Ama canim benim.anlamadigim daha.kese yeni olusurken falan doktor soylemedi mi su kadar haftalik ve bebek olusmaya basladiginda da ayni sekilde kac haftalik gozuktugunu soyleyip ona gore devam etmediniz mi. ilerleyen zamanda da onden gitme.durumlari oluyo ama ultrasonda ilk.belirlenen tarihe gore ilerliyo doktorlar.Benim de gec dollenme olmustu.Sonra 10 gun onden gitmeye basladi ama biz ilk zamandaki.tarih.uzerinden gidiyoruz
Ama canim benim.anlamadigim daha.kese yeni olusurken falan doktor soylemedi mi su kadar haftalik ve bebek olusmaya basladiginda da ayni sekilde kac haftalik gozuktugunu soyleyip ona gore devam etmediniz mi. ilerleyen zamanda da onden gitme.durumlari oluyo ama ultrasonda ilk.belirlenen tarihe gore ilerliyo doktorlar.Benim de gec dollenme olmustu.Sonra 10 gun onden gitmeye basladi ama biz ilk zamandaki.tarih.uzerinden gidiyoruz
Bı de yani adet tarihine göre olmasına imkan yok bence. Bir ay büyük görünüyor ya nasıl olabilir ? 50 cm e 2800 su an yani. Adete göre bu gece 33.0 olucaz. Ölçümlere göre de 36. Bence bebeğin boyu kilosu da 36 olduğunun göstergesi ama bilmiyorum vallaha çok sıkıldım bu isten. Binlerce ilaç verdiler. Ben ki o kadar dis ağrısı çektim de icmediydim ilaçları.
Bı de yani adet tarihine göre olmasına imkan yok bence. Bir ay büyük görünüyor ya nasıl olabilir ? 50 cm e 2800 su an yani. Adete göre bu gece 33.0 olucaz. Ölçümlere göre de 36. Bence bebeğin boyu kilosu da 36 olduğunun göstergesi ama bilmiyorum vallaha çok sıkıldım bu isten. Binlerce ilaç verdiler. Ben ki o kadar dis ağrısı çektim de icmediydim ilaçları.
Canım doktor bana hiç önden gidiyor demedi ama söylediği kiloya bakıyordum netten biraz önden duruyordu sanırım belli sınırları var.yani burada arkadaşların sölediği kilodan hep fazlaydı ama önden gidiyor 3 hafta diye yeni söyledi 1 ayda nasıl 3/hafta öne geçti bende anlamadım benimki şuan 2350 seninkinden de kilolu 31+2 bugün
Canim benimkide 28+3 de 33 çikti ben eminim hamile kaldigim günden üstune görmedim kalp atisinida 9.haftanin basinda duydum ben hep unutuyorum kilosu haftasina göre büyuk cikinca organ gelisimide ayni oluyormu diye sen sordunmu hic en önemlisi saglikli olsunda bebeğin hayirlisi nezamansa ozaman dogsun
Büyük görünebilir ben üstüne görmediğine eminim evlendikten iki ay sonra hamile kalmıştım 37 haftalık doğdu oğlum ama ölçümleri 42 haftaya uyumluydu...düğünümden önce hamile kalmış olamam bebek iriydi 54cm 4kilo doğmuştu
Büyük görünebilir ben üstüne görmediğine eminim evlendikten iki ay sonra hamile kalmıştım 37 haftalık doğdu oğlum ama ölçümleri 42 haftaya uyumluydu...düğünümden önce hamile kalmış olamam bebek iriydi 54cm 4kilo doğmuştu
Kızımı çok merak ediyorum gözlerini kaşlarını saçlarını tenini rüyalarıma giriyo artık zaman geçse kavuşsak artık sizede aynı şey oluyo mu
(ışınlanma duası amin)
Oyle bisey varsa ben resmen olürüm yahu zaten suan hic seksi oldugumu da dusunmuyorum koca gobekle
Şu zamana kadar ok ama.bundan sonrasi icin kendi adima söyliyim yapmak istemem yani tabi tercoh meselesi olsa da gün aşırı gücüm yok