Iki hamileliğimde de çıkmadı:)Karında dikine çizgi var ya. Hafif bi kahverengi çizgi var bende. Herkeste oluşuyor mu? Oluşmadan doğuran da vardır belki
Kızlar göğüslerden süt gelen var mı ben hafif gördüm cok değil ama
Sanırım galiba gebeliğimin son gribine yakalanmış bulunmaktayımburun akıntısı hapşırık boğaz yanması başladı hoşgeldin ıhlamur limonlu su
Canım maşallah de. Benim arkadaşım 37. Haftaya kadar çalıştı kızın ne ağrısı ne sancısı ne krampi vardı. Başta da bir gün midesi bulanmadi. Hayret ediyorduk biz nasıl bir hamilesin diye. Kendi de diyordu hamile olduğumu unutuyorum diye. İnsandan insana değişiyor ya bu gebelik ben bildiğin ağır vasitayım. 80 lik neneyim sanki. Surdan kalkıp şuraya oturmak zor geliyor inan geçtim ki çalışmak gezmek iş yapmak. Kocam oruç ona yemek yapabiliyorum diye kendimi şanslı addediyorum. Yine de bin şükür ki Rabbimin en güzel hediyesi için bunlar ❤
Ateşim yok canım boğazımda ki yanma da bitti nezle olucakmışım onun belirtisiymiş hepsi şimdi burun akıntısı baş ağrısı halsizlik devam ediyor onada ilaç vermiyolar zatenIki hamileliğimde de çıkmadı:)
Bende kıl cikiyo ya. Ilkinde doğumdan sonra kendiliğinden döküldü. Şimdi de dökülür inşallah
Evet benden de gelmiş kurumuş göğüs ucumda
Normal artik, zaman zaman gelir
Geçmiş olsun
Bende de senin gibi başladı. Sonrasında boğaz enfeksiyonu Antibiyotiksiz geçmeyince mecbur antibiyotik tedavisi gordum. Ateşim 38 den aşağı düşmüyordu. Antibiyotikle ayağa kalktım.
Bu haftalarda yüksek ateş çok tehlikeli. Ateşini takip et.
Ben normalde pire gibiyim, hiç yerimde durmam sürekli bir isle meşgul olurum, çok hareketliyim. Hatta hasta bile olmam kolay kolay
Ama hamileliklerim 9 ay hasta geçiyor resmen. Ve sinir oluyorum depresyona giriyorum. Rahat hamilelik geçirenlerin şükredecek çok şeyi var.
Çok ilginç valla canım yavrucak utangaç çıktı demek gizliyo sürekliNasılsınız kızlar. Herkese rahat gebelikler hastalara da geçmiş olsun. Benim gibi 32. haftaya gelipte hala bebeğinin cinsiyetini net öğrenemeyen oldu mu? Tabi Allah bilir ultrasonda da yanılma olabiliyor ama şimdiye kadar büyük ihtimalle kız dediler, fakat bacaklar hep kapalı bebeğin. Bundan sonra da zor gözükür herhaldrle alan daralıyor artık. Neyse ki oğlumdan da kızımdan da kıyafet var ama yani artık doğumu mu beklicez ne.
Ateşim yok canım boğazımda ki yanma da bitti nezle olucakmışım onun belirtisiymiş hepsi şimdi burun akıntısı baş ağrısı halsizlik devam ediyor onada ilaç vermiyolar zaten
İnşallah Bi kaç güne atlatırım antibiyotik kullanmaktan bıktım diyebilirim lütfen boğaz olmasın dedim çok şükür boğaz değil
Ben bazen deprem oluyor zannediyorum. Avizeye bakıyorum sallanıyor mu diye. Öyle titriyor.Karnişkosu elektrik çarpmış gibi titreyen var mi ?
