiyet olsun ama guvenilir kasap sucugu yeYasak mı ki sucuk ben yiyorum hep .
Buzlukta donduruyorum sonra iyice pisiriyorum yiyorum zararı varmıdır ki ..
İyiiii hoşgeldin temmuz anneciklerineyeniyim
Ay bugun muayene sonrası bende hissettim camasırımda ıslaklık . Ufff stres oldum .benımde hareketlerını takıp etmem gerek Allahım saglıkla hayırlısından kavustursun herkesi benideBen 5nlitre ictim fayda etmemişti malesef senin elinde olan bisey degil bol bil dinlen yorma kendini bir de havus suyundan herkes sonuc almis belki sana da şifa olur ben de bilseydim denerdim ... mesala benim suyumun azaldigini annem anlamisti karnim kuculmüstü nereye gitti o kadae su diye düsundum hep günde 10 km yuruyordum kusadasinda gazi begendi var egiitimdeydim oraya yuruyuyordum hep terliyorum zannediyordum camasirim islaniyordu dmeek ki diyorum suyum yavas yavaş gelmis anlamamisim ... insallah azalmaz suyun benim suyum kritik seviyeye gelince doktorum 2 gunde 1 kontrole cagiriyordu ve eegr hareketlerini hissetmezsen hemen gel diyordu
.. cok dikkat et
Aldım canım insallah bugun içicemCanım hindistan cevizi alıp suyunu içtin mi
Ikea düşünürsen var şöyle iki kapılı modeller.. Ama Tr fiyatını bilmiyorum tabi daha uygun şeyler de bulunabilir.Canım 1.40 geniş oluyor maalesef.Ölctum koyacağım duvarı.En fazla 1 metre eni olması lazım.
Benimde birinin bacakları aşağıda, diğerinin yukarıda canım. Her tarafta hissediyorum. Doğum onunla alakalı değil :):)Kızlar bazı bebek hareketlerini kasığımda hissediyorum son 1 haftadır, bu bebek aşağı inmiş doğum yaklaşmış mı demek, sallıyor muyum
Benim de sağdaki yaramaz soldaki yavrum sakin :):)Ben yaklaşık 2 aydır öyle hissediyorum canım. Benimkilerin kafaları yukarda ayakları aşağıda kasıklarımı tekmeleyip duruyorlar
Ben de şeyi soracaktım, benim bebeklerden soldaki kıpır kıpır olduğunda sağdaki sakin, sağdaki kıpır kıpırken de soldaki sakin. Sizin de öyle mi?
Doğum anına kadar kesinleşmiyor ekstra bir sağlık problemin mevcut değilse, benim son ana kadar normaldi, sancı çektim bilmem kaç saat, doğuramadım sezaryene aldılar :):) Benim suyum geldikten sonra doğurduğum gün çatı muayenesi yaptılar.Kızlar doğumun nasıl olacağı hangi haftada kesinleşiyor acaba?
Bebek 37ye kadar dönermiş onu biliyorum ama çatı muayenesi mesela ne zaman yapılıyor
Maşallah yavru kuşuna :)
Oh sağlıkla mutlulukla giyin inşallahhhhhEki Görüntüle 2264564
Tacımız terliğimiz geldi kızlar terlik atılacak o yüzden bundan yaptırdım fiyatı çok uygun Bi takımda badana yaptırıcam çiçekli yeter
Sağol canımBenimde birinin bacakları aşağıda, diğerinin yukarıda canım. Her tarafta hissediyorum. Doğum onunla alakalı değil :):)
Benim de sağdaki yaramaz soldaki yavrum sakin :):)
Doğum anına kadar kesinleşmiyor ekstra bir sağlık problemin mevcut değilse, benim son ana kadar normaldi, sancı çektim bilmem kaç saat, doğuramadım sezaryene aldılar :):) Benim suyum geldikten sonra doğurduğum gün çatı muayenesi yaptılar.
