Biz hep anneyiz babam esmer kahve gözlü biri hatta erkek kardeşim doğduğunda hastanede anneme döndü dedi ki beni hiç mi sevmedin 4 çocuğun 4üde sen bari Bi tanesi bana benzeseydi dedi annemde senin genler baskın gelmemiş ben napim dedi
Du bakalım ben becerebildim mi
Ahhaha 4.de adamın canına tak etmiş Sen de genleri annenden aldığına göre becermişsindir bence Biz eşimle hep huyu babasına benzesin derdik tutup da tipi babasına huyu bana benzerse daha fena uyuzum ben çünkü biraz
Ahhaha 4.de adamın canına tak etmiş Sen de genleri annenden aldığına göre becermişsindir bence Biz eşimle hep huyu babasına benzesin derdik tutup da tipi babasına huyu bana benzerse daha fena uyuzum ben çünkü biraz
ben ikin de sleepy kullandım bundada öyle düşünüyorum.
Saye- doğana kadar gitmiyor o merak ,hatta öyle ki doğduktan sonra bile merak devam ediyor.
Kızlar hiç boşa çabalamayın +takıntı yapmayın kızı erkeği yok benzeyecek olursa benziyor babaya
Günaydın kızlar Bugün doktor kontrolümüz vardı. Dahililere de gittim şeker takibi için. Kendi ölçtüğüm değerlere baktı insülin gerek yok dedi şu an ama takipt etmeye devam dedi. Kadın doğumcu ise kalpteki parlaklığın hala olduğunu ama çok az olduğunu dert etmememi söyledi. Mantar kültürü yapalım mı dedim gerek yok ozaman fitil verelim zararı yok zaten dedi bir kutuda iki tane vardı. Akşam denicem bakalım nasıl kullanacağım konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mu :) onun dışında kilosu 1798 gr dedi. Önceden daha ilerideydi şu an her şey normal dedi çok şükür