2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım hayırlısı olsun inşallah:)) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Sana dogurcam dedim dedim inanmadın :)) amin canım hakkımızda hayırlısı artık bekleyip görecez
Doğur kız doğur bişey olmaz bende 36 bitince doğurcam bi problem olmuyor demekki sağlıklı olacak bebişlerimiz yalnızzzzz doğuruncada burayı unutma hem benden önce doğurcan tüm sorular sana gelicek ohhhh

her bebeğin gelişimi farklı son haftalar 300 400 gr birden alıyor. Hiç endişelenmeyin.
Bir de mesela ben 32yi geçtim ya şimdi çalışabilir raporu aldım, diyelim ki normal bi rapor almak istedim dinlenmek için 2 gün, Doğum iznine mi giriyorum direk, ya da heyet alsam mesela , Yine Doğum iznimden mi gidiyor ?
Sanırım 32 yi aldıktan sonra herhangi başka rapor o çalışabilir raporunu devre dışı bırakır diye biliyorum. Onun yerine 1 2 gün yıllık izin kullanılabilir ama

Aa çok geçmiş.olsun. Inş durur o kasilmalar

Senin yaramaz durmayacak anlaşıldı. Fırlama olacak desene, üstüne gördüysen eğer zamanını doldurmuş demektir. Hiç korkma oyuzden canım
Herşeyin hazır mı evde?

Senin yaramaz durmayacak anlaşıldı. Fırlama olacak desene, üstüne gördüysen eğer zamanını doldurmuş demektir. Hiç korkma oyuzden canım
Herşeyin hazır mı evde?
Evet durmayacak bence de canım. Her şeyim hazır galiba. Bugün bı de kendi doktorum görsün de bakalım nolucak. Korkuyorum ama Allah büyük :)

Evet durmayacak bence de canım. Her şeyim hazır galiba. Bugün bı de kendi doktorum görsün de bakalım nolucak. Korkuyorum ama Allah büyük :)
Canım inşallah sağlıkla kucğına alırsın içini rahat tut inşallah miniğin sıkıntısız gelecek

Hehe psikolojik manyak..
Haklısın canım inşallah bir gün ülkemizde de her şey daha güzel olur

Canım canım hayırlı olsunn..
Valla ben sevindim ne yalan söyliyim. Bebişin kilosu iyi gelişimi iyi. İnşallah 1-2 hafta daha durur..
Ama ilk doğum sancı geç gelir vs die şartlama hiç kendini. Ben o 8km yürüdüğüm gün turp gibiydim. Ertesi gece suyum geldiğinde minicik minicik sandım bile yoktu. Ebe eve git sancın hemen gelmez dedi ilk doğumun zamana yayılır dedi. 2 saate sancım geldi 4 saatte oğlum doğdu
Hakkında herşeyin en hayırlısı en kolayı olsun kuzum. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum

günaydın kızlar, dün wc de kan lekesi gibi leke gördüm çamaşırımda ve bir iki damladan daha fazlaydı. Hemen dr a gittim, alttan muayene etti açılma yok kanama yok dedi. sonrasında bebeğe de baktı, bizimki ters dönmüş başaşağı duruyormuş artık ve 1550 gr olmuş maşallah Enfeksiyonum varmış idrar yollarıyla ilgili görünüyo dedi, idrar tahlili verdim. bir de ne olur olmaz diye bi cihaza bağladılar beni ama nst değil, tam hatırlamıyorum ama toko gibi bi şeydi ismi. orda da ağrı sancı çıkmadı zaten çok şükür. 3lü fitil verdi onu kullanıcam onun dışında bir problem yok çok şükür...nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz ya...kadın olmak hakikaten zor

Birkez daha iyiki türkiye dedim .12yasında nasıl yasal olabılır bi insan canı nasıl bu kadar önemsiz olabılır .Allah yardımcınız olsun canım

Ay cok heyecanlı :) Allahım saglıkla kavustursun bizleride eriştirsin insallah

Hadi hayırlısı inşallah canım 2650 doğdu kardeşim ne küvez ne iğne hiç bişeye gerek kalmadı canım çok şükür gelişmiş sağlıkla gelsin minnağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…