2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
32 hf rapor son adet tarihine göre hesaplanıyor, bazen ölçümler değişir hicbir doktor yüzde yüz dogru olcum yapamaz, onemli olan bebegin gelisiyor olmasi..

Seninle aynı bdt miz. Benim de 19 Temmuz görünüyor. Şu an ultrason ölçümünü paylaşmış olmalı seninle. Rapor ise sata göre. Biz 24 Mayıs Cuma 32+0 olacağız. Gerçi ben perş. gideceğim cuma çok dersim var. Olmadı raporu ertesi gün alırız aldırırız diyorum.

Biz başından beri hiç ilişki yaşamadık. Ama enfeksiyonun da mantarin da âlâsini yaşadım

Bebeğin gelişimine göre hesaplamalar ne çıkıyorsa onu söylüyordur . Bu da haftadan haftaya olcumden olcume hatta cihazdan cihaza degisen bir durum.

Ultrason bir ölçme aracı değil, kafa bacak vb boyutlarindan yola çıkarak tahmini kilo ve boy ölçümü yapılır. Hiçbiri kesin sonuçlar değildir.

Normal şartlarda adet tarihine gore hafta hesabı yapmak mükemmel matematik gerektirmez. Ama gelişimine göre bakılırsa, ertesi gün bile farklı sonuç çıkabilir. Doktorun suçu değil bu.

Doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirebilirsiniz tabi. Çoğumuz süreç içerisinde değiştirdik farklı sebeplerden dolayı

canım daha muayeneye başlamadan kaçıncı haftada kaçıncı gündeyiz diye her seferinde bakıyor ultrasona ve gelişimine göre yaptığı bir hesap değil yani, düz matematik hesabı. onu bile yanlış yapıyor güvenmedim o yüzden.

bu arada kızlar bence mantar enfeksiyonu ve diğer bütün enfeksiyonların kendi bağışıklığınızla ilgisi var.

şu an kendi mesleğimle çok alakasız bir işte çok fazla insanın girip çıktığı bir yerde uluslararası havalimanında çalışıyorum, ilk işe başladığım dönemde sürekli enfeksiyon geçiriyordum ama bir süre sonra kesinlikle bağışıklık kazanıyorsunuz. 3 yıldır falan hiç enfeksiyon olmadım. özellikle şekeriniz varsa bence yedikleriniz de etkiliyor, benim yüzümde çünkü seboreik dermatit var o da bir çeşit mantar kaynaklı. eğer çok unlu karbonhidratlı beslenirseniz enfeksiyon sürekli nükseder ve geçmez. şeker direkt mantarları besliyor. naçizane tavsiyem yediklerinize de dikkat etmeniz.

Günaydınlar hepimizin anneler günü kutlu olsun Allahhayırlısıyla evlatlarımıza kavuşabilmeyi nasip eylesin. Bu arada sanırım ben de mantar ailesine katıldım an itibariyle. Taharet esnasında yanma oldu kabarıklık gibi farkettim.eşime yani aile Hekimime de gösterdim mantar dedi yarın 2 mize de ilaç başlayacak. İlişkimiz hep oldu başından beri ama yeni oldu bende

Benim doktorumda zannetmiyorum artık döneceğini dedi. İnşallah öyle bir serserilik yapmazlar ya Ben de normal olsun çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…