Hahhaa o kadar sitemini çek sancısı acısı kusması o kadar ilacı rahatlığından ödün ver gitsin babaya benzesin çok kötü bozulurum o kızın bacaklarını ısırırım valla
Sancılar arttı diye yatirdilar kizlar. Kendi doktorum ölçümlerin 36 haftalık olduğunu söylüyor ama yine de doğumu durdurmak istiyor. Sancıları durdurabilirlerse durduracaklar olmazsa sezeryana alacaklar. 50 cm 2750 Gr . Ben anlamıyorum üstüne görme değilse bebek bir ay önde çıkar mı ya ??
Kızımı çok merak ediyorum gözlerini kaşlarını saçlarını tenini rüyalarıma giriyo artık zaman geçse kavuşsak artık sizede aynı şey oluyo mu
(ışınlanma duası amin)
Bende de var o merak İlk buluşma anını düşününce kalbim duracak gibi oluyor. 5 boyutluda baya net görüyoruz aslında, babaya daha çok benziyor. İnşallah göz rengini de almıştır
Bende de var o merak İlk buluşma anını düşününce kalbim duracak gibi oluyor. 5 boyutluda baya net görüyoruz aslında, babaya daha çok benziyor. İnşallah göz rengini de almıştır
Ayy yerim cokk tatli mavişşBende oglumu cok merak ediyorum ben renkli gozluyum acaba gozler bana ceker mi diyorum .Esime hep soylerim gozu kaşı,saçı bana benzesin diger seyleri senden alsin huyu vs.Ee bana bir sey kalmiyo diyo :)
Ayy yerim cokk tatli mavişşBende oglumu cok merak ediyorum ben renkli gozluyum acaba gozler bana ceker mi diyorum .Esime hep soylerim gozu kaşı,saçı bana benzesin diger seyleri senden alsin huyu vs.Ee bana bir sey kalmiyo diyo :)
Benim ilk kızım kopyam gibi doğdu kaş göz saç 3 yaşına kadar mavi gözlü sarışın ne olduysa 3ten sonra babaya döndü, şimdi yeşil göz kumral ve vücut tipi de tamamen baba oldu kızlar garantisi yok çok değişiyorlar özellikle göz rengi çok değişiyor.. ikinci zaten bana hiç benzemezdi o babaanneye halaya benziyor ikizleri de hiç tahmin edemiyorum o yüzden belki birbirlerine bile hiç benzemeyecekler çift yumurtalar
Biz hep anneyiz babam esmer kahve gözlü biri hatta erkek kardeşim doğduğunda hastanede anneme döndü dedi ki beni hiç mi sevmedin 4 çocuğun 4üde sen bari Bi tanesi bana benzeseydi dedi annemde senin genler baskın gelmemiş ben napim dedi
Du bakalım ben becerebildim mi