Çok düşünmemeye çalışıyorum ama destek almadan ayağa kalkmam ve yürümem mümkün olmuyor Doktorum şimdiye kadar 1 hastam olmuştu böyle ikinci hamileliğinde yaşamadı bi sıkıntı demişti ama şans demekki Umarım çok ilerlemez sizinki de
Buz çok iyi geliyor, eğer evdeysen günde 3-4 kez kendi yaptığınız buz ile ( hazır jel tarzı dondurulmuş şeyler aküler değil) 5-10 dakika soğuk kompres uygulayın, rahatlatıyor. Bana iyi geliyor, doktor önermişti
Geçmiş olsun canım.. İnanılmaz bişi bi anda böyle olması. Allah sizinle olsun. Duamdasınız. İnşallah bi anda toparlayıp gülümsemeye devam etcek güzel kızımız ☺
Kızlar çok kötüyüm birden vurdu hapşırık burun akıntısı halsizlik
1 fincan limonlu ıhlamur içtim Bi tane de parol ama bana mısın demiyor
Ne içebilirim ne yapabilirim doktora gitsem kesin ilaç vermicek nezle yat dinlen bol sıvı vitamin dicek
Allah razı olsun kızlar hepinizden. Durumu hala aynı.Hiçbir seyi yoktu haftasonu burnu akıyordu sadece ne ates ne baska bir sey. Ben de pazartesi cocuk doktoruna goturcektım. Ama birden cok agladı morardı hemen acile getirdik. Zatürre dediler. Yogun bakıma aldılar. Nefes alısverıs cok az cıhaz bagladılar. Doktor nefes alısverişinden dolayı riskli diyor. Dualarınızı esirgemeyin.
Allah şifa versin Geçmiş olsun Oğlumda zature yarın son iğnesini olacak 1 haftadır yeni toparlanıyor.Hastahanede ise daha cabuk toparlar bence Ben cocuk dr gittim hastane değildi röntgene baktı günde 3 kez antibiyotik alıyor Oğlum durmaz diye bana yapmam gerekeni söyledi Şükür düzelmek üzere senin yavrunda tez düzelsin inşallah
ücretsiz kullanamam canım evimizin kredi borcu var
tek eşimin maaşıyla geçinemeyiz
bide rapor alıp işe başlamazsan yarım gün hakkından yararlanamıyosun
ben 16 haftam bitince başlıcam işe yarım gün çalışıcam tam maaş alıcam öyle bi hakkımız var sabah 8den 12ye kadar 4 saat idare edicez bi şekilde
allah yardımcımız olsun
doğurdukta sonrasını konuşmaya başladık
ücretsiz kullanamam canım evimizin kredi borcu var
tek eşimin maaşıyla geçinemeyiz
bide rapor alıp işe başlamazsan yarım gün hakkından yararlanamıyosun
ben 16 haftam bitince başlıcam işe yarım gün çalışıcam tam maaş alıcam öyle bi hakkımız var sabah 8den 12ye kadar 4 saat idare edicez bi şekilde
allah yardımcımız olsun
doğurdukta sonrasını konuşmaya başladık
Eğer bi terslik olmazsa etkilemez diye düşünüyorum ama ani bir tansiyon yükselmesi falan olursa etkiler bence. Benim ilk doğumum normaldi şimdi de normal istiyorum inşallah herşey yolunda gider
Geçmiş olsun canım, hastanede emin ellerde merak etme, çocuklar birden hastalanıyorlar ama çokta çabuk tedaviye yanıt alıyorlar. Allah beraberinizde olsun
Merhaba benim de ilk gebeligimde sağdaki ana arterde centiklenme vardı. Bebegim normal kilosunda, zamanında ve vajinal doğumla dünyaya geldi. Yalnız son aylar tansiyonum sınırdaydı. Doğum sırasında da normal çıktığı için normal dogurabildim. Tansiyon takibi önemli sadece..
Buz çok iyi geliyor, eğer evdeysen günde 3-4 kez kendi yaptığınız buz ile ( hazır jel tarzı dondurulmuş şeyler aküler değil) 5-10 dakika soğuk kompres uygulayın, rahatlatıyor. Bana iyi geliyor, doktor önermişti
Evet artık mecburen evdeyim Sıcak denedim iyi geldi biraz ama ödem vs olursa yayılır düşüncesiyle çok yapmak istemedim soğuk gelmemişti aklıma var evde o jellerden bi deneyeyim bugün Teşekkür ederim