2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Esin yabancı mi canım ? Mateja ne demek hangi dilde bir isim,?

Esin yabancı mi canım ? Mateja ne demek hangi dilde bir isim,?
Etnik kökeni türk değil canım. Ama türkiye doğma büyüme. Fanatik fenerli ve biz ikizlerimize 2 fenerli oyuncu ismi koymuştuk. Alex de souza’nın alex’i ile mateja kezmanın mateja’sı. Ozamanlar doğumu yurtdışı düşünmüştük kimlikte sorun olmasın diye türkçe karakter olmasın dedik. Birde eşim ve benim kökenimden olmasınki adaletli olsun dedik. Anlamı Tanrı’nın hediyesi demek sırp ismi.

Hangi ülkedesin cnm

Benim oğlum gibi bir isimsiz daha
Valla ne olacak böyle bilmiyorum düşünmüyoruz da iyice saldık
Yine bi tane isminiz varmış canım buna da şükür

Kızımı çok merak ediyorum gözlerini kaşlarını saçlarını tenini rüyalarıma giriyo artık zaman geçse kavuşsak artık sizede aynı şey oluyo mu
(ışınlanma duası amin)
Ben de öyleyim canım sürekli plaka sayıyoruz babasıyla, kime benzeyecek nası bi şey olacak merak içindeyim

Ben de öyleyim canım sürekli plaka sayıyoruz babasıyla, kime benzeyecek nası bi şey olacak merak içindeyim
Ya çok heyecanlı ben karakterini de merak ediyorum mesela kendi bireyselliği olucak Bi mizacı
Ay yarabbim aklımıza mukayet ol sağlıkla kavuştur bizi

Kızımı çok merak ediyorum gözlerini kaşlarını saçlarını tenini rüyalarıma giriyo artık zaman geçse kavuşsak artık sizede aynı şey oluyo mu
(ışınlanma duası amin)

İlk bebekte aşırı merak oluyor.Son günler geçmek bilmiyor meraktan.Ikincide de oluyor ama ilk gibi değil şu an benim.Ilk oğlum bana benzediği için de bi rahatlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…