Çok geçmiş olsun, bebekler aceleci çıktı, inşallah haftasını beklerler, riskli dönem geçmiş olur, sağlıkla kavuşun ins.Naptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Benim de seninle ilgili hissiyatım iyi yönde, küveze bile gerek kalmaz benceKızlar ben yine hastanedeydim. Nişan geldi :)) 35 haftalığız muhtemelen üstüne gormusum. Adetim leke olarak gelmişti çünkü Eylül'de. Nts de hafif sancı da çıktı. Zaten dün gece sabaha kadar sancim da vardı. Her an doğum da olabilir bı kaç hafta da sürebilir doğumun başlaması dedi. 2 hafta daha durursa harika olur dedi. Bebeğim 2700 olmuş. Hayret ki çok sakinim eşimin zorlamasıyla gittim hastaneye. Sanıyorum Bayramı cikaramiycaz.
Çok kokoş geldi onlarda hangi modeli aldın bakimm
Canım kilonu ve vücudunu dert etme başına, benim 156 boyum var 91 kg oldum topaç gibiBen baya ağırlaşmış hissediyorum kendimi.Kalan 2 ay nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.Bilmiyorum kilodan mi(85 kg) tembellikten mi psikolojik mi normal mi bu durum oturup kalkarken dahi zorlanıyorum.Normalde de yerinde duramayan hoplayıp zıplayan biri değilim ama 7.ayda bu derece agirlasmayi bilemedim.Zaman çabucak geçiversin istiyorum.İlk gebeligimde 35.haftaya kadar çalışmıştım.5.ayla 8.ay arasi cok rahat gecmisti.Sabah erken kalkıp servise binmeyi çalışmayı vs düşünemiyorum şu an.Yas faktörü de etken sanırım ilkte 26 idim şimdi 31 Aslında benim vücudumla alakalı sanırım.Bu konuda mutsuzum
Bir de o zamanlar kızlar sırt çantası kullanışlı falan dediler diye, arkadaşıma bunu aldırmıştım. Bu da güzel.Çok kokoş geldi onlarda hangi modeli aldın bakimm
bebişler yapıyor böyle hareketler canım yerleri daraldığı için, popişleri büyüdüğü için dert etme, benimki sağa dayanıyor çoğu zman :) sağ tarafta bi yumruluk göreceksin, ellemiyorum çok dursun öyle rahat ediyorsa:)) iç güdüsel olarak en rahat pozisyonu bulmaya çalışırlarmış, sen sakin ol :))Günaydın kızlar ❤❤❤❤ Ya dün gece çok rahatsız ediciydi benim için. Sancı falan yok ama bebek çok hareketliydi ben kendimi çok ağır hissediyordum falan. 2-3 gündür bebek bir yerde toplanıyor ayağı bir uçta başı bir uçta şişiryoer o bölgeyi sanki. Biraz öfeliyorum kaçıyor sonra hoooop diğer taraftan çıkarıyor bir tarafını. Hem korktum acaba rahatsız mı yeri mi rahatsız falan diye bilmiyorum ya yaşayanlar beni biraz aydınlatabilir mi
güzelmiş canım kullanışlı birşeye de benziyor, bende aldım bugün kıyafet ütüleyeceğim çantasına koyacağım inşallah :)) ben e bebekten aldım baby and mom ın çok ahım şahım değil ama hoşuma gitti.Bir de o zamanlar kızlar sırt çantası kullanışlı falan dediler diye, arkadaşıma bunu aldırmıştım. Bu da güzel.
My Valice Açık YeÅil Unisex Usb
My Valice Açık YeÅil Unisex Usb'li Anne Bebek Bakım ve Sırt Ãantası Açık YeÅil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu msj beni çok mutlu etti, kilo tek başına bir kriter değil demek ki.. thanksBirefebirece
Canim benim.oglum 38+3 de 2720 dogdu ne küvez ne ilaç vs hic sorunu olmadi sarilik bile olmadi .. kiloyu kafana takma bebegine odaklan bol bol emzirirsin oglum simdi sinifta en uzunlardan fiziksel yapisi da oldukca iyi dogum kilosu cok problem degilmis yaşayınca ogrendim insan yasamadan endise ediyor ister istemez ...
sağlıcakla kavuşun inşallah canım :) bende heyecanladım, hiçbirşeyim hazır değiiiiiilKızlar ben yine hastanedeydim. Nişan geldi :)) 35 haftalığız muhtemelen üstüne gormusum. Adetim leke olarak gelmişti çünkü Eylül'de. Nts de hafif sancı da çıktı. Zaten dün gece sabaha kadar sancim da vardı. Her an doğum da olabilir bı kaç hafta da sürebilir doğumun başlaması dedi. 2 hafta daha durursa harika olur dedi. Bebeğim 2700 olmuş. Hayret ki çok sakinim eşimin zorlamasıyla gittim hastaneye. Sanıyorum Bayramı cikaramiycaz.
