2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
çok bunaldımm.. evimi, evdeki ponçiğimi çok özlüyorum, uzanıp dinlenmeyi kendime vakit ayırmayı, bı çok git izne diyorum bir de az sabret bebeğine sonrası için vakit ayırmak gerekecek diyorum. Şu bayram bir gelseydi :/

Canım kilonu ve vücudunu dert etme başına, benim 156 boyum var 91 kg oldum topaç gibi ama hala pire gibiyim yerimde durmam, ağrıların falan mı var? Kalsiyumla takviye mi etsen
Bende 160 cm e 85 kg yim.Yillardir 70 kg nin üzerindeyim maalesef alıştım vücudumun kilolu haline.Ama yaşlı nene gibi hissetmek canımı sıkıyor.Dr bütün vitaminleri içeren bi takviye vitamin verdi bu hafta başladım.Toparlar seni dedi de bakalım inşallah toparlar.Evin işlerine sabah başlıyorum akşam ancak bitiriyorum o derece akşama kadar yüz kere dinlenerek topluyorum silip supuruyorum.

Canım çok normal artık,kesintisiz ev işi vs yapmak imkansız ki zaten zorlama da kendini, vitaminler toparlar, ama eklem ağrın vs olursa Dr söyle ya magnezyum ya kalsiyum yazar daha da rahatlarsın

Geçmiş olsun canım inşallah sabırsız bebişin iki hafta daha bekler ama gelirse de çok şükür kilosu da iyi haftasıda rabbim sana bagislasin inşallah bi an önce oda annesine kavuşmak istiyor.

Canım inşallah yoluna girecek herşey. Dün çok korktum bende dedim doğacaklar galiba. Önlemler alınıyor biraz daha dayanacaklar inşallah. Benimki de pozisyon değiştiriyor olabilir belki bilemedim. Bizi habersiz bırakma hayırlı haberlerini alalım inşallah

2.5 hafta boyunca hastanedemisjn yani canım inşallah riski atlatirsin canım biraz daha bekler

Rahatlığını okurken hissettim inanki inşallah acilma da varmiymis biraz daha beklesin sabırsız kuzun

Çok geçmiş olsun kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişler

LaL canım geçmiş olsun inşallah sorunsuz bir şekilde evine dönersin Birefebirece kızzz ben aşırı heyecanlandımmm en korktuğum şey erkenden gelmeye karar vermesi çünkü ne benim psikolojim hazır nede hazırlıklarım evimin temizliği yapılmadı daha çantam bile hazır değil çok heyecanlıııı

Al bendende o kadar mobilya 1 hafta daha ertelendi daha temizlik var kıyafetler yıkanıp ütülenecek çanta hazırlanacak ev temizliği var haftaya koltukları yatağı vs yıkamaya gelcekler
Bebeklikler lütfen dişinizi Bi kaç hafta daha sıkar mısınız

Pazarlık yapmayın bebişlerle:))) sen daha halletmedin mi kız cantayı

Eksiğim yok canım da dolabı bekliyorum bebek kıyafetlerini yıkasam ütülesem nereye koyucam güya bu hafta gelicekti ama haftaya kalmış mobilyalar
Bu mobilyacılar hep aynı bu arada eşimde mobilyacı:))))) en azından çantaya koycaklarını hallet dicemde bişey kalmamış 1 hafta daha bekle artık.bu bebişlerin sağı solu belli olmuyor

o 4 haftan bittikten sonra ücretsiz alabiliyosun
önce ücretsiz alırsan yarım gün çalışmadan yararlanamıyosun

Teşekkürler hayatım. Şimdi baktım geçen ay bayağı düzenleme olmuş, bu da onlardan biri
Aslında sgk yi arayıp haklarımızı iyice ogrensek iyi olur. Çok şey degisiyor

yeni gördüm daha çok geçmiş olsun yat canım yat yeter ki bebiş sağlıklı olsun Allahım şifa versin sizlere

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…