Kız siz deli misiniz beni bunalıma sokuyorsunuz he kendimi vicdansız anne ilan edicem
Yanlış anlamada sucukta yiyorum salamda her gün her hafta değil de bi iki parça tadımlık yiyorum çikolatada cipste kolada
O kadar kasmayın yahu sağlığınızı etkilemiyosa şekeriniz vs yoksa tabiki
Yazdıklarımı iyi anlamışsın canım.telefonun klavyesi almancada kalmış.benim değil kendi istediğini yazmis tel. Hamileligin boyunca iki kere toxoplasma testi yaptırdım ikiside negatifti. Doktorumda çok dikat et .yediğin etler tam pişmiş.iyi kızarmış olsun diyince de korktum.neyse zaten surda kaldı 7 hafta oda geçer gider insallah
Yazdıklarımı iyi anlamışsın canım.telefonun klavyesi almancada kalmış.benim değil kendi istediğini yazmis tel. Hamileligin boyunca iki kere toxoplasma testi yaptırdım ikiside negatifti. Doktorumda çok dikat et .yediğin etler tam pişmiş.iyi kızarmış olsun diyince de korktum.neyse zaten surda kaldı 7 hafta oda geçer gider insallah
Benimde negatif kuzum kedim var tuvaletine dokunmuyorum mesela
çiğ et çiğ sebze yemiyorum özelliklede dışarda hatta pişmemişse geri gönderiyorum salata asla yemem mesela
Ama kendim yaptıysam yerim kendim yıkadıysam yerim valla çok sabırlısınız tebrik ederim benlik değil
Benimde sabrettiğim şeyler var inşallah biticek
Benimde negatif kuzum kedim var tuvaletine dokunmuyorum mesela
çiğ et çiğ sebze yemiyorum özelliklede dışarda hatta pişmemişse geri gönderiyorum salata asla yemem mesela
Ama kendim yaptıysam yerim kendim yıkadıysam yerim valla çok sabırlısınız tebrik ederim benlik değil
Benimde sabrettiğim şeyler var inşallah biticek
O ne ki? Ben hiç yapilmadi test onun icin. Bende yıkarım ama aman aman fazla degil. Marketten aldıklarım zaten temiz sudan geçiriyorum o kadar kötü anayım bennnn
Hastane için şeker kutusu ve üç boyutlu pano siparişi verdim kapı süsü olarak kullanıcam kızlar
Sabahlık gecelik aldım sonunda sade
Nakışlı yatak takımı ve hastane çıkışı siparişi tamam
Yenidoğan kıyafetlerine ek yaptım o deliklilerden
Pazar beşik geliyo boya alındı yapılcak falan ama şifonyer alman gerek
Ohh çok şükür baya halloldu bişeyler bugün
Hiç bakamıyorum buraya tüm gün
Hastane için şeker kutusu ve üç boyutlu pano siparişi verdim kapı süsü olarak kullanıcam kızlar
Masallah hersey bitmek üzere. Benim bitane yarim kollu geceliğim var yakasi büyük emzirmek icin uygun. 1 tane siyah penye takım aldim. 2 tane de penye pijama alti aldim sadece. Yeterli mi sizce?
Canım gebeliğin ilk ayında yapılıyor muhakkak yapılmıştır kedi besliyordun yanılmıyorsam kedi dışkısından da bulaşabiliyor. Sen yinede güzelce yıka benim gibi abartma ama kötü ana yok bu forumda aylardır burda totomuzu yırttık kızzzz devletin bize ödül vermesi lazım
O ne ki? Ben hiç yapilmadi test onun icin. Bende yıkarım ama aman aman fazla degil. Marketten aldıklarım zaten temiz sudan geçiriyorum o kadar kötü anayım bennnn
Masallah hersey bitmek üzere. Benim bitane yarim kollu geceliğim var yakasi büyük emzirmek icin uygun. 1 tane siyah penye takım aldim. 2 tane de penye pijama alti aldim sadece. Yeterli mi sizce?
İnstagramda örnekler var canım ama ben baya değiştirdim bi haftaya hazır olur sanırım paylaşırım burda
İsme özel bi tasarım yapıldı hem beşik takımı hem hastane çıkışı battaniye ağız mendili omuz bezi süs yastığı vs vs
Canım gebeliğin ilk ayında yapılıyor muhakkak yapılmıştır kedi besliyordun yanılmıyorsam kedi dışkısından da bulaşabiliyor. Sen yinede güzelce yıka benim gibi abartma ama kötü ana yok bu forumda aylardır burda totomuzu yırttık kızzzz devletin bize ödül vermesi lazım
Çok fazla yenirse bebekte yenidoğan sarılığına vs neden olabiliyormuş ondan zararlı diye biliyorum ama fazla olursa zararlı normal tüketirsen bişey olmaz bence de Afiyet olmuş
Kızlar bebek yatağıni nasıl aldınız. Pamuk mu visco mu yarı ortopedik mi. Bazıları pamuk tavsiye ediyor, bazıları yarı ortopedik. Bugün alicam yatağını.