2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım gebelik şekerin yoksa ye sakıncalı değiş bal.
Kızlar; LaL Saye- @Saryamarya gojibeeren S Shewolf15 size doğum tarihi için kaçıncı hafta verdi doktor?
Canım şimdilik normal görünüyor bebekler ters dönmezse. Tabii 35. Haftayı görmem gerekiyor normal olması için. Sana kaçıncı hafta dendi

Ye.mahrum etme kendini
Limon suyu içtim ben sıcak seyler içtim
Hava değişikliğinden böyle
Benımde kemiklerim acıyor calcimax kullanıyorum,güneşte yarım saat duruyorum tabii her zaman değil
Kaldı 8 haftam hayırlısıyla doğsunlar kuzular

Doğum başlı başına sürpriz ve sonu kestirilemeyen bir süreç, sadece çatı degil her sey normalken bile sezeryana dönebilir, ya da sezeryan diye gidilir açılması gayet güzeldir normal doğuma dönebilir. Hakkımızda hayırlısı olsun, her seye rağmen önemli olan sağlıkla kavuşmak, ama çekilen sancılar son anda sezeryana dönse bile boşa degil demek istedim. Öbür türlü anne için de büyük hayal kırıklığı olabilir..

Çatı muayenesi 37-38 de yapılıyor ,benım doktorum 38 de bakıyordu 37+1,2,3.. de olur. Eğer çatı darlığı varsa sezaryene alıyor yani belli oluyor

Bende senin kafadaym canim sezeryansa bileym al derdindeym yoksa normal olursada oyle olsun derdindeym ama sanirim bu isler pek belli olmuyo benim akrabamin gttigi ayni doktora gidiyorum ben ona catin dar normal dogum yapamazsn demis misal sonra normal icin beklemek istemis akrabam olmaynca kordon dolanmis o an almasa belki sorun yasicakti yani keske belli olsada hic oylemi boylemi olacak kaygisi olmasa

Boşa elbette değildir ama sadece o kadar sancı çekip 2 acıyı birden yaşamak anne psikolojisine kötü gelir şahsen kendi adıma
Ben yaşamak istemem normal denilsin sonuna kadar direneyim yada yapamazsın sezeryan denilsin ona göre ilerleyeyim derdim

Çatı muayenesi 37-38 de yapılıyor ,benım doktorum 38 de bakıyordu 37+1,2,3.. de olur. Eğer çatı darlığı varsa sezaryene alıyor yani belli oluyor
Heh tamam canım bende bi sorayım sen biliyosun tabi asistanlık dönemlerinden her doktor aynı olmuyormuş bakalım ne dicek merak ediyorum bu ara bunu taktım kafaya

Elbette sonu sürprizli Bitiyo canım planlı değil aynen hani neyse ne önemli değil bebeğimden onun sağlığı önceliğim sonra kendi sağlığım en sonda kendi psikolojim
Çatı muayenesi yapmasın doğum zamanı belli olsun tamam olsun ama bana 4 5 cm açıklık tan sonra çatın müsaade etmiyo demesinler son anda sezeryana döner dönmez o problem değil tabiki sağlıkla gelsin öpeyim koklayayım yeter

Aynen oyle sadece benimde dusundugm sonuc olarak o kdar cekmenin sonu muthisde olsa o kadar yipranmaya insanda enerji kalmaz bu da sorun illaki insallah oyle olmazda hersey yerli yerinde yolunda gider Amin

yasak olup olmadığı hakkında bi bilgim yok doktorum bana bal yeme demedi hiçte sormak aklıma gelmedi
çok aram yok zaten balla canım isterse ayda yılda bi yiyorum
bana sadece sucuk salam sosis hazır paketli gıdalar nutella falan yeme demişti bal zararlı olsa onada yeme derdi heralde

ben grip olduğumda sıcak suyun içine bal bide limon koyup içtim ertesi güne boğazımın batması geçmişti
dene istersen canım

Benim normal Doğuma karar verildi canım bir değişiklik olmazsa 7 Haziran’dan sonra hastaneye yatırıp kontrol altında bekleyeceğiz dedi dr, 36 hafta dolmuş oluyor o zaman
Canım gebelik şekerin yoksa ye sakıncalı değiş bal.

