2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok şükür canım büyümüş minişin
Fitili gece yatağa geçince kullanırsan sabaha kadar akmasını engellersin canım 6 7 saat en az kalsın yani

Bez prima premium care, ıslak mendil mustela ve uni baby karışık :)
Canım açıp kokladın mı bezi nasıl kokuyor? Ben burda pampers kullanıyordum çocuklarıma tr gidince aynı ürün diye prima premium care almıştım ama makine yağı gibi tiksindirici bir kokusu vardı çok zor kullandım

Ben verdim yıkandı geldi doğuma kadar sermicem havalar ısındı ya zaten doğumda tekrar ev silinip süpürülür öyle serilir dedim canım
aynen kuzu verirsem bayramda bi kısmını sererim sadece bende idareten, temiz kalsın

kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne aldınız?
ben uni baby sensitive aldım canım ıslak mendil, ne olur nolmaz diye pamuk da aldım ilk etapta belki sadece suya batırıp onu kullanırım. bez molfix aldım ama göbek oyuntulu 2 numara almışım. 1 numara sleepy alacağım az miktarlı, sleepy içeriği çok güvenilir diyorlar.

İlk oğluşta gün aşırı olmasa da beraber olduk.Sicak suya oturdum yürüyüş yaptım hurma yedim.Sonuc 39+2 de sezaryen

Yok hiç açıp da bakmadım inan. İlk kez duyuyorum ama böyle birşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…