- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Eşim kayınvalidem vebbabam kullanıyor. Direkt söyleyeceksin. O sabinin günahı neKızlar bir şey sorucam. Ailenizde sigara içen var mı ya. Benim babam kayinvalidem eşimin kardeşi günde 1 pakete yakın sigara içiyorlar. Şimdi bebek doğduğunda gelip kalacaklar. Balkonda icilse bile diğer odalara kadar koku dağılıyor. Bir de yaz mevsimi kapı pencere de açık olacak. Bebeğe kadar gider o sigara kokuları. Bebeğe dokunmadan önce sigara içenler ellerini yikamali bir de. Ben nasıl soylucem dokunmayın diye. Zaten sigara içenler takıntılı bu konuda. Ben istemem o halde dokunmalarini.
Canım benim eşim babam kayınpederim kardeşim görümcem hepsi içiyor samimiyetim var şahsen ben hepsine söyleyebilirim Bi ağzınızı çalkalayın diye zaten bilinçliler öpmeden yaparlar diye düşünüyorum balkonda içip girebilirler yaz günüde olsa bebek olan yerde o kadar cam kapı pencere açamazsın zatenKızlar bir şey sorucam. Ailenizde sigara içen var mı ya. Benim babam kayinvalidem eşimin kardeşi günde 1 pakete yakın sigara içiyorlar. Şimdi bebek doğduğunda gelip kalacaklar. Balkonda icilse bile diğer odalara kadar koku dağılıyor. Bir de yaz mevsimi kapı pencere de açık olacak. Bebeğe kadar gider o sigara kokuları. Bebeğe dokunmadan önce sigara içenler ellerini yikamali bir de. Ben nasıl soylucem dokunmayın diye. Zaten sigara içenler takıntılı bu konuda. Ben istemem o halde dokunmalarini.
37+0 tam 9 haziran Pazar a geliyor :) doktor pazartesi gelirsin yazarız demişti, o zamana kadar başka sebepten ötürü cikmazsak37+0dan sonra alamazsın canım ama en geç o tarihte alman lazım yasal süreyi aşmamaya dikket et
37+0 tam 9 haziran Pazar a geliyor :) doktor pazartesi gelirsin yazarız demişti, o zamana kadar başka sebepten ötürü cikmazsak37+0dan sonra alamazsın canım ama en geç o tarihte alman lazım yasal süreyi aşmamaya dikket et
Aminnn :)Tamam canım çok sağ ol Allah hepimziin işini rast getirsin inşallah
İnsanlar işte hep de böyle dönemlerde alınıp güceniyor, oysaki sonuna kadar haklıyız 9 ay kolay mı geçiyor ne zorluklarla doğuyor dünyaya geliyor bebeklerimiz. Alınıp gücenseler de güzel bir dille uyarmak lazım. Zaten yenidoğan bebek öpülmez. Koklanır sadece. Ellerine alacakları vakit yıkamalılar..Kızlar bir şey sorucam. Ailenizde sigara içen var mı ya. Benim babam kayinvalidem eşimin kardeşi günde 1 pakete yakın sigara içiyorlar. Şimdi bebek doğduğunda gelip kalacaklar. Balkonda icilse bile diğer odalara kadar koku dağılıyor. Bir de yaz mevsimi kapı pencere de açık olacak. Bebeğe kadar gider o sigara kokuları. Bebeğe dokunmadan önce sigara içenler ellerini yikamali bir de. Ben nasıl soylucem dokunmayın diye. Zaten sigara içenler takıntılı bu konuda. Ben istemem o halde dokunmalarini.
Kızlar bir şey sorucam. Ailenizde sigara içen var mı ya. Benim babam kayinvalidem eşimin kardeşi günde 1 pakete yakın sigara içiyorlar. Şimdi bebek doğduğunda gelip kalacaklar. Balkonda icilse bile diğer odalara kadar koku dağılıyor. Bir de yaz mevsimi kapı pencere de açık olacak. Bebeğe kadar gider o sigara kokuları. Bebeğe dokunmadan önce sigara içenler ellerini yikamali bir de. Ben nasıl soylucem dokunmayın diye. Zaten sigara içenler takıntılı bu konuda. Ben istemem o halde dokunmalarini.