Canım şimdilik normal görünüyor bebekler ters dönmezse. Tabii 35. Haftayı görmem gerekiyor normal olması için. Sana kaçıncı hafta dendi
Bana sezeryanı önerdi, 38. Haftanın bitimi için hastahaneden tarih aldı ama yarın 37. Haftayı dolduralım yeterli dicem, şimdiden bukadar zorlanıyorum, 38 bana çok zor olur gbi geliyor

@Meylen bana iki doktorumda vajinismus dan ötürü de sezeryan dediler mesela. Ben bunu ilk defa duydum. Çatı darligi makat geliş bunlardan dolayı sezeryan aldıklarını biliyordum da bunu yeni öğrendim

Bana sezeryanı önerdi, 38. Haftanın bitimi için hastahaneden tarih aldı ama yarın 37. Haftayı dolduralım yeterli dicem, şimdiden bukadar zorlanıyorum, 38 bana çok zor olur gbi geliyor
37 biterse de çok iyi bir hafta canım tabi en iyisini doktorun bilir, kesinlikle çok zor senin haftan benden baya ilerde tahmin edebiliyorum şu an bile oturmak yatmak dahi ayrı problem çünkü. Yer darlığı da var teke göre karnım çok acıyor her gün diyorum tüm kaslarim dokularim yirtiliyor Allah im çatlamış mı diye açıp bakıyorum iş dönüşü

@Meylen bana iki doktorumda vajinismus dan ötürü de sezeryan dediler mesela. Ben bunu ilk defa duydum. Çatı darligi makat geliş bunlardan dolayı sezeryan aldıklarını biliyordum da bunu yeni öğrendim
Kuzum aşılmış bişey mi devam mı peki?
Belki stres olucağın içindir psikolojik olarak riske atmak istemiyorlardır çünkü fizyolojik olarak Bi engel yok sanırım dimi

Kızlar ne kadar beklese minikler anne karnında o kadar iyi ama gerçekten insan zor dayanıyor kocaman göbek kemik kas rahim ağrıları, beni en çok zorlayanlardan biri de diyabet insülin iğneler sürekli diyet Allah’ın izniyle küveze gerek duymayacak hale gelip doğsalar ne güzel olur, 34-35 küveze girmeden yaşayabilir dedi dr inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Canım doktor bana hasta olduğumda zencefil çayı önerdi. Gerçek zencefilden değil de sallama çaydan yapmıştım, içine de bal, limon suyu ve karabiber attım. Birkaç gün boğazım yandıkça içtim onu çok iyi gelmişti.
Kızlar; LaL Saye- @Saryamarya gojibeeren S Shewolf15 size doğum tarihi için kaçıncı hafta verdi doktor?
Bana doktor en başından beri ikiz oldukları için en geç 38. haftada doğmaları gerektiğini söylüyor. Eğer çok iri bebeklerse kiloları da göz önünde bulundurularak daha erken de alınabilir demişti. Çünkü rahmin belli bir oranda büyüme potansiyeli varmış. O sınırı aştığında eski haline gelemeyebiliyormuş, ki bu durumda rahmi almak zorunda kalıyorlarmış Benim bebeler minyon şu anda öyle bir durum yok çok şükür. 30. haftadan sonra doğum yapacağım hastaneyi seçecekmişim. Doktor o hastaneye sevk yazacak, ben de gidip hastaneyle görüşücem, normal mi sezaryen mi istediğimi belirticem, özel isteğim varsa aile odası vs. belirticem ve onlar da muayene edip bana doğum günü için randevu verecekler. Burda durum bu şekilde ilerliyor. Daha hastaneyle görüşmedim bakalım hangi haftaya randevu verecekler Ben de çok geç olmasını istemiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…