2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dün atletik bir panda olarak akşam yürüyüşlerine de başladım. Pilatesi bırakmak zorunda kalmıştım kasıktaki problemim yüzünden Diz kapaklarımın üstünde, ödemden şişmeler başladı. Antalya fena sıcak. Öğle vakti hava 30 dereceyi buluyor. Evimde de günde 5-6 kere yukarı-aşağı inip çıkıyorum. 4 lt su içiyorum. Deneyimli ponçik annelerden ödem attırıcı taktikler alınır

Valla inan bez konusunda en pahalısı en iyisidir diye sığ bir düşünceyle aldım :) Hiç bir bilgim yok canım.

İlk oğlumda kullanmıştım canım premium care hiç kötü kokusu yoktu.Hic pisik yapmadi.Bence o zaman piyasadaki en iyi bezdi.E bebeğin net sayfasından getirtiyordum ben hep toplu paketler şeklinde 96 lı 120 li gibi.Ayni kalite devam ediyorsa sorun yasamazsin sanirim

Reactions: LaL
Doğum başlasın normal doğum olsun diye canım.Oglumun kafası büyüktü.Daha fazla büyümeden doğsun diye.
He yok sezeryanın nedenini sormuştum o ayrı canım baş pelvis uyumsuzluğu sebep oldu yani sezeryana bende açılma olmadı mı öyle mi aldılar dedim ama normal doğuracak olan hani çatı darlığı olmayan uyumlu birinin açılmasını kolaylaştırıyormuş doktorum da demişti birde hurmayla ahududu yaprağı çayını biliyorum mesela onlara da asılcam

Yaa inanmıyorum bize mi hatalı ürünler denk geldi acaba resmen travma yaşamıştım çocuğun poposunu koklayıp durmaktan

Allah hayırlısı ile sağlıklısi ile kolay normal doğum nasip etsin canım.Bu koca kafayı doguramazsin deyip sezaryen yaptılar beni İçimde ukde kaldı normal doğum şimdi sezaryen olacak olmam tedirgin ediyor beni başıma geleceği bildiğim için

Benim ikinci Doğuma annem getirmişti, hastaneye giderken kv suya koydu hemen açılmış tüm dalları, inanılmaz hızlı açılmam oldu hemen doğdu kızım tabi ne kadar doğru bilemiyorum ama uyguladık yani

Benim ikinci Doğuma annem getirmişti, hastaneye giderken kv suya koydu hemen açılmış tüm dalları, inanılmaz hızlı açılmam oldu hemen doğdu kızım tabi ne kadar doğru bilemiyorum ama uyguladık yani
Ya kullanan herkesten aynı şeyleri duyuyorum neticede insanların uyduracak hali yok değil mi

Olsun öyle deme sağlıkla gelsinlerde nasıl geliyorsa gelsinler o acılar elbet geçer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Primanin yeşil paketleri araba lastiği gibi kokuyordu
Kardeşimin totosuna ilk zamanlar prima Alerji yaptı molfix kullandık 2 ay sonra döndük primaya cidden sızdırma olayları falan hiç olmuyo ama ben kötü koktuğunı hiç bilmem sene 2010 2 yaşına yakındı bezi bıraktı hatta koliler vardı ya onlardan aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…