- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Kızlar selam. Nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Bugün hem ultrasonumuz var hemde nst. Evi boyadık pazar günü. Dün oğlanın beşiğini ve ana kucağını aldık sallanan türlerden müzikli hatta anne bağırsağı sesi,kalp atışı falan varablam duyunca bir iğrendi. Çoğu şeyi halletik sadece bezi ve ıslak mendili kaldı onun içinde de Pampers swaddle düşünüyorum çok iyi yorumlar okudum. Kullanan var mi? __karamel__ canim sen bilirsin belki
Tamamdir canım ona da bakayim ben :)Canım waterwipes & pampers aldım.
Oğlumda da ilk 6 ay waterwipes kullandım. 2 yaşında pampers’ı bıraktık.
Hiç pişik yaşamadık.
Ahh şu tuvalet meselesi en derin uykuları bölmeseGünaydın.İyi geceler
siz bölünebilen bir uykunuz olduğuna sükredin. ben en erken 6 da uyuyabiliyorum oda yarım yamalakAhh şu tuvalet meselesi en derin uykuları bölmese
Ya dimiBende çoklkkkkkkkk merak ediyorum :) nasıl bir prenses acaba
Son 4 haftaya kadar gün aşırı ilişki diyolar da yapabilene helal olsunKızlar doktor kaçıncı haftada itibaren gün aşırı ilişki öneriyordu? Ben dün doktora sormayı unuttum size bu şekilde bilgi versi mi doktorunuz??
bende çok strese girdim. Dün gece baya hareketliydi benim oğlan karın agrım da çok oldu. Cuma günü kadın alacağım ben haftaya da halıları göndereceğim. Sonra bayram öncesi birdaha alırım. Herseyini hazır edecegim bebişin bayram sonrasına kalmasın.Ayy ben acayip tutuştum şuan benim evin adamakıllı temizlenmesi lazım şuan doğursam çok huzursuz olurum riskli gebeliktenn dolayı temizlik yapamıyorum memleketten annem gelecek bayram sonrası inşallah ozamana kadar beklerim ben planı 39 40 haftaya göre yaptım ama korkmuyor değilim rezil olurum vallahi
Ayy allahım hicbir çocuk hasta olmasın çok zor.rabbim.sifa versin inş.Kızlar @Hdou4225 ile konuştum, durum hala aynı imiş, doktor bronkopnömoni demiş, bi tür virüslü zatürre sanırım . Solunum cihazından ayırmıyorlarmış şuan, kendisi de çok bitkin durumda, eve bile gidemiyorum hastaneden, günde 1 kere bilgi veriyolar, Dua edin diyor..
tatlım benim de özellikle kafa çapı kilo ve boy 3 hafta hemen hemn önde çıkıyor. Ama ben adet tarihimden eminim. Eğer üstünde görme olsa sen keseyi ve kalp atışını zamanında değil de zaten gittiğinde doktora çoktan almış olman gerekirdi. Benim arkadaşım yasadi. Direk gittiğinde 8 haftalikti bebekSancılar arttı diye yatirdilar kizlar. Kendi doktorum ölçümlerin 36 haftalık olduğunu söylüyor ama yine de doğumu durdurmak istiyor. Sancıları durdurabilirlerse durduracaklar olmazsa sezeryana alacaklar. 50 cm 2750 Gr . Ben anlamıyorum üstüne görme değilse bebek bir ay önde çıkar mı ya ??
ayak videosunu çektim dün gece o derece durmadı bizimki baya yer değiştiriyordu sanırım yada yeri dar geliyordu.benim zilli zarifede bi kudurmacalar bugün dönüyo mu napıyo anlamadım
gerdirip duruyo karnımı
hayrolsun
ben bu gece oğlumun birebir kopyasını doğurduğunu gördüm. Ayırtedemiyordum o dereceKızımı çok merak ediyorum gözlerini kaşlarını saçlarını tenini rüyalarıma giriyo artık zaman geçse kavuşsak artık sizede aynı şey oluyo mu
(ışınlanma duası amin)
bize bu haftadan sonra yasakladı ama ben sezeryan olacağım erken gelmesin diye ... normal doğumda son güne kadar oluyor sanırım.Kızlar doktor kaçıncı haftada itibaren gün aşırı ilişki öneriyordu? Ben dün doktora sormayı unuttum size bu şekilde bilgi versi mi doktorunuz??
Benzicek mi bakalımbende çok strese girdim. Dün gece baya hareketliydi benim oğlan karın agrım da çok oldu. Cuma günü kadın alacağım ben haftaya da halıları göndereceğim. Sonra bayram öncesi birdaha alırım. Herseyini hazır edecegim bebişin bayram sonrasına kalmasın.
Ayy allahım hicbir çocuk hasta olmasın çok zor.rabbim.sifa versin inş.
tatlım benim de özellikle kafa çapı kilo ve boy 3 hafta hemen hemn önde çıkıyor. Ama ben adet tarihimden eminim. Eğer üstünde görme olsa sen keseyi ve kalp atışını zamanında değil de zaten gittiğinde doktora çoktan almış olman gerekirdi. Benim arkadaşım yasadi. Direk gittiğinde 8 haftalikti bebek
Seninki genetik olarak iri demekki iyi beslenmiş karnında inş biraz daha dursun kerata 34 35leri gör inş.
ayak videosunu çektim dün gece o derece durmadı bizimki baya yer değiştiriyordu sanırım yada yeri dar geliyordu.
ben bu gece oğlumun birebir kopyasını doğurduğunu gördüm. Ayırtedemiyordum o derece
bize bu haftadan sonra yasakladı ama ben sezeryan olacağım erken gelmesin diye ... normal doğumda son güne kadar oluyor sanırım.
Hadi hayırlı haberlerle gel SayecimGünaydın kızlarkontrol günü bugün
Hayırlı haberler al canımGünaydın kızlarkontrol günü bugün
Hadi hayırlı haberlerle gel Sayecim
İnşallah Kızlar çok merak ediyorum nasıllar diyeHayırlı haberler al canım
Ben de geçen ay rüyamda oğlumu görmüştüm. Aynı babasıydı. Saçları da siyahmis bak bana benzemesi diyordum.Benzicek mi bakalım
Bakın tek değilim benimde rüyalarıma giriyo delirdiğimi abarttığımı falan düşünüyordum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah Kızlar çok merak ediyorum nasıllar diye
günaydın ne güzel bebisi goreceksinGünaydın kızlarkontrol günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?