Bizdeşeker var bebiş 10 gün önde canım tüp bebek olduğu için döllenme tarihi net. Vitamin kullanan annelerin bebekleri önde oluyor bana doktor bu yüzden vitamin vermedi. Birde anne baba iriyse bebek haftasına göre önde oluyor. Sen doktorunu dinle anne karnında 1 gün 1 gündürSancılar arttı diye yatirdilar kizlar. Kendi doktorum ölçümlerin 36 haftalık olduğunu söylüyor ama yine de doğumu durdurmak istiyor. Sancıları durdurabilirlerse durduracaklar olmazsa sezeryana alacaklar. 50 cm 2750 Gr . Ben anlamıyorum üstüne görme değilse bebek bir ay önde çıkar mı ya ??
İnşallah canımOo ne guzel canim insallh hepsini sokerde bir daha olmaz.ben bugun bi daha gittim doktora o da fitil yszdi yarin kultur verip onu kullanmaya basliycam
Canım illaki erken döllenme durumun var ama emin olanlarda bile 2 hafta önde çıktığı oluyor iriliği vardır haklılar ciğerleri kendiliğinden gelişsin inşallah sancın dururda 2 hafta daha idare eder bebeğin kilodan ziyade gelişimi düşünüyorlardır onlar yoksa kilosu çok iyi maşallahSancılar arttı diye yatirdilar kizlar. Kendi doktorum ölçümlerin 36 haftalık olduğunu söylüyor ama yine de doğumu durdurmak istiyor. Sancıları durdurabilirlerse durduracaklar olmazsa sezeryana alacaklar. 50 cm 2750 Gr . Ben anlamıyorum üstüne görme değilse bebek bir ay önde çıkar mı ya ??
Canım içini ferah tut hastanede kontrol altında tutarlar hem stres de yapmazsın ne oluyor ne bitiyor diye sürekli kontrol ettikleri için. Ablam da ilk doğumundan önce o kadar yatmıştı hastanede. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inşallah
Çok heyecanlı yaa resmen sırayla doğuracak bu kızlar o günlere yaklaştık inanamıyorumCanım bebişin maşallahı var bir hafta falan daha durursa 3 kiloya da tamamlar kesin. Sağlıkla hayırlı vakitte gelsin bütün bebişler inşallah
Yaaa ben de yaptırıcam bir türlü yaptıramıyorum çünkü daha bir ismi yok yavrumunSiparişi verdikten ne kadar sonra geldi canım hala vaktim var mı acaba
Amin inşallah Canlar teşekkür ederimçok geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah
Sancıların ne kadar aralıklı benim dün 3-4 dakikada olan sancılar bugün sakinleşti hamdolsun, Doğum için acele etme canım anne karnında birgün fayda durdurabilirlerse dursun varsınSancılar arttı diye yatirdilar kizlar. Kendi doktorum ölçümlerin 36 haftalık olduğunu söylüyor ama yine de doğumu durdurmak istiyor. Sancıları durdurabilirlerse durduracaklar olmazsa sezeryana alacaklar. 50 cm 2750 Gr . Ben anlamıyorum üstüne görme değilse bebek bir ay önde çıkar mı ya ??
Allah yardimcilari olsun dua ederiz tabikiKızlardomestic ile konuştum, durum hala aynı imiş, doktor bronkopnömoni demiş, bi tür virüslü zatürre sanırım . Solunum cihazından ayırmıyorlarmış şuan, kendisi de çok bitkin durumda, eve bile gidemiyorum hastaneden, günde 1 kere bilgi veriyolar, Dua edin diyor..
