2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım klozete oturup yapıyorum ben yattığım yerden mümkün değil karnımdan dolayı birde öyle dene. Elini suyla ıslat mutlaka

Sağol canım geçti gibiydi gene başladı ne yapaam bilemedim
Naptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler

Tam senin haftanda bana da yapmışlardı 24 saat arayla ikişer doz ciğer geliştirici.neyse ki 37+2ye kadar dayanmıştı oğlum...hakkında hayırlısı olsun inşallah

Tam senin haftanda bana da yapmışlardı 24 saat arayla ikişer doz ciğer geliştirici.neyse ki 37+2ye kadar dayanmıştı oğlum...hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin İnşallah canım, benim ilkinde de böyle oldu 29 haftada başlamıştı Doğum 39da doğdu kızım, şimdi ikiz olduğu için risk daha yüksek dediler bakalım bekleyeceğiz Allah’a emanet

Geçmiş olsun canım, kaç olmuş rahim ağzı en azından ilaçlar nstyi düzeltmiş. İlaç olarak fitilmi verdiler? Ciğer geliştiricide etkili olacaktır içini ferah tut

Geçmiş olsun canım, kaç olmuş rahim ağzı en azından ilaçlar nstyi düzeltmiş. İlaç olarak fitilmi verdiler? Ciğer geliştiricide etkili olacaktır içini ferah tut
Teşekkürler canım ferahlamaya çalışıyorum, Rahim ağzı 23 mm e düşmüş Perşembe 24,5 mmdi, seruma bağlı ilaçlar enjekte ediyorlar isimlerini bilmiyorum makineyle dozunu ayarlıyorlar

Hepinize tekrar tesekkurler. İnşallah yarın iyi bir haber alırız. İçim sızlıyor yanıyor sanki. Dualarınızı esirgemeyin
Çok geçmiş olsun canım Inşallah atlatır bebislerde şık görünüyo sende hamilesin dikkat et dualarımız sizinle

Teşekkürler canım ferahlamaya çalışıyorum, Rahim ağzı 23 mm e düşmüş Perşembe 24,5 mmdi, seruma bağlı ilaçlar enjekte ediyorlar isimlerini bilmiyorum makineyle dozunu ayarlıyorlar
Canım 23mm yine çok iyi bol yatak istirahatı bol sıvı alımı, benim doktorum 34ü hedef koymuştu. Senin o sınıra 1 haftan kalmış o sınırıda geçeceksiniz inş iyiki erken gitmişsin.

Canım 23mm yine çok iyi bol yatak istirahatı bol sıvı alımı, benim doktorum 34ü hedef koymuştu. Senin o sınıra 1 haftan kalmış o sınırıda geçeceksiniz inş iyiki erken gitmişsin.
İnşallah canım Allah hepimizin bebeklerini korusun bizler elimizden geleni yapacağız sonrası nasip, 34ün dolmasını istiyor drlar inş

Amin İnşallah canım, benim ilkinde de böyle oldu 29 haftada başlamıştı Doğum 39da doğdu kızım, şimdi ikiz olduğu için risk daha yüksek dediler bakalım bekleyeceğiz Allah’a emanet
Geçmiş olsun rabbim sağ salim zamanında kucağına almak nasip etsin inşallah.

Reactions: LaL
Onada bakayım nerde bulunur hiç denk gelmedi bana

Ben bebek çantası olarak kullanacağım şeyi kendimde kullanayım ekstra çanta taşımayım istiyorım
Yani normal bi çanta aslında istediğim
valla canım ben izmirde kemeraltı diye bi çarşı var ordan aldım bebek malzemeleri satan bi mağazaydı
böyle bişey benimki

Eklentiler

• FB513D65-EF80-4384-A995-1B917145F55E.webp
    148 KB · Görüntüleme: 49

Allah şifanı versin çok geçmiş olsun
Inşallah jer şey yoluna girer ve sağ salim vakti zamanında kucağına alırsın bebeklerini

Ya çok yüksek o fiyatlar çanta için bence
Ama kaliteli bişeyde yok hep kötü malzemeli çin malı bakıyorum da
Bende ali express e baktim almayi dusundum ama onlar bile 120-130 liraydi gerci genede arada baya bi var.ben gene ikinci el aliyim dedim temiz bulmustm ama satildi o sirada.belki bulursam oyle alirim

Samira34 canım 16. haftan bittikten sonra hiç ücretsiz kullanmadan işe dönersen 4 hafta yarım gün çalışıp tam maaş alıyosun öyle bi hakkımız var
en azından bebiş 3.5 aylık falan olmuş olcak sonrasında rapor almaya çalışcam bu hakkımı kullanıp

Aa ben bunu bilmiyordum güzelmiş
Ama o 4 hafta bittikten sonra ücretsiz alamazsin dimi? Hiç ücretsiz izin kullanmayacak olanlar için geçerli galiba

Geçmiş olsun canım, moralini bozma iyi düşün, çok şükür yaşam sınırını geçtik, Rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Bebeklerin sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.İki buçuk hafta çokmus.Cocukta vardı sanırım.Allah kolaylık versin.

Türkiye’de evde doğum yasal mı bilmiyorum. Yani anlaşmalı olarak hastane doktorunu hemşiresini ebesini vs gönderip, parası neyse verelim evde doğum istiyorum diyebiliyor mu bir anne adayı bilmiyorum..
Ama elbette ekstra riskli yasal olmayan yollarla hastanede olsa bile..
Bir de burda doğum dediğin gibi çok farklı bir süreç. Biz sizin kadar kontrol edilmiyoruz. Ölürse ölür ölmezse senindir doğar rahatlığındalar. Tr kadar duygusal temkinli değiller. Riskleri bilip dikkat ediyorlar ama ani gelişen şeyler karşısında tam tevekkül içindeler, kaderciler.

Siz mesela rahim uzunluğunuzu, bebeğinizin pozisyonunu, kilosunu, suyunuzu vs vs biliyorsunuz ama biz bilmiyoruz. Biz bi rahme düştüğünü biliyoruz bi de 20. Haftada ölmediğini, organlarının iyi olduğunu. Geri kalan her şey doğumda..

12 yaşında hamilelik burda yasal devlet bakıyo sana da bebeğine de, ama engellisine de, yetimine de.. Yani Her ülke kendi içinde hem iyi hem kötü yanını barındırıyor.
Biz bebeklermiz için en iyisini en sağlıklısını düşünmek zorundayız.. Sanıyorum evde doğuma karar veren anne de bunu ölçüp biçmiştir.
Ben yapamam. Yapmam. Tanıdığım kimse de yapsın istemem

Geçmiş olsunn.. İnşallah kasılmaların geçer ilaçların etkisiyle, hakkında enn hayırlısı olsun canım. Sağlıkla , en hayırlı vaktinde kavuşun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…