Bu mubarek ramazan ayında Allah yavruna acil şifalar versin canım inş tez zamanda iyileşirAllah razı olsun kızlar hepinizden. Durumu hala aynı.Hiçbir seyi yoktu haftasonu burnu akıyordu sadece ne ates ne baska bir sey. Ben de pazartesi cocuk doktoruna goturcektım. Ama birden cok agladı morardı hemen acile getirdik. Zatürre dediler. Yogun bakıma aldılar. Nefes alısverıs cok az cıhaz bagladılar. Doktor nefes alısverişinden dolayı riskli diyor. Dualarınızı esirgemeyin.
Canim haber ver mutlaka cokta tatli masalllh ya noldu nazar mi degdi birden bire.iyi olur merak etme duzelecekAllah razı olsun kızlar hepinizden. Durumu hala aynı.Hiçbir seyi yoktu haftasonu burnu akıyordu sadece ne ates ne baska bir sey. Ben de pazartesi cocuk doktoruna goturcektım. Ama birden cok agladı morardı hemen acile getirdik. Zatürre dediler. Yogun bakıma aldılar. Nefes alısverıs cok az cıhaz bagladılar. Doktor nefes alısverişinden dolayı riskli diyor. Dualarınızı esirgemeyin.
Gerçekten şoktayımAllah razı olsun kızlar hepinizden. Durumu hala aynı.Hiçbir seyi yoktu haftasonu burnu akıyordu sadece ne ates ne baska bir sey. Ben de pazartesi cocuk doktoruna goturcektım. Ama birden cok agladı morardı hemen acile getirdik. Zatürre dediler. Yogun bakıma aldılar. Nefes alısverıs cok az cıhaz bagladılar. Doktor nefes alısverişinden dolayı riskli diyor. Dualarınızı esirgemeyin.
Allah razı olsun kızlar hepinizden. Durumu hala aynı.Hiçbir seyi yoktu haftasonu burnu akıyordu sadece ne ates ne baska bir sey. Ben de pazartesi cocuk doktoruna goturcektım. Ama birden cok agladı morardı hemen acile getirdik. Zatürre dediler. Yogun bakıma aldılar. Nefes alısverıs cok az cıhaz bagladılar. Doktor nefes alısverişinden dolayı riskli diyor. Dualarınızı esirgemeyin.
Yok canım olmuyordu seninki orda kalıp gitmediği için belki tahriş etmiştir.Canim peki odrar yaparken hafif bi yanma oldu mu sonrasinda?
bendede çıkmadıBende çizgi mizgi yok hep baktım ne zaman cıkcak diye yok çıkmadı:))
Malesef yoğun haftaya denk geldi canım 1 hafta sürünücem sanırım yapıcak bişey yokBurun akıntısıyla birlikte boğazdaki yanma geçtiyse nezledir evet.
Hamile olmasan da nezlenin bir ilacı yok zaten mecbur cekeceksinAma işe gitmeyip dinlenebilsen keşke daha iyi olur
yok zorlamıcamZorlama canım kendini. Bakarsın yapamıyorsan izne cikarsin.
Benim de öyle olacak. Ben normal rapor heyet raporu almayı denicem. Sonra da iki ay falan ücretsiz izin alicam herhalde.yok zorlamıcam
büyük ihtimal 31 mayıs cuma günü çalışamaz alıcam
çünkü arefe bayram bizim mağaza dehşet kalabalık oluyo
o yoğunluğa dayanabilceğimi sanmıyorum
34. haftam oluyo 40ta doğarsa 6 hafta doğumdan önce 10 haftada doğumdan sonra izin yapmış olcam
bebeğim 2.5 aylıkken işe dönmek zorunda kalcam
keşke daha fazla izin olsa çok az ya
Çok geçmiş olsun, yeni okudum ben de, bir anda mı oldu, Rabbim şifa versin inşallah bir an önce toparlansın kuzucuğunAllah askına dua edın. Kızım yogun bakımda hayati tehlikesi var zatürre olmuş nefes alısverişi cok az Allah askına dua edin yalvarıyorum
Bende aynı şekildeyim öyle şiddetli oluyorki bazenBen bazen deprem oluyor zannediyorum. Avizeye bakıyorum sallanıyor mu diye. Öyle titriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?