2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Buz çok iyi geliyor, eğer evdeysen günde 3-4 kez kendi yaptığınız buz ile ( hazır jel tarzı dondurulmuş şeyler aküler değil) 5-10 dakika soğuk kompres uygulayın, rahatlatıyor. Bana iyi geliyor, doktor önermişti

Instagramdan “kendi kendine kolay fitil atma yolları” tanıtımı yapıyorum.. Kimdi o arkadaş ya

Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Geçmiş olsun canım.. İnanılmaz bişi bi anda böyle olması. Allah sizinle olsun. Duamdasınız. İnşallah bi anda toparlayıp gülümsemeye devam etcek güzel kızımız ☺

Benim bebekler çok toplanıyor geceden beri. Druma mesaj attım ağrım yok normalde ama onlar toplanınca baya oluyor.sizlerde yaşayan var mı
Sayecim bende de oluyor. Karnım yamuluyor resmen, dpktorum normal demişti.
Geçmiş olsun dikkat et.
Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Ay Allahım şifa versin. Tüylerim diken diken oldu. Nasıl yavrun şimdi.

Ben ilk gebeliğimde aspirin kullanmadım hiç. Bu gebeliğimde bebeğe giden damarlardan birinde direnç var diye doktorum yazdı, 32. Haftaya kadar dedi
Merhaba bende de sağ uterin arterde direnç çıktı şu an bebek biraz zayıf gidiyor acaba sizin ki düzeldi mi

Allah şifa versin Geçmiş olsun Oğlumda zature yarın son iğnesini olacak 1 haftadır yeni toparlanıyor.Hastahanede ise daha cabuk toparlar bence Ben cocuk dr gittim hastane değildi röntgene baktı günde 3 kez antibiyotik alıyor Oğlum durmaz diye bana yapmam gerekeni söyledi Şükür düzelmek üzere senin yavrunda tez düzelsin inşallah

Benim de öyle olacak. Ben normal rapor heyet raporu almayı denicem. Sonra da iki ay falan ücretsiz izin alicam herhalde.
ücretsiz kullanamam canım evimizin kredi borcu var
tek eşimin maaşıyla geçinemeyiz
bide rapor alıp işe başlamazsan yarım gün hakkından yararlanamıyosun
ben 16 haftam bitince başlıcam işe yarım gün çalışıcam tam maaş alıcam öyle bi hakkımız var sabah 8den 12ye kadar 4 saat idare edicez bi şekilde
allah yardımcımız olsun
doğurdukta sonrasını konuşmaya başladık

Valla ya hayırlısıyla dogursak inşallah

Geçmiş olsun canım, hastanede emin ellerde merak etme, çocuklar birden hastalanıyorlar ama çokta çabuk tedaviye yanıt alıyorlar. Allah beraberinizde olsun

Merhaba bende de sağ uterin arterde direnç çıktı şu an bebek biraz zayıf gidiyor acaba sizin ki düzeldi mi
Merhaba benim de ilk gebeligimde sağdaki ana arterde centiklenme vardı. Bebegim normal kilosunda, zamanında ve vajinal doğumla dünyaya geldi. Yalnız son aylar tansiyonum sınırdaydı. Doğum sırasında da normal çıktığı için normal dogurabildim. Tansiyon takibi önemli sadece..

Evet artık mecburen evdeyim Sıcak denedim iyi geldi biraz ama ödem vs olursa yayılır düşüncesiyle çok yapmak istemedim soğuk gelmemişti aklıma var evde o jellerden bi deneyeyim bugün Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…