Bende 160 cm e 85 kg yim.Yillardir 70 kg nin üzerindeyim maalesef alıştım vücudumun kilolu haline.Ama yaşlı nene gibi hissetmek canımı sıkıyor.Dr bütün vitaminleri içeren bi takviye vitamin verdi bu hafta başladım.Toparlar seni dedi de bakalım inşallah toparlar.Canım kilonu ve vücudunu dert etme başına, benim 156 boyum var 91 kg oldum topaç gibiama hala pire gibiyim yerimde durmam, ağrıların falan mı var? Kalsiyumla takviye mi etsen
Canım çok normal artık,kesintisiz ev işi vs yapmak imkansız ki zaten zorlama da kendini, vitaminler toparlar, ama eklem ağrın vs olursa Dr söyle ya magnezyum ya kalsiyum yazar daha da rahatlarsınBende 160 cm e 85 kg yim.Yillardir 70 kg nin üzerindeyim maalesef alıştım vücudumun kilolu haline.Ama yaşlı nene gibi hissetmek canımı sıkıyor.Dr bütün vitaminleri içeren bi takviye vitamin verdi bu hafta başladım.Toparlar seni dedi de bakalım inşallah toparlar.Evin işlerine sabah başlıyorum akşam ancak bitiriyorum o derece akşama kadar yüz kere dinlenerek topluyorum silip supuruyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah sabırsız bebişin iki hafta daha bekler ama gelirse de çok şükür kilosu da iyi haftasıda rabbim sana bagislasin inşallah bi an önce oda annesine kavuşmak istiyor.Kızlar ben yine hastanedeydim. Nişan geldi :)) 35 haftalığız muhtemelen üstüne gormusum. Adetim leke olarak gelmişti çünkü Eylül'de. Nts de hafif sancı da çıktı. Zaten dün gece sabaha kadar sancim da vardı. Her an doğum da olabilir bı kaç hafta da sürebilir doğumun başlaması dedi. 2 hafta daha durursa harika olur dedi. Bebeğim 2700 olmuş. Hayret ki çok sakinim eşimin zorlamasıyla gittim hastaneye. Sanıyorum Bayramı cikaramiycaz.
Canım inşallah yoluna girecek herşey. Dün çok korktum bende dedim doğacaklar galiba. Önlemler alınıyor biraz daha dayanacaklar inşallah. Benimki de pozisyon değiştiriyor olabilir belki bilemedim. Bizi habersiz bırakma hayırlı haberlerini alalım inşallahArkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize msjlarınızı tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın güzel enerjinizi 4000 km uzaktan alabiliyorum iyiki varsınız
Saye- kasılmalar dünden iyi canım ama bitmiş değil tamamen, rahim ağzı tekrar ölçülecek, bugün ikinci ciğer iğnesi ve Demir kan serumu vereceklermiş, galiba kızım dönmeye çalışıyor onun da etkisiyle kasılma çoğalıyor, inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın, hastanede insan kendini daha güvende hissediyor sürekli takip altında
o 4 haftan bittikten sonra ücretsiz alabiliyosunAa ben bunu bilmiyordum güzelmiş
Ama o 4 hafta bittikten sonra ücretsiz alamazsin dimi? Hiç ücretsiz izin kullanmayacak olanlar için geçerli galiba
2.5 hafta boyunca hastanedemisjn yani canım inşallah riski atlatirsin canım biraz daha beklerNaptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Rahatlığını okurken hissettim inankiKızlar ben yine hastanedeydim. Nişan geldi :)) 35 haftalığız muhtemelen üstüne gormusum. Adetim leke olarak gelmişti çünkü Eylül'de. Nts de hafif sancı da çıktı. Zaten dün gece sabaha kadar sancim da vardı. Her an doğum da olabilir bı kaç hafta da sürebilir doğumun başlaması dedi. 2 hafta daha durursa harika olur dedi. Bebeğim 2700 olmuş. Hayret ki çok sakinim eşimin zorlamasıyla gittim hastaneye. Sanıyorum Bayramı cikaramiycaz.
