2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizdeşeker var bebiş 10 gün önde canım tüp bebek olduğu için döllenme tarihi net. Vitamin kullanan annelerin bebekleri önde oluyor bana doktor bu yüzden vitamin vermedi. Birde anne baba iriyse bebek haftasına göre önde oluyor. Sen doktorunu dinle anne karnında 1 gün 1 gündür kiloya takılma kardeşim 15 gün önce 39+2de 2580 gr doğurdu bebişdaha yeni 2700 oldu. Amarefleksleri solunumu barsakları çok iyi. Önemli olanda bunlar, bu yüzden 36 dolsun istiyordur

Canım illaki erken döllenme durumun var ama emin olanlarda bile 2 hafta önde çıktığı oluyor iriliği vardır haklılar ciğerleri kendiliğinden gelişsin inşallah sancın dururda 2 hafta daha idare eder bebeğin kilodan ziyade gelişimi düşünüyorlardır onlar yoksa kilosu çok iyi maşallah
Hakkında hayırlısı nasıl sağlıklı olcaksa öyle olsun

çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşallah
Amin inşallah Canlar teşekkür ederim
Sancıların ne kadar aralıklı benim dün 3-4 dakikada olan sancılar bugün sakinleşti hamdolsun, Doğum için acele etme canım anne karnında birgün fayda durdurabilirlerse dursun varsın

Allah yardimcilari olsun dua ederiz tabiki

Kızlar selam. Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Bugün hem ultrasonumuz var hemde nst. Evi boyadık pazar günü. Dün oğlanın beşiğini ve ana kucağını aldık sallanan türlerden müzikli hatta anne bağırsağı sesi,kalp atışı falan var ablam duyunca bir iğrendi. Çoğu şeyi halletik sadece bezi ve ıslak mendili kaldı onun içinde de Pampers swaddle düşünüyorum çok iyi yorumlar okudum. Kullanan var mi? __karamel__ canim sen bilirsin belki

Pampers swaddle ne bilmiyorum ama ben hep pampers kullandım bebelere de ondan aldım şimdi, Nouveau nee bizimki yenidoğan geçiyor

Ben waterwipes aldım mendili. Bebek bezinide pampers pure serisi. Muhendisoglunda iyi demişti bu aldıklarıma, yalnız losyonu burts bees almıştım oda tahriş edici içerik içeriyormuş. Artık tekrar alıcam

Reactions: LaL
Selam kızlar bebek yatagını alan varmı ? Ben anne yani sepet besik aldim o tamam, fakat odasına büyüyen karyola aldık onun için yatak araştırıyorum tavsiyeleriniz varmıdır

Aralık olarak sık degilcanim . Dün gece agrimisti şimdi var işte bı de. Hakkımızda en hayırlısı canım. Senin sancı azaldiysa niye ikibucuk hafta yatırıyorlar

Selam kızlar bebek yatagını alan varmı ? Ben anne yani sepet besik aldim o tamam, fakat odasına büyüyen karyola aldık onun için yatak araştırıyorum tavsiyeleriniz varmıdır
Sırf bebek üzerine olan marka pukka ve wellmatt ayrıca işbirde iyi diye biliyorum. Yatağın sertliği önemli 32-45 den olsun diyorlar

Aralık olarak sık degilcanim . Dün gece agrimisti şimdi var işte bı de. Hakkımızda en hayırlısı canım. Senin sancı azaldiysa niye ikibucuk hafta yatırıyorlar
Küveze girmemeleri için bekletecekler canım rahim ağzı hemen açılabilirmiş iki bebek hızlı baskı yapıyor Doğum kanalında olunca birinin kafası, küvez sınırını aşınca çıkaracaklarmış.. daha benim bebeler küçük 2 kglar, 2500 olsunlar inş

Senin Sancıların aralığı seyrek olup seviyesi yüksektir belki 60-70 sonrası Doğum sancısı diyorlar

Son çatı muayenesi yapılcak ya doktor enfeksiyon olduğunu görürse ve böyle bir risk varsa normal yaptırmaz sanırım canım bile bile lades demez
Bu hafta tekrar gidicem ya yine sorucam geçmezse canımn

Meylen mantar bende de çıkmıştı 1 fitil ve krem verdiler, yanında antiseptik su verdiler taharet için birkaç kullanımda geçti normal suyla taharet yapma eczaneden antiseptik alkollu su al

Meylen mantar bende de çıkmıştı 1 fitil ve krem verdiler, yanında antiseptik su verdiler taharet için birkaç kullanımda geçti normal suyla taharet yapma eczaneden antiseptik alkollu su al
Canım burda hiç duymadım hiç bi doktor da vermedi ki antiseptik su

Kızlar size nst hizmeti, hiç yaptırmayıp merak edenler için tabiki..
sağ ve soldaki turuncular bebeklerin kalp atımı, ortadaki yeşil annenin sancı seviyesi kasılma oldukça yükseliyor, aşağıda yazanlarda nabız ve tansiyon ölçümleri

Eklentiler

• EF340DE2-368C-44C1-BFEB-9E768CE0D26A.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…