2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben iki hafta önce girdim agrım sızım yoktu ama 20 cıkmıstı doktor sancın yok dedi.neden 0 değilde 20.acaba yüksek olmadıgı içinmi

Ben iki hafta önce girdim agrım sızım yoktu ama 20 cıkmıstı doktor sancın yok dedi.neden 0 değilde 20.acaba yüksek olmadıgı içinmi
20 sancı değil evet 0 da makine bağlanmamış sayıyor uyarı veriyor karnımız zaten şiş olduğu için 20ler normal yükseklik ki bebek hareketinden bile yükselebiliyor, sancı varsa 40-50 yükselip iniyor, dün ben 98i gördüm kabus gibiydi

Yavrum benimkide 3 hafta önde cıkıyor

Oo cok yüksek.Allah yardımcın olsun .Anladım canım sagol

Reactions: LaL
Benim oğlum gibi bir isimsiz daha

65 e fln çıktı nst de. Ciğer geliştirici ve düşük önleyici iki iğne yaptılar. Serumla antibiyotik verdiler. 4 tane de ağrı kesici hap. Bakalım nolucak senin de benim de durumumuz. Allah kolaylık versin cnm sana da.

Allah acil şifalar versin.Dualarimiz minik Dolunayla birlikte.Eskisinden daha sağlıklı çıkar hastaneden inşaallah.

Canım anne karnında bir gün bile daha iyi inşallah iki üç hafta daha durur. Başkent’te mi yatıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…