2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O ne ki? Ben hiç yapilmadi test onun icin. Bende yıkarım ama aman aman fazla degil. Marketten aldıklarım zaten temiz sudan geçiriyorum o kadar kötü anayım bennnn
Ohh bee bu kızlar yine psikolojimi bozmuştu ki, canım ciğerim bir salata kankası daha buldum Valla ben de hemen hemen her gün dışarıda salata yiyorum. Evde de öyle aman aman haşat edecek kadar yıkamıyorum Tek dikkat ettiğim kedi kumu. Onu koca hallediyor.

Biraz geçmişi okudum..
Her gün normal vitamin d3, alg yağı, magnezyum ve kan ilacımı alıyorum. Bir şişe soda bir bardak süt içiyorum. Bir muz 2 ceviz 5 fındık 2 badem yiyorum. Yumurta yiyorum ama genelde otlu omlet biçimini tercih ediyorum.

Sucuk salam hiç kısıtlamadığımı fark ettim. Umarım bi problem olmaz. 5-6 kumru götürmüşümdür. Tırstım.

Biz de ev taşıdık. Yavaş yavaş oldu. Hâlâ eski yerden getirecek ufak tefek eşyamız var. Yeni evimiz. Son durak gibi. Paket yap, poşet yap. Aç yerleştir. Sadece eşim ve ben. Yorulduk tabii ama. Yerleştik.
Sepet beşiği de getirdik. Bebek için benim aldığım bir iki parça dışında daha pek hazırlığımız yok. Çok bir şey olmayacak da. Bu ay sonuna doğru onun eşyalar şekillenmiş olur inşallah..

sana özel foto aticam canım bu göğüslerin sınırı yok ben sana soyleyim
Kızlar hamilelikte taze bakla yemek sakıncalı mı ya
ben canım çekmişti annemde bir sefer yedim. Ama midem rahatsız oldu birdaha yemem.
geçmiş olsun kuzum bu aylarda sakarlık ve dikkatsizlik artıyor anatomimiz değiştiği için bende araba sürerken farkediyorum. Ama üzme kendini büyük birşey olmamış cana gelmesin mala gelsin.
Ay maşallah minnoslara yüzleri supriz olacak size ben pazartesi gorebilecekmiyim bakalım.

Benim göbek aldı basini gidiyor arkadasim dogum yapti hastaneye ziyarete giderken asansörde teyze hayirlisi olsin kizim dogumaa mi dedi agliyacaktim yok dedim daha var sonra demez mi ikiz o zaman is yerinde yek bayan benim zimba teli istedim dün arkadastan yenmiyor bu diye dalga geçiyorlar ... oğlumda resmen dogyma giderken bu kadardim ...
Korkuyorum yaa kilolari veremwzsem diye

Eklentiler

• IMG-20190501-WA0012.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20190501-WA0001.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…