Kız kız gibi yap şu bebeği oğluma alıcam dedim.süslü olsun:))Hahah
Aldın mı kız ben daha almadım erkek çocuğu gibi benimki
Hihi, ben incik boncukçuyum:) sanırım anca kızlar beni büyütecek :))Hahah
Aldın mı kız ben daha almadım erkek çocuğu gibi benimki
Haha aklımdan geçmiyor diilİnşallah canım hepimizin kuzuları sağlıkla büyüsün
Senin dr hep böyle pimpirikliama canını sıkma belki bebişler annesini dinleyip 37de gelmek ister dr da imza almaya vakit bulamaz
Evet canım dikerken lokal ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı kişiden kişiye değişiyor bi arkadalımda yırtık olmuştu bebeği hiç anlamadım ama dikişi uzun sürmüş öldürdü beni demişti. Başka arkadaşım dikişi anlamadı.Vajinal tuşe mi ağrılı
Kasmazsanız kendinizi acımıyor kuzular :)
Benım en çok korktuğum epizyotomi sırası uyuşturyorlar mı Acaba diye
Çok iyi canım bizim haftada 200gr alan bebiş sende haftada 400Bu sefer de 3 haftada 800 gr almışım kızlar
Canım insulin ilacım düzene girdi bence. Bu 3 hafta eskiye göre arada kaçamak yaptım, gene aynı gramı almışım. Hergün bitterİmi yiyorum, 3 haftada da 3 öğün ödül kaçamak yapmışımdır. Onun dışında ama bol sebze, etEvet canım dikerken lokal ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı kişiden kişiye değişiyor bi arkadalımda yırtık olmuştu bebeği hiç anlamadım ama dikişi uzun sürmüş öldürdü beni demişti. Başka arkadaşım dikişi anlamadı.
Çok iyi canım bizim haftada 200gr alan bebiş sende haftada 400diyet işe yarıyor
ne varmış zeyna ruhlu Bi hatun olsaKız kız gibi yap şu bebeği oğluma alıcam dedim.süslü olsun:))
Ne güzel işte canım büyük küçüklük değil insanın hevesiHihi, ben incik boncukçuyum:) sanırım anca kızlar beni büyütecek :))
Ben 40a attım canım hiç bozulmadı çekmedilerKızlar müslinlerde 30derecede yıkama demiş, siz bebiş kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız??
Benim makinanın bebek programı 95derece, en azından 40a atsam çekermi acaba?
Canım ben beyazları 60° renklileri 40° de yıkadım. Müslimlerden açık renkte köyü renkte almıştım hiç birine birşey olmadı. ama polyester olan hic birseyi yok , hepsi pamuklu penye.eger polyester varsa kiyafetlerinde dereceyi dusuk tutmani oneririm.onun disinda musli ler utuleyince aciliyor zaten.Kızlar müslinlerde 30derecede yıkama demiş, siz bebiş kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız??
Canım ölçümlerin nasıl gidiyor ?8 gün önce şekeri öğrendim,hic canımın çekmediği seyleri cekiyor şimdiNasil bir aksilik bu ya
Kız siz deli misiniz beni bunalıma sokuyorsunuz he kendimi vicdansız anne ilan edicemkızlar patlayan şekerli çikolata yesem bişi olmaz dimi?
Kız siz deli misiniz beni bunalıma sokuyorsunuz he kendimi vicdansız anne ilan edicem
Yanlış anlamada sucukta yiyorum salamda her gün her hafta değil de bi iki parça tadımlık yiyorum çikolatada cipste kolada
O kadar kasmayın yahu sağlığınızı etkilemiyosa şekeriniz vs yoksa tabiki
Bazı şeyler zararlı tamam benimde burnumda tüten şeyler var midye gibi sakatat gibi mesela dışardan çiğ sebze yemiyorum iyi yıkanmamış meyve yemiyorum ama o kadar da kasmayın zindan etmeyin kendinize hamileliği yahuyani açıkçası ben de yemek istiyorum ama yenir yenmez mi bilmiyorum, bi zararı olur mu diye eşimden dolayı çok korkuyorum. doktor meyveyi de çok yeme demişti, bi tabak karadut yedim diye demediğini bırakmadı. patlayan şeker de acaba bebeği rahatsız eder mi diye pimpirik yaptım
siz bana bakmayın yani eşimden korkumdan yiyemiyorum çoğu zaman.
Kola beide ictim BU zamana kadar 5 habe kücük koladan icmisimdir.ama Salam sowie den von korkuyorum.agzima bile surmedimKız siz deli misiniz beni bunalıma sokuyorsunuz he kendimi vicdansız anne ilan edicem
Yanlış anlamada sucukta yiyorum salamda her gün her hafta değil de bi iki parça tadımlık yiyorum çikolatada cipste kolada
O kadar kasmayın yahu sağlığınızı etkilemiyosa şekeriniz vs yoksa tabiki
Canim henüz ölçüm cihazım yok. Pazartesi günü randevum var diyetisyenle. Ama ben kendi kendime elimden geleni yapıyorum 1-1.5 kilo falan vermişim 1 haftada. Evdeki tartiyla tartılıyorumCanım ölçümlerin nasıl gidiyor ?
Valla yiyorum iyi pişirmek şartıyla canım dışardan tercih etmiyorum sadece mahrum etmiyorum kendimi eskisi gibi değil elbette nefis körelticek kadarKola beide ictim BU zamana kadar 5 habe kücük koladan icmisimdir.ama Salam sowie den von korkuyorum.agzima bile surmedim
Aslında sistem şöyle beyaz un yok. Tatlı yok. Bol yürüyüş ve hafif yemek var.ama hamilelik ve diyetCanim henüz ölçüm cihazım yok. Pazartesi günü randevum var diyetisyenle. Ama ben kendi kendime elimden geleni yapıyorum 1-1.5 kilo falan vermişim 1 haftada. Evdeki tartiyla tartılıyorum
Ben 30 derecede yıkadım valla elde narin yıkama daKızlar müslinlerde 30derecede yıkama demiş, siz bebiş kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?