2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İş yerinde 20 bayan kullanıyoruz 3 tuvalet var mesela. 3 litre su içiyordum. Eve gelene kadar yaklaşık beş kere giriyordum mecburen.

Birefebirece kasılmaların devam ediyor mu canım. Benim arada oluyor. Bir kere çok oldu. Doktora gittim hemen nst ye girdim. Nst deyken de oldu. Ama sancı çıkmadı. Doktor onlar bebegin hareketleri dedi. Ben anlamıyorum bebek hareketi ki sancı mi. Bir kere öyle olduğunda sancı çıktı biliyorsun. Tedirgin oluyorum o yüzden.

Canım kasilmalar sonrasında ara ara oldu ama korkmadim ben. Rahim uzunluğu arttığı için erken doğum riski yok o kasılmalar artık normal dedi doktorum . 4 hafta önce yatmistim hastaneye o zaman erken bulmuşlardı kasılmaları ama şimdi korkacak bişey yok dediği için bende olduğu zaman korkmuyorum. Sende sakin ol bişey olmayacak inşallah.

Benim rahim uzunluğu 3.8 di geçen hafta. 28. Haftadan beri her hafta çağırıyor doktor. Salı günü yine gidicem.her gittiğimde de nst istiyor. Bir daha hiç sancı çıkmadı şükür ki.Ben kasılma önleyici ilaç da kullanıyorum. Günde iki progestan iki nidicard. 36 ya kadar kullanacaksın 36 dan sonra ne zaman isterse gelir dedi doktor. Bazen endiseleniyorum işte. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.

Hepinizin anneler gününü kutluyorum bugün benim de anneler günüm kutlanıyor çok tuhaf ve değişik hissediyorum şükürler olsun Bu arada gece çocukum ağzımdan çıkacak sandım kaburgama mideme bir yüklendi nefes almadım uzandığım an daha çok rahatsız hissettim uyuyamadım bu yüzden mide yanması da eklenince aman sabahlar olmasın modundaydık

Bana sadece progestan verdi canım 200 mg geceleri kullan dedi. Beni 20 güne bir çağırıyor dediğin gibi bende nst ye giriyorum çıkmıyor çok sukur. 36 ya kadar hem omega hem progestan dedi bana da.37 den sonra da doğum tarihini belirliycez.

Multivitaminden ayrı olarak mi OMEGA kullanıyorsun canım. Adı nedir

Olur mu haftası değişsin cumartesiden cumartesiye doluyo benim mesela
Ölçüme göre değil tarih hesabı değişiyosa çok saçma

Canim bu enfeksiyon normal doguma engel mi.doktora sordum net bisey demedi.benimde hamilelkte camasirim hic kuru kalmiyo degistiriyorm aninda geliyo gunde kac kez degistiriyorm.

Kızlar bir şey sorucam. Ailenizde sigara içen var mı ya. Benim babam kayinvalidem eşimin kardeşi günde 1 pakete yakın sigara içiyorlar. Şimdi bebek doğduğunda gelip kalacaklar. Balkonda icilse bile diğer odalara kadar koku dağılıyor. Bir de yaz mevsimi kapı pencere de açık olacak. Bebeğe kadar gider o sigara kokuları. Bebeğe dokunmadan önce sigara içenler ellerini yikamali bir de. Ben nasıl soylucem dokunmayın diye. Zaten sigara içenler takıntılı bu konuda. Ben istemem o halde dokunmalarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…