Naptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dedilerCanım klozete oturup yapıyorum ben yattığım yerden mümkün değil karnımdan dolayı birde öyle dene. Elini suyla ıslat mutlaka
Sağol canım geçti gibiydi gene başladıne yapaam bilemedim
Gecmis olsun canim Allah sifa versininşallahHepinize tekrar tesekkurler. İnşallah yarın iyi bir haber alırız. İçim sızlıyor yanıyor sanki. Dualarınızı esirgemeyin
Tam senin haftanda bana da yapmışlardı 24 saat arayla ikişer doz ciğer geliştirici.neyse ki 37+2ye kadar dayanmıştı oğlum...hakkında hayırlısı olsun inşallahNaptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Amin İnşallah canım, benim ilkinde de böyle oldu 29 haftada başlamıştı Doğum 39da doğdu kızım, şimdi ikiz olduğu için risk daha yüksek dediler bakalım bekleyeceğiz Allah’a emanetTam senin haftanda bana da yapmışlardı 24 saat arayla ikişer doz ciğer geliştirici.neyse ki 37+2ye kadar dayanmıştı oğlum...hakkında hayırlısı olsun inşallah
Naptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Teşekkürler canım ferahlamaya çalışıyorum, Rahim ağzı 23 mm e düşmüş Perşembe 24,5 mmdi, seruma bağlı ilaçlar enjekte ediyorlar isimlerini bilmiyorum makineyle dozunu ayarlıyorlarGeçmiş olsun canım, kaç olmuş rahim ağzı en azından ilaçlar nstyi düzeltmiş. İlaç olarak fitilmi verdiler? Ciğer geliştiricide etkili olacaktır içini ferah tut
Çok geçmiş olsun canım Inşallah atlatır bebislerde şık görünüyo sende hamilesin dikkat et dualarımız sizinleHepinize tekrar tesekkurler. İnşallah yarın iyi bir haber alırız. İçim sızlıyor yanıyor sanki. Dualarınızı esirgemeyin
Canım 23mm yine çok iyi bol yatak istirahatı bol sıvı alımı, benim doktorum 34ü hedef koymuştu. Senin o sınıra 1 haftan kalmış o sınırıda geçeceksiniz inş iyiki erken gitmişsin.Teşekkürler canım ferahlamaya çalışıyorum, Rahim ağzı 23 mm e düşmüş Perşembe 24,5 mmdi, seruma bağlı ilaçlar enjekte ediyorlar isimlerini bilmiyorum makineyle dozunu ayarlıyorlar
İnşallah canım Allah hepimizin bebeklerini korusun bizler elimizden geleni yapacağız sonrası nasip, 34ün dolmasını istiyor drlar inşCanım 23mm yine çok iyi bol yatak istirahatı bol sıvı alımı, benim doktorum 34ü hedef koymuştu. Senin o sınıra 1 haftan kalmış o sınırıda geçeceksiniz inş iyiki erken gitmişsin.
Geçmiş olsun rabbim sağ salim zamanında kucağına almak nasip etsin inşallah.Amin İnşallah canım, benim ilkinde de böyle oldu 29 haftada başlamıştı Doğum 39da doğdu kızım, şimdi ikiz olduğu için risk daha yüksek dediler bakalım bekleyeceğiz Allah’a emanet
valla canım ben izmirde kemeraltı diye bi çarşı var ordan aldım bebek malzemeleri satan bi mağazaydıOnada bakayım nerde bulunur hiç denk gelmedi bana
Ben bebek çantası olarak kullanacağım şeyi kendimde kullanayım ekstra çanta taşımayım istiyorım
Yani normal bi çanta aslında istediğim
Naptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Bende ali express e baktim almayi dusundum ama onlar bile 120-130 liraydi gerci genede arada baya bi var.ben gene ikinci el aliyim dedim temiz bulmustm ama satildi o sirada.belki bulursam oyle alirimYa çok yüksek o fiyatlar çanta için bence
Ama kaliteli bişeyde yok hep kötü malzemeli çin malı bakıyorum da
Samira34 canım 16. haftan bittikten sonra hiç ücretsiz kullanmadan işe dönersen 4 hafta yarım gün çalışıp tam maaş alıyosun öyle bi hakkımız var
en azından bebiş 3.5 aylık falan olmuş olcak sonrasında rapor almaya çalışcam bu hakkımı kullanıp
Geçmiş olsun canım, moralini bozma iyi düşün, çok şükür yaşam sınırını geçtik, Rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahNaptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Yarım gün çalışınca yarım maaş alıyoruz diye biliyorum. Öyle bir yasa var . Sanirim çocuk 3 yaşına gelene kadar geçerli. Senin söylediğin başka bir şey mi ?
Canım Ingiltere'deki ebelik sistemi ile buradaki kıyaslanamaz. Doğum öncesi ve sırası süreçler çok farklı işliyor orada.
Daha önce de bu konuda fikrimi söyledim yine söylerim, benim cevremde evde doğum yapma niyeti olan bir kadın tanısam şikayet ederim. Turkiye'de bu yasal degil. Ben sadece hayatı riskler acısından bakmıyorum. Burada sosyolojik olarak bir çok sknti var, gizli doğumlar, çocuk yasta anne olanlar vs... O yüzden ben asla bunun hoş görülmesini kabul etmem.
Kurul raporu alamazsın 32 den sonra. Mantıken mümkün değil. Çünkü adi üstünde 32 den sonra alınabilen rapor "çalışabilir raporu". Kurul raporu ise düşük, ölüm vb tehditlerden dolayı "calisamaz" ibaresi konulan gerekçeli bir rapor. 32 den sonra alınamaz
Ama bir arkadaşım 2 günlük tek hekim raporu almıştı 35. Haftada falandı.
Geçmiş olsunn.. İnşallah kasılmaların geçer ilaçların etkisiyle, hakkında enn hayırlısı olsun canım. Sağlıkla , en hayırlı vaktinde kavuşun inşallah.Naptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?