2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben waterwipes aldım mendili. Bebek bezinide pampers pure serisi. Muhendisoglunda iyi demişti bu aldıklarıma, yalnız losyonu burts bees almıştım oda tahriş edici içerik içeriyormuş. Artık tekrar alıcam
Ben pişik kremi için sudocrem düşünmüştüm çok iyi diye duydum. Bu pampers swaddels çok iyi yorumlar almis icinde 84 tane var. Kaç paket almaliyim? Evde 15 adet ayni bezden var bende

Ben pişik kremi için sudocrem düşünmüştüm çok iyi diye duydum. Bu pampers swaddels çok iyi yorumlar almis icinde 84 tane var. Kaç paket almaliyim? Evde 15 adet ayni bezden var bende
Ben şimdilik 1 paket 0 numara aldım stok yapmıcam duruma göre 2. Paket yada 1 numaraya geçerim dedim. Benim aldığım bezde 32li olması lazım.

Ben şimdilik 1 paket 0 numara aldım stok yapmıcam duruma göre 2. Paket yada 1 numaraya geçerim dedim. Benim aldığım bezde 32li olması lazım.
Ha anladım canım o zaman benimki hayli hayli yeter nerdeyse 100 adet olacak. Gerçi bebeğin kilosuna da bağlı.

Kızlar dudağın yanında küçük sivilce tarzı birşey vardı. Öğlen tuvalete gittiğimde açık kırmızı bir damla kan geldi orayı silince acaba sivilce mi kanadı? Benim onur oğlumda nisanım kahverengi leke şeklindeydi 1 damla ve akşamına doğum yapmıştım. Bugün oğlan hiç durmuyor resmen ara arada gaz sancısı gibi karnım ağrıyor. Inş yaşadıklarım yalancı şeylerdir yarın geçmezse doktora söyleyeceğim.

Ama o gaz sancısı bende hep var günün 5 saati gaz sancım oluyo diyebilirim tehlikeli mi ki ben bağırsaklarımda baskı var kabızlık var gaz var diye önemsemiyorum gerçi nts başlicam bu hafta ama

Ama o gaz sancısı bende hep var günün 5 saati gaz sancım oluyo diyebilirim tehlikeli mi ki ben bağırsaklarımda baskı var kabızlık var gaz var diye önemsemiyorum gerçi nts başlicam bu hafta ama
O gaz sancısı değilmiş bende öyle sanıyordum da nst de 65-70 lere çıktı sancı. Ama senin ki belki gazdır bilemiycem. Bı de hep büyük abdest varmış gibi baskı da oluyor. Şimdi durdurdular sancıları mesela. Ay bilmiyorum da bu haftalardan sonra normal sandiklarimiz bile tehlikeli olabiliyor.

Canım tarihini epey öne çekmişsin takvimde. Üstüne görme olmusum demiştin. Ona göre mi ayarladin

Ama benim mideye yakın kısımdan alt karına doğru yayılıyor ağrı kasıkta diyemem senin de mi öyleydi kız deme gaz sancısı değil mi yoksa valla ben hazımsızlık gaz falan diyorum ama

Kızımı çok merak ediyorum gözlerini kaşlarını saçlarını tenini rüyalarıma giriyo artık zaman geçse kavuşsak artık sizede aynı şey oluyo mu
(ışınlanma duası amin)
Ben geçen gün gördüm rüyamda sarışın yeşil gözüymüş emziriyodum bakalım rüyam çıkıcam mi

Ama benim mideye yakın kısımdan alt karına doğru yayılıyor ağrı kasıkta diyemem senin de mi öyleydi kız deme gaz sancısı değil mi yoksa valla ben hazımsızlık gaz falan diyorum ama
Ayni aynı gaz sancısı gibi oluyor aynı. Kasiklar sonraki etap önce bel sonra karın sonra kasik. Bende böyle gelişti. Korkma belki de hakikaten gazdır. Gaz çıkarınca rahatliyorsan şayet.

Canım senin baya sanci ya iki normal dogum yaptım ben büyük tuvalettin geldiğinde bebek dogum aşamasında oluyo ben bunu sadece dogum anında hissetmiştim dikkat et

Evet canım bebek 36 haftalık görünüyor. Ben üstüne görme diyorum doktor emin olamıyor ama ben kendi bildigimin doğru olduğunu düşünüyorum
Benden de doktor nidicardi kesti bugün Nst iyi çıkınca. Progestanla devam dedi. Sancim olursa nolacak dedim. O zaman nidicarda yeniden başlarız dedi. Bari 34 e kadar kullansaydim ya. Tedirgin olucam şimdi

Evet canım bebek 36 haftalık görünüyor. Ben üstüne görme diyorum doktor emin olamıyor ama ben kendi bildigimin doğru olduğunu düşünüyorum
Ama canim benim.anlamadigim daha.kese yeni olusurken falan doktor soylemedi mi su kadar haftalik ve bebek olusmaya basladiginda da ayni sekilde kac haftalik gozuktugunu soyleyip ona gore devam etmediniz mi. ilerleyen zamanda da onden gitme.durumlari oluyo ama ultrasonda ilk.belirlenen tarihe gore ilerliyo doktorlar.Benim de gec dollenme olmustu.Sonra 10 gun onden gitmeye basladi ama biz ilk zamandaki.tarih.uzerinden gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…