2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bu msj beni çok mutlu etti, kilo tek başına bir kriter değil demek ki.. thanks
Doktor bana demisti ki önemli olan doldurmasi gerkeen sureyi doldurmasi kilo ikinci planda demisti akcoger fonkisyonlari emme refleksi bunlarin kiloyla alakasi yok dedi ... dedigi gibi de olsu 4 kg bebek doguran arkadasimin bebehi kuveze alindi benim minnak 2720 ile küveze girmedi ..37 -38 haftalar dolduysa kilo birsey ifade etmiyor

Ayy ben acayip tutuştum şuan benim evin adamakıllı temizlenmesi lazım şuan doğursam çok huzursuz olurum riskli gebeliktenn dolayı temizlik yapamıyorum memleketten annem gelecek bayram sonrası inşallah ozamana kadar beklerim ben planı 39 40 haftaya göre yaptım ama korkmuyor değilim rezil olurum vallahi

ben dolapta almadım ya yer falan ayarlamadım, bugün işten sonra kıyafetleri yıkayıp asacağım çantasını, çantamı hazır edeceğim inşallah yarına da, doktora gideceğim yarın soracağım bakalım rahim ağzı vs konuları, sizleri görünce azcık acele edeyim dedim ne bilim benimde halılar yıkanacak, ev koltuklar bir bahar temizliği şart, kadın çağıracağım, ağdacı bulacağım wuhuuuu çok işim var çoook

Canım içini ferah tut hastanede kontrol altında tutarlar hem stres de yapmazsın ne oluyor ne bitiyor diye sürekli kontrol ettikleri için. Ablam da ilk doğumundan önce o kadar yatmıştı hastanede. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah
Evet durmayacak bence de canım. Her şeyim hazır galiba. Bugün bı de kendi doktorum görsün de bakalım nolucak. Korkuyorum ama Allah büyük :)
Çok heyecanlı yaa resmen sırayla doğuracak bu kızlar o günlere yaklaştık inanamıyorum Canım bebişin maşallahı var bir hafta falan daha durursa 3 kiloya da tamamlar kesin. Sağlıkla hayırlı vakitte gelsin bütün bebişler inşallah
10 lu setimiz ve nevresim takımımız geldi. Set jakarlı pamuk yeri çok güzel yumuşacık. Nevresim takımı pamuk saten. Hepsi organik kumaş. Tavsiye ederim beğendim ben. Tuğba’dan aldım.
Yaaa ben de yaptırıcam bir türlü yaptıramıyorum çünkü daha bir ismi yok yavrumun Siparişi verdikten ne kadar sonra geldi canım hala vaktim var mı acaba

Reactions: LaL
domestic haber bekliyoruz canım, kızın nasıl oldu?
Kızlar domestic ile konuştum, durum hala aynı imiş, doktor bronkopnömoni demiş, bi tür virüslü zatürre sanırım . Solunum cihazından ayırmıyorlarmış şuan, kendisi de çok bitkin durumda, eve bile gidemiyorum hastaneden, günde 1 kere bilgi veriyolar, Dua edin diyor..

Olmaz olmaz inşallah zamanında gelir bebeklerimiz
Yoksa aynı durumdayız

Benimde halıları vermem lazım haftaya vereyim bari sonra bayram zaten e bayramdan sonra benim doğuma birşey kalmıyor

Masallh canim darisi bana.fitili iyice itebildin mi tarif ettigim gibi acinca gozukuyo muydu sende ?
Valla kuzum hiç zorlanmadım bacaklarımı kendime doğru çektim orta parmağıma değiyo değmiyo gibiydi baya baya gitti sabah fazlası aktı tabiki duru suyla temizledim iç çamaşırıma çok az akıntı geliyo ama tuvalete gittiğimde şuan afedersin parça parça akıntı atıyorum söküyo galiba

Peki hiç düzelme yok mu? Hilal'in yanında birleri var mi ailesinden falan? Kızcağızın kendisinin de bakıma ihtiyacı var hamile sonuçta

Ah o yoğun bakım kapıları ne zor. Insan bırakıp gidemiyor, çok iyi biliyorum o duyguyu
Allah yardımcısı olsun, insallah bir an önce sağlığına kavuşsun

Durumu hala aynıymış canım annesi, babası, eşi varmış kardeşi gelmiş farklı bi şehirden

çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah

Oo ne guzel canim insallh hepsini sokerde bir daha olmaz.ben bugun bi daha gittim doktora o da fitil yszdi yarin kultur verip onu kullanmaya basliycam

Sancılar arttı diye yatirdilar kizlar. Kendi doktorum ölçümlerin 36 haftalık olduğunu söylüyor ama yine de doğumu durdurmak istiyor. Sancıları durdurabilirlerse durduracaklar olmazsa sezeryana alacaklar. 50 cm 2750 Gr . Ben anlamıyorum üstüne görme değilse bebek bir ay önde çıkar mı ya ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…