2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum

Allahım acil şifalar ihsan etsin.Mesaji simdi görünce nasıl üzüldüm anlatamam.Allah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın acısını göstermesin

Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin yavruna inşallah biran önce sağlığına kavuşur.

E bebekte bebek bakım cantalarinda indirim vardı kızlar ben aldım, bakalım ilk deneyim nasıl olacak.. rabbim evladı hasta olan arkadaşımızın kızına şifa versin inşallah.. dualarımda.. ben iyice yoruluyorum kızlar enerjim yerini ayak bacak ağrılarına bırakıyor. Birde bebişin kilosu için endiselenmeli miyim şuanda 1910 gram dedi doktor. Tecrübeli anneler , normalde iki haftada 500 gram falan almış kızım. Sanırım bu zamanlar kilo alacak artık ama ufacık olur mu diye de endişeleniyorum. Sizce nasıl olur??

Bir de mesela ben 32yi geçtim ya şimdi çalışabilir raporu aldım, diyelim ki normal bi rapor almak istedim dinlenmek için 2 gün, Doğum iznine mi giriyorum direk, ya da heyet alsam mesela , Yine Doğum iznimden mi gidiyor ?

Tabi tabi hiç panda görmedik zati.Masallah o yeşil klasikte kırmızılı sende yakıyorsunuz

Hala bebek bakım çantası almayan var mı ?

Çin malı dışında kaliteli bir çanta arıyorum skipler gibi 500 liralık değil tabi
Bende almadım henüz
bebek bakım çantasıyım diye bağıran adi bişey değil ama bebek çantası kadar işlevsel benimde severek kullanacağım bişey uygun fiyatlı kaliteli varmı acabaaaa

Yarım gün çalışınca yarım maaş alıyoruz diye biliyorum. Öyle bir yasa var . Sanirim çocuk 3 yaşına gelene kadar geçerli. Senin söylediğin başka bir şey mi ?

Burda var ve çok popüler ☺
İngiltere’de yani..

Canım Ingiltere'deki ebelik sistemi ile buradaki kıyaslanamaz. Doğum öncesi ve sırası süreçler çok farklı işliyor orada.
Daha önce de bu konuda fikrimi söyledim yine söylerim, benim cevremde evde doğum yapma niyeti olan bir kadın tanısam şikayet ederim. Turkiye'de bu yasal degil. Ben sadece hayatı riskler acısından bakmıyorum. Burada sosyolojik olarak bir çok sknti var, gizli doğumlar, çocuk yasta anne olanlar vs... O yüzden ben asla bunun hoş görülmesini kabul etmem.

Bir de mesela ben 32yi geçtim ya şimdi çalışabilir raporu aldım, diyelim ki normal bi rapor almak istedim dinlenmek için 2 gün, Doğum iznine mi giriyorum direk, ya da heyet alsam mesela , Yine Doğum iznimden mi gidiyor ?

Kurul raporu alamazsın 32 den sonra. Mantıken mümkün değil. Çünkü adi üstünde 32 den sonra alınabilen rapor "çalışabilir raporu". Kurul raporu ise düşük, ölüm vb tehditlerden dolayı "calisamaz" ibaresi konulan gerekçeli bir rapor. 32 den sonra alınamaz
Ama bir arkadaşım 2 günlük tek hekim raporu almıştı 35. Haftada falandı.

Onada bakayım nerde bulunur hiç denk gelmedi bana

Ben bebek çantası olarak kullanacağım şeyi kendimde kullanayım ekstra çanta taşımayım istiyorım
Yani normal bi çanta aslında istediğim
Onada bakayım nerde bulunur hiç denk gelmedi bana

Ben bebek çantası olarak kullanacağım şeyi kendimde kullanayım ekstra çanta taşımayım istiyorım
Yani normal bi çanta aslında istediğim
Şöyle bir şey var

Eklentiler

• 1C1AD9B3-279C-46AD-AE3C-0DBB8400DDD0.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ya yeni standart bir sırt çantanız varsa o da iş görür. Inanın o bebek cantalarinds bize sunulan çoğu özellik önemini yitiriyor pratikte

Çocuğun eşyalarını içine dolusturdugumuz sıradan bir çantaya dönüşüyor hepsi :))

Benim sırt çantam eskimişti, onu yenilemek istiyordum zaten. O sebeple bebek bakım çantası aldim, ama gerekmeseydi almazdım

Zaten bebek büyüdükçe taşıdığımız çanta da küçülüyor. Zamanla daha az eşya oluyor yanımızda yöremizde

Kızlar buğün doktor kontrolüm vardı maşallah kızım büyümüş 29+2deyiz buğün ve tam 1617 gr olmuş ve 38 cm. Maşallah aldığı kilonun yarısı sanki yanaklara gitmiş resmen balyanak olmuş aynı bana benziyor gözler burun duduklar yüzü herşey ben inşallah doğunca da böyle olur 32. Hafta da çağırdı bir sonra ki kontrolüm bende durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…