2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım waterwipes & pampers aldım.
Oğlumda da ilk 6 ay waterwipes kullandım. 2 yaşında pampers’ı bıraktık.
Hiç pişik yaşamadık.

Birefebirece doktorun Doğumu ertelemeye çalışmakta haklı galiba canım eğer ilk ölçümlere göre 33 haftalık isen, kalp atışını ne zaman duydun üstüne görme ilk haftalardan belli olmalıydı 10 hafta normal seyrinde gitti ise sonradan çok kilo alıp boyu uzasada bu Doğum tarihini öne almayı gerektirmez diye biliyorum Doğum şeklini vs etkileyebilir belki, benim oğlan 3-4 hafta önden gidiyor boy kafa karın ölçümü ama asla belirlediği tarihi değiştirmiyor dr ilk kalp 7 haftayken duyduk bebeler keseler oluşmuştu o tarihten ilerliyoruz adet tarihini fln hiç hesaplamıyorlar

Kızlar doktor kaçıncı haftada itibaren gün aşırı ilişki öneriyordu? Ben dün doktora sormayı unuttum size bu şekilde bilgi versi mi doktorunuz??
Son 4 haftaya kadar gün aşırı ilişki diyolar da yapabilene helal olsun
Ama doğumu kolaylaştırdığı Bi gerçek canım eşimin akrabasına hiç mi yapmadınız demiş sanırım açılma ve kas güçlendirmeyi etkiliyor

bende çok strese girdim. Dün gece baya hareketliydi benim oğlan karın agrım da çok oldu. Cuma günü kadın alacağım ben haftaya da halıları göndereceğim. Sonra bayram öncesi birdaha alırım. Herseyini hazır edecegim bebişin bayram sonrasına kalmasın.
Ayy allahım hicbir çocuk hasta olmasın çok zor.rabbim.sifa versin inş.
tatlım benim de özellikle kafa çapı kilo ve boy 3 hafta hemen hemn önde çıkıyor. Ama ben adet tarihimden eminim. Eğer üstünde görme olsa sen keseyi ve kalp atışını zamanında değil de zaten gittiğinde doktora çoktan almış olman gerekirdi. Benim arkadaşım yasadi. Direk gittiğinde 8 haftalikti bebek
Seninki genetik olarak iri demekki iyi beslenmiş karnında inş biraz daha dursun kerata 34 35leri gör inş.
benim zilli zarifede bi kudurmacalar bugün dönüyo mu napıyo anlamadım
gerdirip duruyo karnımı
hayrolsun
ayak videosunu çektim dün gece o derece durmadı bizimki baya yer değiştiriyordu sanırım yada yeri dar geliyordu.
Kızımı çok merak ediyorum gözlerini kaşlarını saçlarını tenini rüyalarıma giriyo artık zaman geçse kavuşsak artık sizede aynı şey oluyo mu
(ışınlanma duası amin)
ben bu gece oğlumun birebir kopyasını doğurduğunu gördüm. Ayırtedemiyordum o derece
Kızlar doktor kaçıncı haftada itibaren gün aşırı ilişki öneriyordu? Ben dün doktora sormayı unuttum size bu şekilde bilgi versi mi doktorunuz??
bize bu haftadan sonra yasakladı ama ben sezeryan olacağım erken gelmesin diye ... normal doğumda son güne kadar oluyor sanırım.

Benzicek mi bakalım
Bakın tek değilim benimde rüyalarıma giriyo delirdiğimi abarttığımı falan düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…