2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ahhaha 4.de adamın canına tak etmiş Sen de genleri annenden aldığına göre becermişsindir bence Biz eşimle hep huyu babasına benzesin derdik tutup da tipi babasına huyu bana benzerse daha fena uyuzum ben çünkü biraz

evet tam zirvede bırakmıslar.eger benim ki halaya cekerse esmer olur .babasıda bende beyaz tenlıyiz.kapalı bir kutu
Bizimkilerde esmer hala baba tenler çok koyu değil ama saçlar gözler koyu
Esmer renkli gözlü de kabulüm önce sağlıklı olsunlar tabiki

Ay evet huyu ben biraz cazgırım ama cazgır olsunlar ya ezdirmesinler kendilerini helede kız çocukları boşver

kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne aldınız?
ben ikin de sleepy kullandım bundada öyle düşünüyorum.
Saye- doğana kadar gitmiyor o merak ,hatta öyle ki doğduktan sonra bile merak devam ediyor.
Kızlar hiç boşa çabalamayın +takıntı yapmayın kızı erkeği yok benzeyecek olursa benziyor babaya

Günaydın kızlar Bugün doktor kontrolümüz vardı. Dahililere de gittim şeker takibi için. Kendi ölçtüğüm değerlere baktı insülin gerek yok dedi şu an ama takipt etmeye devam dedi. Kadın doğumcu ise kalpteki parlaklığın hala olduğunu ama çok az olduğunu dert etmememi söyledi. Mantar kültürü yapalım mı dedim gerek yok ozaman fitil verelim zararı yok zaten dedi bir kutuda iki tane vardı. Akşam denicem bakalım nasıl kullanacağım konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mu :) onun dışında kilosu 1798 gr dedi. Önceden daha ilerideydi şu an her şey normal dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…