Nasıl oldu yavrun, aklıö hep sendeydi. İyi haberlerini bekliyoruz.Allah razı olsun kızlar hepinizden. Durumu hala aynı.Hiçbir seyi yoktu haftasonu burnu akıyordu sadece ne ates ne baska bir sey. Ben de pazartesi cocuk doktoruna goturcektım. Ama birden cok agladı morardı hemen acile getirdik. Zatürre dediler. Yogun bakıma aldılar. Nefes alısverıs cok az cıhaz bagladılar. Doktor nefes alısverişinden dolayı riskli diyor. Dualarınızı esirgemeyin.
Lal canım nasıl oldun, inşallah her şey yolundadır.Naptın canım ne durumdasın? Beni hastaneye aldılar, rutin kontrol için gelmiştim hastaneye rahim ağzında ani kısalmayla serum bağlandı kasılmalar çok çok sıklaştı 3-4 dkya düşmüştü ilaçla biraz sakinleşti ciğer geliştirici yapıldı, en az 2,5 hafta yatırıcaz dediler
Allah hayıtlısını sağlıkla versin inşallah.Kızlar ben yine hastanedeydim. Nişan geldi :)) 35 haftalığız muhtemelen üstüne gormusum. Adetim leke olarak gelmişti çünkü Eylül'de. Nts de hafif sancı da çıktı. Zaten dün gece sabaha kadar sancim da vardı. Her an doğum da olabilir bı kaç hafta da sürebilir doğumun başlaması dedi. 2 hafta daha durursa harika olur dedi. Bebeğim 2700 olmuş. Hayret ki çok sakinim eşimin zorlamasıyla gittim hastaneye. Sanıyorum Bayramı cikaramiycaz.
Maşallah sana da kuzuşlara da canım. Darısı bizlere.Kızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları falan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Seni de konuşmuştuk canım yoksun diye, çok geçmiş olsun allah şifa versin eşine..Kızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
Yaa neden böyle dedinneler yasanıyorki.birde kacıncı haftadan sonra basladın düzenli ilişkiye
Kızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
Teşekkürler canımOy maşallah canım
Kilo verebilirsin bu çok güzel bişey bebekler beslenmiş ya önemli olan o
İnşallah döner canım daha zaman var
Teşekkürler canım inşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınız inşallahNasıl oldu yavrun, aklıö hep sendeydi. İyi haberlerini bekliyoruz.
Lal canım nasıl oldun, inşallah her şey yolundadır.
Allah hayıtlısını sağlıkla versin inşallah.
Maşallah sana da kuzuşlara da canım. Darısı bizlere.
Geçmiş olsun canım merak ettik siziKızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
1.5 çok çok az canım, zorla kendini su şişesi hep yanında olsun. Susamasan da dik kafana. Bugün mesela benim de iç bacaklarım acıyor. Eşim biraz hızlı yürüttü. Bugün yalnız gidip, daha sakin yürüyeceğim. Açılırım diye düşünüyorum ne bileyim1.5 a tamamlarsam iyi diyorum 4 lt iyi iciyosun canım birde bende biraz ayakta kalsam belden aşağı hamlamisim gibi oluyorum Kasık bacaklar
Ya ben bu konularda fena inançsızım. Hurafe geliyor hepsi.. Bir de hepiniz otla 2 saat içinde doğururmuşsunuz, ben 36 saat sancı çekermişimEvet kuzum ya, hatta biri 2 cm açıklıkla gitti 1 saatte 6 cm olmuş sonra 10 sonra doğum
Bebeklerini öpüyorum maşallah onlaraKızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları falan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Sakin ol balım bir şey demedi kimseKişiden kişiye degisiyor bu sezaryan konusu
genelleme yapmak cok yanliş
arkadaşım daha yeni sezeryan oldu 3 saat sonra felan kalktı yürüdü
Evde bebeğine tek bakıyor kimsenin yardımına ihtiyaç duymuyor zorlanmadı hiç
Benide çok korkuttular sezaryan konusunda
Işte en az 2 hafta hasta gibi yatıyosunn
Bebeğe kalkıp bakamıyosun
Kendi ağrından bebeği düşünemiyosun
Biri alıp senin kucağına vericekki emzirebilceksin
He zaten sezaryan olduğun için sütünde gelmicek
Mama vericeksin
yoksa hemen sarılık olur
Daha neler neler
Ne gerek varki bu tür seylerle insanları korkutmaya
Herkes normal yapicak diye bi şart yok
Sezeryanda bi doğum şekli sonuçta
O kötu dusunceli insanlar
Normal doğum konusundada ne kötü senaryolar uretiyolar
Napalım şimdi doğurmayalım mı biz
Önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımiza almamız
Nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez
Canımcım acısını bildiği için demek ki ağır iyileşiyor ki korkuyorum diyor kendi için söyledi yani dediğin gibi kişiden kişiye elbette değişiyorKişiden kişiye degisiyor bu sezaryan konusu
genelleme yapmak cok yanliş
arkadaşım daha yeni sezeryan oldu 3 saat sonra felan kalktı yürüdü
Evde bebeğine tek bakıyor kimsenin yardımına ihtiyaç duymuyor zorlanmadı hiç
Benide çok korkuttular sezaryan konusunda
Işte en az 2 hafta hasta gibi yatıyosunn
Bebeğe kalkıp bakamıyosun
Kendi ağrından bebeği düşünemiyosun
Biri alıp senin kucağına vericekki emzirebilceksin
He zaten sezaryan olduğun için sütünde gelmicek
Mama vericeksin
yoksa hemen sarılık olur
Daha neler neler
Ne gerek varki bu tür seylerle insanları korkutmaya
Herkes normal yapicak diye bi şart yok
Sezeryanda bi doğum şekli sonuçta
O kötu dusunceli insanlar
Normal doğum konusundada ne kötü senaryolar uretiyolar
Napalım şimdi doğurmayalım mı biz
Önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımiza almamız
Nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez
Başakçım Allah aşkına tut ki hurafe denemekten ne çıkar ki bu kadar örnek var işe yarar mı yarar belki fırt diye çıkmaz ama manevi bişey olarak görüp inanıp pozitif enerji sağlicak herşeye açığım suysa su otsa ot deneyelim bakalımYa ben bu konularda fena inançsızım. Hurafe geliyor hepsi.. Bir de hepiniz otla 2 saat içinde doğururmuşsunuz, ben 36 saat sancı çekermişim
Ayy o günleri de göreceğiz daha yaaBaşakçım Allah aşkına tut ki hurafe denemekten ne çıkar ki bu kadar örnek var işe yarar mı yarar belki fırt diye çıkmaz ama manevi bişey olarak görüp inanıp pozitif enerji sağlicak herşeye açığım suysa su otsa ot deneyelim bakalımsenden önce doğurursam yazıcam işe yaradı yaramadı diye
Aynı aynı o yüzden ne derlerse yapıyorumAyy o günleri de göreceğiz daha yaaValla kolay ve sağlıklı doğum olsun da, pok ye deseler yiyeceğim :))
Sağol canımBebeklerini öpüyorum maşallah onlaraAma analarını hiç tebrik etmiyorum canım. Hamileliğin son aylarında kilo verilmez. En az 110 milyor kilo alman lazım Off canımı sıktı yine bu kızlar benim
Ay Meylen o haftalara geldiğimizde bana yine hatırlat bunlarıAynı aynı o yüzden ne derlerse yapıyorum
Yurtdışında ki ebeler 36dan sonra ahududu yaprağı çayı öneriyolarmış onu da denicem hurmayı da denicem perine masajını da denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?