tamam öyleyse çok ufak olmaz inşallah arkadaşım :)) sağlıklı olsunda tabiki yine de çiçeğimher bebeğin gelişimi farklı son haftalar 300 400 gr birden alıyor. Hiç endişelenmeyin.
Sanırım 32 yi aldıktan sonra herhangi başka rapor o çalışabilir raporunu devre dışı bırakır diye biliyorum. Onun yerine 1 2 gün yıllık izin kullanılabilir ama
Ay yüreğim hop etti. Nasıl heyecanlı yaaArtık bende öyle diyorum valla canım. Doğsun istiyorum ona da yazık bana da. 2-3 hafta kaldığını öğrenmek beni çok rahatlattı. Sürekli büyük çişim varmış gibi hissediyordum bı kaç gündür dün gece nişan geldi bugün de devam etti meğer ondanmis. Karnım da daha aşağıda . İlk doğum da sancı hemen başlamaz zamana yayilirmis. Her an da olabilir bı kaç haftayı da bulabilir dedi. Tevekkeli inanılmaz agirlastim normal değil diyordum. İlk üç ay olan ultrasonlarda bebek yine ondeyse onu baz alıyorlar . Bebek 35 haftalık dedi. Adete göre 32 görünüyor.
Kurul raporu alamazsın 32 den sonra. Mantıken mümkün değil. Çünkü adi üstünde 32 den sonra alınabilen rapor "çalışabilir raporu". Kurul raporu ise düşük .!.:teşekkür ederim canım cevap için, şimdilik bir sıkıntı yok da olursa ona göre hareket etmek için merak ettim
geçmiş olsun .. Kadın olmak zor analık daha zor şükür ki bebeğinde sıkıntı yokmuş biz katlanirizgünaydın kızlar, dün wc de kan lekesi gibi leke gördüm çamaşırımda ve bir iki damladan daha fazlaydı. Hemen dr a gittim, alttan muayene etti açılma yok kanama yok dedi. sonrasında bebeğe de baktı, bizimki ters dönmüş başaşağı duruyormuş artık ve 1550 gr olmuş maşallahEnfeksiyonum varmış idrar yollarıyla ilgili görünüyo dedi, idrar tahlili verdim. bir de ne olur olmaz diye bi cihaza bağladılar beni ama nst değil, tam hatırlamıyorum ama toko gibi bi şeydi ismi. orda da ağrı sancı çıkmadı zaten çok şükür. 3lü fitil verdi onu kullanıcam onun dışında bir problem yok çok şükür...nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz ya...kadın olmak hakikaten zor
Canım inşallah sağ Salim doğar yavrun. İçimizde en erken sen kavuşacaksın bebeğineYatırmak istiyorum dedi doktor bende sancılar dayanilmiycak gibi değil evime gitmek istiyorum dedim. Yarın kendi doktorum görüp karar vericek ama sanıyorum evime gelirim.
