Spekulum aletinden öyle korkmuştum ki çıktım arkadaşım kapıdaydı enee bu muydu len dedimBende sandım vajinal tuşe:)
Ben doğumdan sonra 40.gün yaptıracağım
Hiç yaptırmadım spekulum muayenesi
Sadece vajinal propp ile bakıldı yurtdışında
Yok geçiyorsa korkma normal.Ya bende dünden beri bebek çok hareketli ,sertleşme oluyor sağ tarafta ama sonra düzeliyor
Korkmalı mıyız böyle durumlarda
Keserken yada yırtılınxa o sancıyla anlamıyomuşsun da dikişte mecbur iğne yapılıyormuş canım sancı ağrı Bitiyo ya rahatlıktan can yanıyo demek kiBenimde arkadaşların söylüyor o an dikiş atılırken hisetmiyorsun diye ama düşününce biraz korkutucu geliyor:)
37 haftayı erken mi buluyor doktorun neden kağıt imzalatıyor ki, ağrılardan korku yokta yürümek çok zor ya iplerle gerilip asılıyor rahim sankiKızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda; biri 1920 gr, biri 1850 gr. 42-45 cm boyları. Herşey haftasıyla uyumluymuş, haftaya nts ye başlıcam (Haftada 2 kez). 37. Haftada doğuracaksan, senden imzalı kağıt isterim dedikorkuttu bizleri, gıkım çıkamadı:) vajina ağrılarıma rağmen(ki özellikle geceleri acıdan zor yürüyorum) rahim ağzım ideal boydaymış. Benim gbi olanlar korkmasın yanii dinlenirken ağrı yoksa. Ama bu nst farklı bişi oluyor dimi, çok önemli dedi doktor...
Yüzlerini gene göremedik, onlara tripteyim artık
Antidepresan alabilirsin. Ben ilk 2 ay prozac almıştım ama sonra ihtiyacım yok diye kendim bıraktım. İstanbulun en iyi psikiyatrelarından birine gittim hamilelik öncesi, panik atak anında içebiliceğim ilaç önermişti. Düşük dozda ama etkili. Öyle güven verdi ki, kötü hissettiğimde kullandım ve kesinlikle o korkumun atağa dönüşmesini engelledi. Referansı iyi bir psikiyatra gtmeni öneririm.Bende iki yıl önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim tedavi terapi gördüm ama geçen hafta kayinpederim vefat etti ara ara atak haline geliyorum nefes alamıyorum sanıyorum belki alarjik bünyeli olduğumdan polenlerden belki bebeğin baskısından ama öyle olduğumda atak haline geliyorum
Doğrudur, insan ister istemez korkuyor 2 defa normal doğuma girdim pıttt diye doğurdular inşallah böyle olur doğumlarımız:) aslında doktorların bilgilendirmesi lazım . Bilgisiziz bazı konulardaKızlar neden illa dikiş olur diye şartlandırıyorsunuz, doktoru dinler nefes alış verişlerine ıkınma süresine ve zamanına uyarsanız dikiş kesi olmadan sorunsuz doğumlar yaşayabilirsiniz aklınızda bulunsun şimdiden korkutmayın kendinizi
Halının markası ne canım. İnternette görmüştüm sanki.Eki Görüntüle 2265109
Halısını bunu aldım kızlar biraz odaya bebek odası havasını vermek renk katmak için
Henüz gelmedi bakalım nasıl
İnsan başına ne geleceğini bilmediği için korkabilir canım ama kimsenin olumsuz Doğum hikayesini dinlememek lazım drundan ebelerden bilgi alıp güzel düşünmeli.. ben ilkinde acemilik çok acele ettim bebeğim sıkışmasın diye o yüzden minik bir dikişim olmuştu, ikincide tamamen ebeleri dinledim sancı kontrolüyle dikişsiz doğdu kızım 4 kiloyla.. inşallah hepimizin kolay olur doğumları senin dediğin gibi pıtt diyeDoğrudur, insan ister istemez korkuyor 2 defa normal doğuma girdim pıttt diye doğurdular inşallah böyle olur doğumlarımız:) aslında doktorların bilgilendirmesi lazım . Bilgisiziz bazı konularda
Basmaz mı? Daha farkında değilim gbi geliyor bazen, yüzlerini görememek de zorlaştırıyor işi. Hem çok heyecanlı, hem stresli. Nasıl birşey hala hiçbi fikrim yokMaşallah ,haftalarıyla uyumlular kızların
Az kaldı heyacan basıyor değll mi
Valla minik yaramazlar, bi çıksınlar ısırıcam onları. Bi sürü toka aldım onlara, hepsini kendim takıcamBen bi kere girdim canım sancım var mı yok mu diye bazen sen hissetmesende Sancın olabiliyomuş takibini yapıcak demek ki
Oy kocaman olmuşlar desene
Ben yüz görümlülüğü olarak altın vaad ettim açmıştı
Valla benim doktor istiyorsa ben şaşırmıyorumHaftada 2 kez çok değil mi ya nst
Yani eğer kendi rızamla 37. Hafta doğurucam dersem(38i tamamlamak varken) riskinden dolayı ben sorumluluk almam o zaman dedi. Sarılık olabilirler, karaciğerleri gelişmemiş olabilir dedi, psikolojik baskı yaptıMaşallah prenseslere37 hafta in neden imza istiyor canım drun anlayamadım orasını
Canı. Erken buluyor resmen. Bir de eşimin yanında öyle bir korkuttu ki37 haftayı erken mi buluyor doktorun neden kağıt imzalatıyor ki, ağrılardan korku yokta yürümek çok zor ya iplerle gerilip asılıyor rahim sankinst hem sancını ölçmek hemde bebeklerin kalbini dinlemek için gerekiyor canım geçen hafta bir tanıdık nstde bebeğin kalp atışları düzensiz çıktığı için hemen Doğuma alındı.. 2 kiloya gelmişler senin minikler bakalım bende Perşembe göreceğim inş kuzuları
İnşallah canım hepimizin kuzuları sağlıkla büyüsünCanı. Erken buluyor resmen. Bir de eşimin yanında öyle bir korkuttu kibeni düşündüğünü düşünmüyorum hiç zaten... evet ntsye göre hareket edicez hep dedi. İnş canım sağlıkla gör onları, bıcır bıcır büyüsünler inşallah
Yok be canim hiç değer vermez öyle şeylere. Evin cimrisi benimBazen olur öyle. Olması gerekir çünkü. Valla boşver
Esin bişey diyecek olursa da totomu ye de hiç bişey bizden değerli değil
Anladım canım şimdiValla benim doktor istiyorsa ben şaşırmıyorumtam onluk hareket
Yani eğer kendi rızamla 37. Hafta doğurucam dersem(38i tamamlamak varken) riskinden dolayı ben sorumluluk almam o zaman dedi. Sarılık olabilirler, karaciğerleri gelişmemiş olabilir dedi, psikolojik baskı yaptı
Chaili home canımHalının markası ne canım. İnternette görmüştüm sanki.
Güle güle kullanın canım nereden ne kadara aldın pekiChaili home canım
Trendyoldan aldım %50 indirim vardı canım 80 tl çok sağolGüle güle kullanın canım nereden ne kadara aldın peki
HahahBasmaz mı? Daha farkında değilim gbi geliyor bazen, yüzlerini görememek de zorlaştırıyor işi. Hem çok heyecanlı, hem stresli. Nasıl birşey hala hiçbi fikrim yok
Valla minik yaramazlar, bi çıksınlar ısırıcam onları. Bi sürü toka aldım onlara, hepsini kendim takıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?