2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Aaa çok üzüldüm. Rabbim şifalar versin. Üzme sen de kendini Allahın izniyle iyileşir, çocuklar güçlü oluyor bol bol dua edin. Çok geçmiş olsun.

Fitil atamayan benim:))
Canım klozete oturup yapıyorum ben yattığım yerden mümkün değil karnımdan dolayı birde öyle dene. Elini suyla ıslat mutlaka
Sayecim bende de oluyor. Karnım yamuluyor resmen, dpktorum normal demişti.

Geçmiş olsun dikkat et.

Ay Allahım şifa versin. Tüylerim diken diken oldu. Nasıl yavrun şimdi.
Sağol canım geçti gibiydi gene başladı ne yapaam bilemedim

Geçmiş olsun size de oglunuz kac yasında bizimki 19 aylık olacak cok aglıyor hiç durmuyor. Dun gece beni yanına aldılar ama o kadar agladı ki agladıkca tedavisi geriler diyip gostermiyorlar artık boynuma sarılıyor gıtnek istiyor babasını istiyor. Ah yavrum içim sızlıyor

Hala bebek bakım çantası almayan var mı ?

Çin malı dışında kaliteli bir çanta arıyorum skipler gibi 500 liralık değil tabi

Allah korusun inşallah bi şey olmaz... baya tedirginim aslında zaman da kalmıyor pek ama sürekli oğlum hayırlısıyla zamanında doğacak diye evrene olumlu enerji gönderiyorum inşallah erken gelmeye kalkmaz
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım, beklesin büyüsün minnoslar bizde işlerimizi halledelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…