2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun, bebekler aceleci çıktı, inşallah haftasını beklerler, riskli dönem geçmiş olur, sağlıkla kavuşun ins.
Benim de seninle ilgili hissiyatım iyi yönde, küveze bile gerek kalmaz bence sağlıkla kolayca kavuşun ins. canım..

Canım kilonu ve vücudunu dert etme başına, benim 156 boyum var 91 kg oldum topaç gibi ama hala pire gibiyim yerimde durmam, ağrıların falan mı var? Kalsiyumla takviye mi etsen

Çok kokoş geldi onlarda hangi modeli aldın bakimm
Bir de o zamanlar kızlar sırt çantası kullanışlı falan dediler diye, arkadaşıma bunu aldırmıştım. Bu da güzel.

bebişler yapıyor böyle hareketler canım yerleri daraldığı için, popişleri büyüdüğü için dert etme, benimki sağa dayanıyor çoğu zman :) sağ tarafta bi yumruluk göreceksin, ellemiyorum çok dursun öyle rahat ediyorsa:)) iç güdüsel olarak en rahat pozisyonu bulmaya çalışırlarmış, sen sakin ol :))

güzelmiş canım kullanışlı birşeye de benziyor, bende aldım bugün kıyafet ütüleyeceğim çantasına koyacağım inşallah :)) ben e bebekten aldım baby and mom ın çok ahım şahım değil ama hoşuma gitti.

bu msj beni çok mutlu etti, kilo tek başına bir kriter değil demek ki.. thanks

sağlıcakla kavuşun inşallah canım :) bende heyecanladım, hiçbirşeyim hazır değiiiiiil

Canım geçmiş olsun girememiştim şimdiye kadar. Şimdi nasıl durumun. İnşallah bebekler biraz daha dayanır. Ben gece magnezyum adalat aldım yatıyım sürekli sabah rahat kalktım. Yarin benimde kontrolüm ya çok merak ediyorum ne diyecek. Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah haberdar et
Teşekkürler canım ferahlamaya çalışıyorum, Rahim ağzı 23 mm e düşmüş Perşembe 24,5 mmdi, seruma bağlı ilaçlar enjekte ediyorlar isimlerini bilmiyorum makineyle dozunu ayarlıyorlar
Canım benim rahim ağzı en son 2 ydi. Ama kasılma yoktu. İnşallah ilçala kasılmalar durunca rahim ağzın daha idare eder. Allah yardımcın olsun
Canım hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Kendi druna gittin mi peki. Ne dedi duruma
Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim sayecim sağ ol

gayet normal insan rahatsız oluyor evet hareketli bebek sağlıklı bebek

ay çok sağolun canım ya rahatladım valla :)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize msjlarınızı tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın güzel enerjinizi 4000 km uzaktan alabiliyorum iyiki varsınız

Saye- kasılmalar dünden iyi canım ama bitmiş değil tamamen, rahim ağzı tekrar ölçülecek, bugün ikinci ciğer iğnesi ve Demir kan serumu vereceklermiş, galiba kızım dönmeye çalışıyor onun da etkisiyle kasılma çoğalıyor, inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın, hastanede insan kendini daha güvende hissediyor sürekli takip altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…