Canim hangi havaalanindasin.esim ve kardesimden dolayi bende havaalanlariyla cok hasir nesirim debu arada kızlar bence mantar enfeksiyonu ve diğer bütün enfeksiyonların kendi bağışıklığınızla ilgisi var.
şu an kendi mesleğimle çok alakasız bir işte çok fazla insanın girip çıktığı bir yerde uluslararası havalimanında çalışıyorum, ilk işe başladığım dönemde sürekli enfeksiyon geçiriyordum ama bir süre sonra kesinlikle bağışıklık kazanıyorsunuz. 3 yıldır falan hiç enfeksiyon olmadım. özellikle şekeriniz varsa bence yedikleriniz de etkiliyor, benim yüzümde çünkü seboreik dermatit var o da bir çeşit mantar kaynaklı. eğer çok unlu karbonhidratlı beslenirseniz enfeksiyon sürekli nükseder ve geçmez. şeker direkt mantarları besliyor. naçizane tavsiyem yediklerinize de dikkat etmeniz.
Kizlar ben hic tulum almadim.hastane icin alicam da patikli mi aliyim birde 0-1 ay mi alsam 1-3 ay mi sizce?
Acaba pozisyon mu değiştiriyor miniğin? Benimde aşırı hareketli ve 24 saat hiç durmadıkları birgün olmuştu bebeklerin, doktora gittim bunun olumsuz olmadığını söyledi ultrasonla kontrol etti tepinip duruyorlardı keyifleri yerindeydiDün gece ilk defa hiiiiiiç durmadı oğlum karnımda.. dayandı direndi yuvarlandı tepindi.. Ayaklandı herhalde dimdik duruyo dedim. Çareyi sağıma dönüp üstüne yatmakta buldum..
Kasılmalarım da oluyo ama çok hareket etmesine bağlıyorum.. 3 gün eşim evde, bi hastaneyle görüşeyim diyorum, oğlumu ona bırakıp hastaneye gidebilirim en azından.. sizce saçma mı olur gitmek?
Canım onu bende sık yaşıyorum özellikle kahvaltı sonrasındaGece zor geçti reflü gaz tuvalet nöbeti derken
Şimdi de tansiyonum düştü geç kahvaltı yaptım çünkü ikidir böyle oluyo lanet bişey
Niye saçma olacakki canım git tabiDün gece ilk defa hiiiiiiç durmadı oğlum karnımda.. dayandı direndi yuvarlandı tepindi.. Ayaklandı herhalde dimdik duruyo dedim. Çareyi sağıma dönüp üstüne yatmakta buldum..
Kasılmalarım da oluyo ama çok hareket etmesine bağlıyorum.. 3 gün eşim evde, bi hastaneyle görüşeyim diyorum, oğlumu ona bırakıp hastaneye gidebilirim en azından.. sizce saçma mı olur gitmek?
Aslında kanama yoksa herşey yolundadır diyo bi yanım.. Hareketli bebek sağlıklı bebektir der ebe de hatta..Acaba pozisyon mu değiştiriyor miniğin? Benimde aşırı hareketli ve 24 saat hiç durmadıkları birgün olmuştu bebeklerin, doktora gittim bunun olumsuz olmadığını söyledi ultrasonla kontrol etti tepinip duruyorlardı keyifleri yerindeydibenim için hiç durmadan tepinmeleri çok yorucu oluyor nabzım yükseliyor onların hareketlerinden, için rahat değilse git bir kontrol ettir
Hımm kasılmadan dolayı huzursuzsan git canım mutlaka bir tavsiye bulunurlar,Aslında kanama yoksa herşey yolundadır diyo bi yanım.. Hareketli bebek sağlıklı bebektir der ebe de hatta..
Ama dün gece oğlum boynuma dolanmış ayağı karnımda, öteki içimde, hem içten hem dıştan fethedilince biraz zorlandım uyumakta.
Sanırım kasılmalarda olumsuz düşünmeme sebep oluyo ama aslında normal işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?