2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eşim kayınvalidem vebbabam kullanıyor. Direkt söyleyeceksin. O sabinin günahı ne

Canım benim eşim babam kayınpederim kardeşim görümcem hepsi içiyor samimiyetim var şahsen ben hepsine söyleyebilirim Bi ağzınızı çalkalayın diye zaten bilinçliler öpmeden yaparlar diye düşünüyorum balkonda içip girebilirler yaz günüde olsa bebek olan yerde o kadar cam kapı pencere açamazsın zaten

İnsanlar işte hep de böyle dönemlerde alınıp güceniyor, oysaki sonuna kadar haklıyız 9 ay kolay mı geçiyor ne zorluklarla doğuyor dünyaya geliyor bebeklerimiz. Alınıp gücenseler de güzel bir dille uyarmak lazım. Zaten yenidoğan bebek öpülmez. Koklanır sadece. Ellerine alacakları vakit yıkamalılar..

Canım benim eşim annem ve görümcelerim içiyor.bende hamile kalmadan 1 ay önce bırakmıştım.o günden sonra benim evde sigara içen olduysa , rahatsız olduğumu hep söyledim.sigara kokusundan migdem bulanıyor diye bildirdim.ki eşim evdeyken sigarayı güç içmiyor.eger dışarda içer gelirse de hemen dışıni yıkıyor. Saolsun bu konuda benden hassas.oglum gelmeden de sigarayı bırakıcam diye söz verdi.insallah başarır.diger insanlara da şimdiden şakasına da olsa .söylüyorum sigara içen oğlumu sevemez diye.sende açık açık söyleyemiyorsun eğer. Yeni doganlarda kokulara hassaslık var. Sigara kokusu filan alerji nefes daralmasi yapiyor dersin.belki ise yarar.

Canim hangi havaalanindasin.esim ve kardesimden dolayi bende havaalanlariyla cok hasir nesirim de

Kizlar ben hic tulum almadim.hastane icin alicam da patikli mi aliyim birde 0-1 ay mi alsam 1-3 ay mi sizce?

Ben oğlumun takımlarını giydiricem die almadım ama mini mini yeni bişileri de olsun die tulum aldım bugün..
0-1 ay oluyo sanırım. Newborn size..
Muhtemelen 1-2 aydan çok giyemez..
Kendinden patikli ve eldivenli tulum..

Eklentiler

• 8DE04BD5-7E97-4EE7-B531-C4859B5D7169.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 38
Dün gece ilk defa hiiiiiiç durmadı oğlum karnımda.. dayandı direndi yuvarlandı tepindi.. Ayaklandı herhalde dimdik duruyo dedim. Çareyi sağıma dönüp üstüne yatmakta buldum..
Kasılmalarım da oluyo ama çok hareket etmesine bağlıyorum.. 3 gün eşim evde, bi hastaneyle görüşeyim diyorum, oğlumu ona bırakıp hastaneye gidebilirim en azından.. sizce saçma mı olur gitmek?

Acaba pozisyon mu değiştiriyor miniğin? Benimde aşırı hareketli ve 24 saat hiç durmadıkları birgün olmuştu bebeklerin, doktora gittim bunun olumsuz olmadığını söyledi ultrasonla kontrol etti tepinip duruyorlardı keyifleri yerindeydi benim için hiç durmadan tepinmeleri çok yorucu oluyor nabzım yükseliyor onların hareketlerinden, için rahat değilse git bir kontrol ettir

Gece zor geçti reflü gaz tuvalet nöbeti derken
Şimdi de tansiyonum düştü geç kahvaltı yaptım çünkü ikidir böyle oluyo lanet bişey
Canım onu bende sık yaşıyorum özellikle kahvaltı sonrasında hicyerimden kalkacak halim olmuyor

Niye saçma olacakki canım git tabi

Aslında kanama yoksa herşey yolundadır diyo bi yanım.. Hareketli bebek sağlıklı bebektir der ebe de hatta..
Ama dün gece oğlum boynuma dolanmış ayağı karnımda, öteki içimde, hem içten hem dıştan fethedilince biraz zorlandım uyumakta.
Sanırım kasılmalarda olumsuz düşünmeme sebep oluyo ama aslında normal işte..

Reactions: LaL
Hımm kasılmadan dolayı huzursuzsan git canım mutlaka bir tavsiye bulunurlar,

Kizlar tam görünüyor mu bilmiyorum ama

Bu kadın neden 2 çamaşır askiligini uzunlamasına değilde üst üste koymuş

Ve nasıl koydu

Önce çamaşırları serip mı çıkardı askiligi

Yoksa Sandalyeye çıkıp mı serdi

Dünden beri her gördüğümde nasıl gülüyorum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…