2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bilmiyorum canım İnan 2015te bir avm marketinden almıştım tüm tatil kullanayım diye 3 paket zor bitirmiştik bizim talihsizliğimiz demek
Olabilir canım hatalı üretimdir tarihi geçmiştir falan sleepyi açtım merakımdan çok şükür öyle ni sorun yok şimdilik mesela

Reactions: LaL
Ay onu herkes söylüyor valla denicem İnternette satılıyor baktım benimde kuzenim yazmıştı Alalım sana bak böyle böyleymiş diye

Ya kullanan herkesten aynı şeyleri duyuyorum neticede insanların uyduracak hali yok değil mi
Hiç araştırmadım da etkilerini fln canım annem dedi ben uyguladım ikiletmem hemen yaparım 7 pirince 7 Yasin oku hazırla Doğuma giderken yut demişti onu da yapmıştım mesela,

Olabilir benim de kullanan yani onunla hamile kalan arkadaslaim hem normal doğurdu hemde çok sürmedi dogumlari

Ay onu herkes söylüyor valla denicem İnternette satılıyor baktım benimde kuzenim yazmıştı Alalım sana bak böyle böyleymiş diye
Hiç araştırmadım da etkilerini fln canım annem dedi ben uyguladım ikiletmem hemen yaparım 7 pirince 7 Yasin oku hazırla Doğuma giderken yut demişti onu da yapmıştım mesela,
Olabilir benim de kullanan yani onunla hamile kalan arkadaslaim hem normal doğurdu hemde çok sürmedi dogumlari
Valla bende denicem inşallah sebep olur da hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlarımız olur

Ayyy bende getirttim herşeyimi o ota bağladım tabi önce rabbimin yardımı ile inşallah
Bu arada o arkadaşların toplam da sancısının başlaması ve doğurması mı o kadar sürdü?

Yaa neden böyle dedin neler yasanıyorki.birde kacıncı haftadan sonra basladın düzenli ilişkiye

Ayyy bende getirttim herşeyimi o ota bağladım tabi önce rabbimin yardımı ile inşallah
Bu arada o arkadaşların toplam da sancısının başlaması ve doğurması mı o kadar sürdü?
Evet kuzum ya, hatta biri 2 cm açıklıkla gitti 1 saatte 6 cm olmuş sonra 10 sonra doğum

1.5 a tamamlarsam iyi diyorum 4 lt iyi iciyosun canım birde bende biraz ayakta kalsam belden aşağı hamlamisim gibi oluyorum Kasık bacaklar

Valla bende denicem inşallah sebep olur da hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlarımız olur
Amin canım ben duaların bu tarz şeylerin faziletine çok inanıyorum batıl olsa bu kadar insana tesadüf olmuş olamaz inşallah önce Allah yardımcımız olur sonra bu ot vesile olur canım

ay maşallah çok tatlı , rabbim gönlüne göre versin canım

kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne aldınız?
Canım ikisini de sleepy aldım. Ben bezi 0 numara aldım malum benimkiler ikiz ancak doldurur popoları
Bana umreden geldi nasip olurda Doğum normal olacak olursa bende koyacağım suya. Anneme ve kayınvalideme de Meryem ana suresini okuturum

Kızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları falan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum

Oy maşallah canım
Kilo verebilirsin bu çok güzel bişey bebekler beslenmiş ya önemli olan o
İnşallah döner canım daha zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…