Birkez daha iyiki türkiye dedim .12yasında nasıl yasal olabılır bi insan canı nasıl bu kadar önemsiz olabılır .Allah yardımcınız olsun canım
Canım sanada büyük geçmiş olsun inaşlalh vakti zamanında sağlıkla gelir bebeklerinNaptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Kafayı aşağı aldığı halde hala bacaklarıyla ortamı buramı şişiriyor itiyor kalıyo öyle bende birden vurup kaçıyor iyiler canım çok şükür doktor hareket etmesinden korkma dedi dönmüş müydü belki dönmeye çalışıyor minnağınGünaydın kızlar ❤❤❤❤ Ya dün gece çok rahatsız ediciydi benim için. Sancı falan yok ama bebek çok hareketliydi ben kendimi çok ağır hissediyordum falan. 2-3 gündür bebek bir yerde toplanıyor ayağı bir uçta başı bir uçta şişiryoer o bölgeyi sanki. Biraz öfeliyorum kaçıyor sonra hoooop diğer taraftan çıkarıyor bir tarafını. Hem korktum acaba rahatsız mı yeri mi rahatsız falan diye bilmiyorum ya yaşayanlar beni biraz aydınlatabilir mi
Ah canım çok şükür bebeğin iyi doğumla ilgili olmasında enfeksiyon olsun atlatılıyor Bi şekildegünaydın kızlar, dün wc de kan lekesi gibi leke gördüm çamaşırımda ve bir iki damladan daha fazlaydı. Hemen dr a gittim, alttan muayene etti açılma yok kanama yok dedi. sonrasında bebeğe de baktı, bizimki ters dönmüş başaşağı duruyormuş artık ve 1550 gr olmuş maşallahEnfeksiyonum varmış idrar yollarıyla ilgili görünüyo dedi, idrar tahlili verdim. bir de ne olur olmaz diye bi cihaza bağladılar beni ama nst değil, tam hatırlamıyorum ama toko gibi bi şeydi ismi. orda da ağrı sancı çıkmadı zaten çok şükür. 3lü fitil verdi onu kullanıcam onun dışında bir problem yok çok şükür...nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz ya...kadın olmak hakikaten zor
Aynen öyle bilinçlenmek önemli .daha onlar kendıleri cocukken anne baba olmakEvet çok değişik. O yüzden kız bebeği olan Türk arkadaşlar tedirgin oluyo arada ama kızı erkeği yok aslında.
Mesela kız 12 erkek 14 yaş olunca ceza almıyolar ama aileler çok destekleyici tamam birlikte büyütelim vs kimse çocuklara kötü davranamıyo malum. Devlet de maddi yardım yapıyo.
Ama erkek yaşça 18’den büyükse ceza alıyomuş.
Yani yine de bi açık kapı var, sosyal olarak çocuklar özgür olunca bi çok konuda aksaklık oluyo burda..
Bilinç en önemlisi galiba. Kızı erkeği ülkesi şehri bi yana. Eğitim ve bilinçlendirme en doğrusu gibi
Ay inşallah canım evet dönmüştü ama sanırım ikna olmuyor döndüğüneKafayı aşağı aldığı halde hala bacaklarıyla ortamı buramı şişiriyor itiyor kalıyo öyle bende birden vurup kaçıyor iyiler canım çok şükür doktor hareket etmesinden korkma dedi dönmüş müydü belki dönmeye çalışıyor minnağın
Daha çok vurmaya başladılar ayaklar yukarı çıkınca Bide dana oluyorlar artık kilo aldılar kuvvetlendiler bazen aha çıkıcak karnımdan şimdi diyorumAy inşallah canım evet dönmüştü ama sanırım ikna olmuyor döndüğüne
Çok kokoş geldi onlarda hangi modeli aldın bakimmBen Mayoral aldım canım. Piyasadakilerden bir gıdım daha pahalı ama hem çok güzel, hem de baya kaliteli.
teşekkürler meylencim,dün biraz korktum lekeyi görünce ve aklıma direk erken doğum geldi. bu gece de rüyamda doğurdum çok erkendi diye diye... Analık öyle bir şeymiş ki daha karnımızdayken başladı telaşı, ömrümüz olduğu sürece de hiç bitmeyecek. İnşallah geçer gider tüm sıkıntılar, hepimiz için yavrularımız için en güzeli en hayırlısı olsun inşallahAh canım çok şükür bebeğin iyi doğumla ilgili olmasında enfeksiyon olsun atlatılıyor Bi şekilde
Hep derim babalık bedava diye için manevi boyutunda analar çekiyo yükü iyi olunda inşallah hepsi geçicek
Amin canım inşallahteşekkürler meylencim,dün biraz korktum lekeyi görünce ve aklıma direk erken doğum geldi. bu gece de rüyamda doğurdum çok erkendi diye diye... Analık öyle bir şeymiş ki daha karnımızdayken başladı telaşı, ömrümüz olduğu sürece de hiç bitmeyecek. İnşallah geçer gider tüm sıkıntılar, hepimiz için yavrularımız için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?