2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende sandım vajinal tuşe:)
Ben doğumdan sonra 40.gün yaptıracağım
Hiç yaptırmadım spekulum muayenesi
Sadece vajinal propp ile bakıldı yurtdışında
Spekulum aletinden öyle korkmuştum ki çıktım arkadaşım kapıdaydı enee bu muydu len dedim

37 haftayı erken mi buluyor doktorun neden kağıt imzalatıyor ki, ağrılardan korku yokta yürümek çok zor ya iplerle gerilip asılıyor rahim sanki nst hem sancını ölçmek hemde bebeklerin kalbini dinlemek için gerekiyor canım geçen hafta bir tanıdık nstde bebeğin kalp atışları düzensiz çıktığı için hemen Doğuma alındı.. 2 kiloya gelmişler senin minikler bakalım bende Perşembe göreceğim inş kuzuları

Kızlar neden illa dikiş olur diye şartlandırıyorsunuz, doktoru dinler nefes alış verişlerine ıkınma süresine ve zamanına uyarsanız dikiş kesi olmadan sorunsuz doğumlar yaşayabilirsiniz aklınızda bulunsun şimdiden korkutmayın kendinizi

Antidepresan alabilirsin. Ben ilk 2 ay prozac almıştım ama sonra ihtiyacım yok diye kendim bıraktım. İstanbulun en iyi psikiyatrelarından birine gittim hamilelik öncesi, panik atak anında içebiliceğim ilaç önermişti. Düşük dozda ama etkili. Öyle güven verdi ki, kötü hissettiğimde kullandım ve kesinlikle o korkumun atağa dönüşmesini engelledi. Referansı iyi bir psikiyatra gtmeni öneririm.

Doğrudur, insan ister istemez korkuyor 2 defa normal doğuma girdim pıttt diye doğurdular inşallah böyle olur doğumlarımız:) aslında doktorların bilgilendirmesi lazım . Bilgisiziz bazı konularda

Reactions: LaL
Doğrudur, insan ister istemez korkuyor 2 defa normal doğuma girdim pıttt diye doğurdular inşallah böyle olur doğumlarımız:) aslında doktorların bilgilendirmesi lazım . Bilgisiziz bazı konularda
İnsan başına ne geleceğini bilmediği için korkabilir canım ama kimsenin olumsuz Doğum hikayesini dinlememek lazım drundan ebelerden bilgi alıp güzel düşünmeli.. ben ilkinde acemilik çok acele ettim bebeğim sıkışmasın diye o yüzden minik bir dikişim olmuştu, ikincide tamamen ebeleri dinledim sancı kontrolüyle dikişsiz doğdu kızım 4 kiloyla.. inşallah hepimizin kolay olur doğumları senin dediğin gibi pıtt diye

Maşallah ,haftalarıyla uyumlular kızların
Az kaldı heyacan basıyor değll mi
Basmaz mı? Daha farkında değilim gbi geliyor bazen, yüzlerini görememek de zorlaştırıyor işi. Hem çok heyecanlı, hem stresli. Nasıl birşey hala hiçbi fikrim yok
Valla minik yaramazlar, bi çıksınlar ısırıcam onları. Bi sürü toka aldım onlara, hepsini kendim takıcam

Son düzenleme:
Haftada 2 kez çok değil mi ya nst
Valla benim doktor istiyorsa ben şaşırmıyorumtam onluk hareket
Maşallah prenseslere 37 hafta in neden imza istiyor canım drun anlayamadım orasını
Yani eğer kendi rızamla 37. Hafta doğurucam dersem(38i tamamlamak varken) riskinden dolayı ben sorumluluk almam o zaman dedi. Sarılık olabilirler, karaciğerleri gelişmemiş olabilir dedi, psikolojik baskı yaptı

Canı. Erken buluyor resmen. Bir de eşimin yanında öyle bir korkuttu ki beni düşündüğünü düşünmüyorum hiç zaten... evet ntsye göre hareket edicez hep dedi. İnş canım sağlıkla gör onları, bıcır bıcır büyüsünler inşallah

İnşallah canım hepimizin kuzuları sağlıkla büyüsün
Senin dr hep böyle pimpirikli ama canını sıkma belki bebişler annesini dinleyip 37de gelmek ister dr da imza almaya vakit bulamaz

Anladım canım şimdi Zaten kontroller daha da sıklaşacak bekleneceği yada beklenmeyeceği o zaman belli olur kuzum. Her şey sürpriz bakalım nasipte ne var

Güle güle kullanın canım nereden ne kadara aldın peki
Trendyoldan aldım %50 indirim vardı canım 80 tl çok sağol
Ben makina da yıkanan bişey istedim bu arada (kedim olduğu için) makina da yıkananlardan yani ince

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahah
Aldın mı kız ben daha almadım erkek çocuğu gibi benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…