Canım geçmiş olsun girememiştim şimdiye kadar. Şimdi nasıl durumun. İnşallah bebekler biraz daha dayanır. Ben gece magnezyum adalat aldım yatıyım sürekli sabah rahat kalktım. Yarin benimde kontrolüm ya çok merak ediyorum ne diyecek. Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah haberdar etNaptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Canım benim rahim ağzı en son 2 ydi. Ama kasılma yoktu. İnşallah ilçala kasılmalar durunca rahim ağzın daha idare eder. Allah yardımcın olsunTeşekkürler canım ferahlamaya çalışıyorum, Rahim ağzı 23 mm e düşmüş Perşembe 24,5 mmdi, seruma bağlı ilaçlar enjekte ediyorlar isimlerini bilmiyorum makineyle dozunu ayarlıyorlar
Canım hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Kendi druna gittin mi peki. Ne dedi durumaKızlar ben yine hastanedeydim. Nişan geldi :)) 35 haftalığız muhtemelen üstüne gormusum. Adetim leke olarak gelmişti çünkü Eylül'de. Nts de hafif sancı da çıktı. Zaten dün gece sabaha kadar sancim da vardı. Her an doğum da olabilir bı kaç hafta da sürebilir doğumun başlaması dedi. 2 hafta daha durursa harika olur dedi. Bebeğim 2700 olmuş. Hayret ki çok sakinim eşimin zorlamasıyla gittim hastaneye. Sanıyorum Bayramı cikaramiycaz.
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar, dün wc de kan lekesi gibi leke gördüm çamaşırımda ve bir iki damladan daha fazlaydı. Hemen dr a gittim, alttan muayene etti açılma yok kanama yok dedi. sonrasında bebeğe de baktı, bizimki ters dönmüş başaşağı duruyormuş artık ve 1550 gr olmuş maşallahEnfeksiyonum varmış idrar yollarıyla ilgili görünüyo dedi, idrar tahlili verdim. bir de ne olur olmaz diye bi cihaza bağladılar beni ama nst değil, tam hatırlamıyorum ama toko gibi bi şeydi ismi. orda da ağrı sancı çıkmadı zaten çok şükür. 3lü fitil verdi onu kullanıcam onun dışında bir problem yok çok şükür...nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz ya...kadın olmak hakikaten zor
Teşekkür ederim sayecim sağ olCanım geçmiş olsun girememiştim şimdiye kadar. Şimdi nasıl durumun. İnşallah bebekler biraz daha dayanır. Ben gece magnezyum adalat aldım yatıyım sürekli sabah rahat kalktım. Yarin benimde kontrolüm ya çok merak ediyorum ne diyecek. Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah haberdar et
Canım benim rahim ağzı en son 2 ydi. Ama kasılma yoktu. İnşallah ilçala kasılmalar durunca rahim ağzın daha idare eder. Allah yardımcın olsun
Canım hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Kendi druna gittin mi peki. Ne dedi duruma
Geçmiş olsun canım
hadi inşallah canım bol su içeyi de ihmal etmeAllahım şükürler olsun aylardır ilk defa akıntım normale döndü sadece 1 ilaç içtim 1 fitil koydum daha 2 günüm var inşallah geçicek kızlar
Suda sıkıntı yok kuzum hatta hastayım ya normalden fazla içiyorum geçsin yeter kihadi inşallah canım bol su içeyi de ihmal etme
gayet normal insan rahatsız oluyor evet hareketli bebek sağlıklı bebekGünaydın kızlar ❤❤❤❤ Ya dün gece çok rahatsız ediciydi benim için. Sancı falan yok ama bebek çok hareketliydi ben kendimi çok ağır hissediyordum falan. 2-3 gündür bebek bir yerde toplanıyor ayağı bir uçta başı bir uçta şişiryoer o bölgeyi sanki. Biraz öfeliyorum kaçıyor sonra hoooop diğer taraftan çıkarıyor bir tarafını. Hem korktum acaba rahatsız mı yeri mi rahatsız falan diye bilmiyorum ya yaşayanlar beni biraz aydınlatabilir mi
teşekkür ederim canım :)gayet normal insan rahatsız oluyor evet hareketli bebek sağlıklı bebek
ay çok sağolun canım ya rahatladım valla :)bebişler yapıyor böyle hareketler canım yerleri daraldığı için, popişleri büyüdüğü için dert etme, benimki sağa dayanıyor çoğu zman :) sağ tarafta bi yumruluk göreceksin, ellemiyorum çok dursun öyle rahat ediyorsa:)) iç güdüsel olarak en rahat pozisyonu bulmaya çalışırlarmış, sen sakin ol :))
Amanınnn tam başaksal hareketler bunlar :)) kokoş seniiEvet biraz öyle :)Bebek Bakım Çantaları - n11
Bebek Bakım Çantaları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Bakım Çantaları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?