Kızlar ben yine hastanedeydim. Nişan geldi :)) 35 haftalığız muhtemelen üstüne gormusum. Adetim leke olarak gelmişti çünkü Eylül'de. Nts de hafif sancı da çıktı. Zaten dün gece sabaha kadar sancim da vardı. Her an doğum da olabilir bı kaç hafta da sürebilir doğumun başlaması dedi. 2 hafta daha durursa harika olur dedi. Bebeğim 2700 olmuş. Hayret ki çok sakinim eşimin zorlamasıyla gittim hastaneye. Sanıyorum Bayramı cikaramiycaz.
günaydın kızlar, dün wc de kan lekesi gibi leke gördüm çamaşırımda ve bir iki damladan daha fazlaydı. Hemen dr a gittim, alttan muayene etti açılma yok kanama yok dedi. sonrasında bebeğe de baktı, bizimki ters dönmüş başaşağı duruyormuş artık ve 1550 gr olmuş maşallahEnfeksiyonum varmış idrar yollarıyla ilgili görünüyo dedi, idrar tahlili verdim. bir de ne olur olmaz diye bi cihaza bağladılar beni ama nst değil, tam hatırlamıyorum ama toko gibi bi şeydi ismi. orda da ağrı sancı çıkmadı zaten çok şükür. 3lü fitil verdi onu kullanıcam onun dışında bir problem yok çok şükür...nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz ya...kadın olmak hakikaten zor
Çok geçmiş olsun kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişlerNaptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Al bendende o kadar mobilya 1 hafta daha ertelendi daha temizlik var kıyafetler yıkanıp ütülenecek çanta hazırlanacak ev temizliği var haftaya koltukları yatağı vs yıkamaya gelceklerLaL canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde evine dönersin Birefebirece kızzz ben aşırı heyecanlandımmm en korktuğum şey erkenden gelmeye karar vermesi çünkü ne benim psikolojim hazır nede hazırlıklarım evimin temizliği yapılmadı daha çantam bile hazır değil çok heyecanlıııı
Pazarlık yapmayın bebişlerle:))) sen daha halletmedin mi kız cantayıAl bendende o kadar mobilya 1 hafta daha ertelendi daha temizlik var kıyafetler yıkanıp ütülenecek çanta hazırlanacak ev temizliği var haftaya koltukları yatağı vs yıkamaya gelcekler
Bebeklikler lütfen dişinizi Bi kaç hafta daha sıkar mısınız
Eksiğim yok canım da dolabı bekliyorum bebek kıyafetlerini yıkasam ütülesem nereye koyucamPazarlık yapmayın bebişlerle:))) sen daha halletmedin mi kız cantayı
Bu mobilyacılar hep aynı bu arada eşimde mobilyacı:))))) en azından çantaya koycaklarını hallet dicemde bişey kalmamış 1 hafta daha bekle artık.bu bebişlerin sağı solu belli olmuyorEksiğim yok canım da dolabı bekliyorum bebek kıyafetlerini yıkasam ütülesem nereye koyucamgüya bu hafta gelicekti ama haftaya kalmış mobilyalar
teşekkürler canım amin inşallah 38den önce gelmesinler hayırlısıyla :)Çok geçmiş olsun kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişler
Valla öyle canım ama daha çok erkenBu mobilyacılar hep aynı bu arada eşimde mobilyacı:))))) en azından çantaya koycaklarını hallet dicemde bişey kalmamış 1 hafta daha bekle artık.bu bebişlerin sağı solu belli olmuyor
o 4 haftan bittikten sonra ücretsiz alabiliyosun
önce ücretsiz alırsan yarım gün çalışmadan yararlanamıyosun
yeni gördüm daha çok geçmiş olsun yat canım yat yeter ki bebiş sağlıklı olsun Allahım şifa versin sizlereNaptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?