Pampers swaddle ne bilmiyorum ama ben hep pampers kullandım bebelere de ondan aldım şimdi, Nouveau nee bizimki yenidoğan geçiyorKızlar selam. Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Bugün hem ultrasonumuz var hemde nst. Evi boyadık pazar günü. Dün oğlanın beşiğini ve ana kucağını aldık sallanan türlerden müzikli hatta anne bağırsağı sesi,kalp atışı falan varablam duyunca bir iğrendi. Çoğu şeyi halletik sadece bezi ve ıslak mendili kaldı onun içinde de Pampers swaddle düşünüyorum çok iyi yorumlar okudum. Kullanan var mi? __karamel__ canim sen bilirsin belki
Ben waterwipes aldım mendili. Bebek bezinide pampers pure serisi. Muhendisoglunda iyi demişti bu aldıklarıma, yalnız losyonu burts bees almıştım oda tahriş edici içerik içeriyormuş. Artık tekrar alıcamKızlar selam. Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Bugün hem ultrasonumuz var hemde nst. Evi boyadık pazar günü. Dün oğlanın beşiğini ve ana kucağını aldık sallanan türlerden müzikli hatta anne bağırsağı sesi,kalp atışı falan varablam duyunca bir iğrendi. Çoğu şeyi halletik sadece bezi ve ıslak mendili kaldı onun içinde de Pampers swaddle düşünüyorum çok iyi yorumlar okudum. Kullanan var mi? __karamel__ canim sen bilirsin belki
Insallh canim doguma kadar gecip bitsin aklima tek takilan etkilemesiİnşallah canım
Sende başla da seninde aksın bitsin kurtulalım şu lanetten
Evet pure serisi dogalmis tamamen ama malesef turkiyede satilmiyoBen waterwipes aldım mendili. Bebek bezinide pampers pure serisi. Muhendisoglunda iyi demişti bu aldıklarıma, yalnız losyonu burts bees almıştım oda tahriş edici içerik içeriyormuş. Artık tekrar alıcam
Aralık olarak sık degilcanim . Dün gece agrimisti şimdi var işte bı de. Hakkımızda en hayırlısı canım. Senin sancı azaldiysa niye ikibucuk hafta yatırıyorlarAmin inşallah Canlar teşekkür ederim
Sancıların ne kadar aralıklı benim dün 3-4 dakikada olan sancılar bugün sakinleşti hamdolsun, Doğum için acele etme canım anne karnında birgün fayda durdurabilirlerse dursun varsın
Son çatı muayenesi yapılcak ya doktor enfeksiyon olduğunu görürse ve böyle bir risk varsa normal yaptırmaz sanırım canım bile bile lades demezInsallh canim doguma kadar gecip bitsin aklima tek takilan etkilemesi
Sırf bebek üzerine olan marka pukka ve wellmatt ayrıca işbirde iyi diye biliyorum. Yatağın sertliği önemli 32-45 den olsun diyorlarSelam kızlar bebek yatagını alan varmı ? Ben anne yani sepet besik aldim o tamam, fakat odasına büyüyen karyola aldık onun için yatak araştırıyorum tavsiyeleriniz varmıdır
Küveze girmemeleri için bekletecekler canım rahim ağzı hemen açılabilirmiş iki bebek hızlı baskı yapıyor Doğum kanalında olunca birinin kafası, küvez sınırını aşınca çıkaracaklarmış.. daha benim bebeler küçük 2 kglar, 2500 olsunlar inşAralık olarak sık degilcanim . Dün gece agrimisti şimdi var işte bı de. Hakkımızda en hayırlısı canım. Senin sancı azaldiysa niye ikibucuk hafta yatırıyorlar
Son çatı muayenesi yapılcak ya doktor enfeksiyon olduğunu görürse ve böyle bir risk varsa normal yaptırmaz sanırım canım bile bile lades demez
Bu hafta tekrar gidicem ya yine sorucam geçmezse canımn
Canım burda hiç duymadım hiç bi doktor da vermedi ki antiseptik suMeylen mantar bende de çıkmıştı 1 fitil ve krem verdiler, yanında antiseptik su verdiler taharet için birkaç kullanımda geçti normal suyla taharet yapma eczaneden antiseptik alkollu su al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?