Maşallah yavru kuşuna :)
Oh sağlıkla mutlulukla giyin inşallahhhhh
Aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımBenim ikisinin de bacaklar aşağıda, yüzleri de birbirine dönük, kafa kafaya duruyorlarHayırlısı olsun canım sezaryen ya da normal sağlıkla doğsunlar bebeklerimiz
Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder böyleÇok güzel olmuş, güzel ve sağlıklı günlerde kullanın
Çok tatlı maşallah, sağlıkla gelsin. Bu arada yeni yaşın hayırlı olsun, ailenle ve sevdiklerinle nice güzel yılların olsun
Maşallah tombik kıza
Maşallah sayecim çok ama çok sevindim canımBöyle devam. fark çok değil gibi canım, umarım daha fazla açılmaz ama yine de
İnşallah canım kanıksadım artık bir yerden sonra duymamayı öğreniyor insan. Rabbim kimseye aratmasınAllahım ne saçma konuşmuşlar
Çeken bilir sayecim anlıyorum seni...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ağzı olan konuşuyor bunlar patavazsız ne konuştuğunu bilmeyen insanlar
En guzel sekilde kucagına al inşallah
Tvde de söylediler şimdi havuç suyunu bir bardak içilcekmiş hergünBen 5nlitre ictim fayda etmemişti malesef senin elinde olan bisey degil bol bil dinlen yorma kendini bir de havus suyundan herkes sonuc almis belki sana da şifa olur ben de bilseydim denerdim ... mesala benim suyumun azaldigini annem anlamisti karnim kuculmüstü nereye gitti o kadae su diye düsundum hep günde 10 km yuruyordum kusadasinda gazi begendi var egiitimdeydim oraya yuruyuyordum hep terliyorum zannediyordum camasirim islaniyordu dmeek ki diyorum suyum yavas yavaş gelmis anlamamisim ... insallah azalmaz suyun benim suyum kritik seviyeye gelince doktorum 2 gunde 1 kontrole cagiriyordu ve eegr hareketlerini hissetmezsen hemen gel diyordu
.. cok dikkat et
Ben denizden babam çıksa yerim diyenlerdendim ama hamileliğimde yiyemedim sütüde öyle normalde süt içen ben şimdi elim hiç gitmiyor.sucukdan nefret ederdim kokusu bile midemi bulandırıyordu hatta hamile kalmadan 1 ay önce falan rüyamda sucuk doğradımı görüp iğrenerek uyanmıstım şimdi bayıla bayıla yiyorum hamilelik böyle bişimiş:))selam kızlar balık muhabbeti olmuş
ben hamile kaldığımdan beri belki 2 belki 3 kere anca yemişimdir onuda annem yaptı çağırdı
kokusundan tiksindim sanki
doğumdan sonra yiyebilirmiyim yine bilmiyorum
ya evet yaBen denizden babam çıksa yerim diyenlerdendim ama hamileliğimde yiyemedim sütüde öyle normalde süt içen ben şimdi elim hiç gitmiyor.sucukdan nefret ederdim kokusu bile midemi bulandırıyordu hatta hamile kalmadan 1 ay önce falan rüyamda sucuk doğradımı görüp iğrenerek uyanmıstım şimdi bayıla bayıla yiyorum hamilelik böyle bişimiş:))
Meylen öyle düşünme lütfen, bebek en azından kendi gelme zamanını belirliyor hazır olduğunda dünyaya geliyor. Ayrıca çekilen her sancı sadece annenin değil bebegin de mücadelesi oluyor onu hayata hazırlıyor. Ve en önemlisi kolostrum hızlı bir şekilde geliyor. Doğum sonrası emzirme çalışmaları daha başarılı geçiyor. İnşallah hepimizin kalbinde olan doğumlar gerceklesir biz burda bunları konuşmak zorunda kalmayizSağol canım
Herşey son ana kadar normal gidip çocuğa bağlı sezeryana alıyorlar o tamam canım da
Mesela dönmedi diyelim 38 hafta doldu yada kafası büyük yada çatı dar diye söylemiyorlar mı
Ne kötü o kadar sancı çekip sezeryana alınmak
https://www.tekzen.com.tr/kzy-mobil...QXJyn5y1RKOGwgLPcbkXgJ_QjIO3aaJxoCA60QAvD_BwE
İstersen böyle birşey bak canım eni 90 cm diyor bende böyle birşey almayı planlıyorum çünkü
Ikea düşünürsen var şöyle iki kapılı modeller.. Ama Tr fiyatını bilmiyorum tabi daha uygun şeyler de bulunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?