2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin şişko panda seni :))
Saçmalama ya neren öyle ne güzelde yakışmış kırmızı maşallah

Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Canım ya geçmiş olsun daha dün iyiydi nolmuş Allah bu günler hürmetine şifa versin Dolunay'ına.. Lütfen iyi düşün, sen iki can annesisin, ikiside şuan senden güç alıyor, biri karnında diğeri yanında,onlara karşı dik dur.

Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum

Ya Şafi Ya Allah
Şimdi okudum mesajini canım benim sakın ol. Aynı şeyleri yaşadım, ama kızım şuan çok çok sağlıklı, hepsini atlattık. Merak etme senin kizin da atlatacak eminim. şuan ne hissettiğini biliyorum çok üzgünüm
Kötü şeyler düşünme sürekli dua et şu mübarek günde
Dua ediyorum hatta şimdi Kur 'an okicam kizin için söz
Bizi habersiz bırakma. Allah şifasını versin. Bir an önce sağlığına kavuştursun . Size de sekinet versin

Canım rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda iyileşsin üzüldüm. Atlatacak inşallah
Saye canım karnının yukarı kısmı da sertse iyi bişey değil sanirim. Kasılma dediğimiz şeyi yaşıyorsun muhtemelen. Doktorundan cevap gelsin hele. Muhtemelen çağırır seni.
Daha mesajı görmedi canım bende biraz rahatladım ama gitsem mi yine de bilemedim

Ya ben niye hamilelikte böyle oldum anlamadım. İnanılmaz bir özgüvensizlik oldu bende. Normalde fazladan vardır
Yine de çok şükür canım, deli danalar gibi koşturmaca içindeyim. Yine birbirimizi övdüğümüz bir gün :)

Bacaklarını Bi yere yaslayıp hafif karnına doğru çekip mi itsen?
Bencede kültürü yaptır da için rahatlasın en azından canım ben daha başlamadım ilaçlara bugün başlicam inşallah
Napicagimi bilmiyorum canim.koydugum gibi biraktim dun gece yattim.artik ne kadari fayda eder bilemiyorum.fitil kabusum oldu benim.hayir neden beceremiyorm anlamiyorm psikolojm bozuldu

Napicagimi bilmiyorum canim.koydugum gibi biraktim dun gece yattim.artik ne kadari fayda eder bilemiyorum.fitil kabusum oldu benim.hayir neden beceremiyorm anlamiyorm psikolojm bozuldu
Dur bakalım belki göbekten belki daraldığı içindir ben becerebilcek miyim bugün alayım da başlim artık hiç istemiyorum ama mecbur

Çok teşekkür ederim önerilerin için doğru diyorsun günlük aldığım kalsiyum oranını arttırmak iyi olacak galiba Çok sevindim senin minişinin de iyi olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…