2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bugün ilk çatlağım oluşmuş alt tarafta kızlar :) amaaaan olsun hiiç dert değil dedim kendimce ama şaşırdımda niye şaşırıyorsam 8 aylık hamişim , dünde kıyafetleri yıkadım 40 derecede sabun tozu ve bebek yumuşatıcısı ile 2 saat 15 dakikalık programda . kendi lohusa pijamalarımıda onlarla attım. bebişe dokunacak zarar vermesin diye. ev şimdiden bebek bebek koktu bugün de ütü yapacağım inşallah. şu çantayı bi hazır edeydim içim rahat edecek

Nasıl oldu yavrun, aklıö hep sendeydi. İyi haberlerini bekliyoruz.
Lal canım nasıl oldun, inşallah her şey yolundadır.
Allah hayıtlısını sağlıkla versin inşallah.
Maşallah sana da kuzuşlara da canım. Darısı bizlere.

Yaa neden böyle dedin neler yasanıyorki.birde kacıncı haftadan sonra basladın düzenli ilişkiye

Canım endiselendirmek istemezdim üzgünüm.Sezeryan ağır bir ameliyat olduğu için ilk 10 gün zorlu geçiyor biraz.Ama öyle korkunç dayanilamayacak gibi değil.Duzenli ilişkiye 36 hafta dolduktan sonra başlamıştık.Ama öyle gün aşırı falan değildi.Sadece 38 den sonra üst üste olmuştu.Rahatti ilk hamileliğim.Şunu soyleyebilirm ne yaparsanız yapın bebek gelmek istemiyorsa gelmiyor yani.Kendi istedigi zaman geliyor.Hayirlisi olsun hakkınızda yeter ki sağlıkla gelsinler.

Kızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir

Canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Seninle lavitabellamk ı merak etmiştim.Merve yazmadı doğum falan mı oldu acaba?İnşallah bebekleri de kendisi de çok çok sagliklidir

Oy maşallah canım
Kilo verebilirsin bu çok güzel bişey bebekler beslenmiş ya önemli olan o
İnşallah döner canım daha zaman var
Teşekkürler canım çok şükür bebekler iyi bende fit anne olurum artık döner inşallah ya iki tane olunca yeri daralır da dönemez mi acaba demiştim
Teşekkürler canım inşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınız inşallah
Kızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
Geçmiş olsun canım merak ettik sizi

Kişiden kişiye degisiyor bu sezaryan konusu
genelleme yapmak cok yanliş
arkadaşım daha yeni sezeryan oldu 3 saat sonra felan kalktı yürüdü

Evde bebeğine tek bakıyor kimsenin yardımına ihtiyaç duymuyor zorlanmadı hiç

Benide çok korkuttular sezaryan konusunda

Işte en az 2 hafta hasta gibi yatıyosunn
Bebeğe kalkıp bakamıyosun
Kendi ağrından bebeği düşünemiyosun
Biri alıp senin kucağına vericekki emzirebilceksin

He zaten sezaryan olduğun için sütünde gelmicek
Mama vericeksin
yoksa hemen sarılık olur

Daha neler neler

Ne gerek varki bu tür seylerle insanları korkutmaya

Herkes normal yapicak diye bi şart yok
Sezeryanda bi doğum şekli sonuçta

O kötu dusunceli insanlar
Normal doğum konusundada ne kötü senaryolar uretiyolar

Napalım şimdi doğurmayalım mı biz

Önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımiza almamız
Nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez

1.5 a tamamlarsam iyi diyorum 4 lt iyi iciyosun canım birde bende biraz ayakta kalsam belden aşağı hamlamisim gibi oluyorum Kasık bacaklar
1.5 çok çok az canım, zorla kendini su şişesi hep yanında olsun. Susamasan da dik kafana. Bugün mesela benim de iç bacaklarım acıyor. Eşim biraz hızlı yürüttü. Bugün yalnız gidip, daha sakin yürüyeceğim. Açılırım diye düşünüyorum ne bileyim

Evet kuzum ya, hatta biri 2 cm açıklıkla gitti 1 saatte 6 cm olmuş sonra 10 sonra doğum
Ya ben bu konularda fena inançsızım. Hurafe geliyor hepsi.. Bir de hepiniz otla 2 saat içinde doğururmuşsunuz, ben 36 saat sancı çekermişim

Bebeklerini öpüyorum maşallah onlara Ama analarını hiç tebrik etmiyorum canım. Hamileliğin son aylarında kilo verilmez. En az 110 milyor kilo alman lazım Off canımı sıktı yine bu kızlar benim

Sakin ol balım bir şey demedi kimse Seni sezeryan başkanı seniiiii kırdı geçirdi herkesi :))

Kıslar benımki bir yerde toplanıyor 1dk kadar sonra yumuşuyor hafif sızı oluyor
Endişelenmeli miyim
Ağrı falan yok ama

Canımcım acısını bildiği için demek ki ağır iyileşiyor ki korkuyorum diyor kendi için söyledi yani dediğin gibi kişiden kişiye elbette değişiyor
Bu bebekler ana rahmine düştü mü düştü Bi şekilde çıkacak şimdilik oynayalım

Ya ben bu konularda fena inançsızım. Hurafe geliyor hepsi.. Bir de hepiniz otla 2 saat içinde doğururmuşsunuz, ben 36 saat sancı çekermişim
Başakçım Allah aşkına tut ki hurafe denemekten ne çıkar ki bu kadar örnek var işe yarar mı yarar belki fırt diye çıkmaz ama manevi bişey olarak görüp inanıp pozitif enerji sağlicak herşeye açığım suysa su otsa ot deneyelim bakalım senden önce doğurursam yazıcam işe yaradı yaramadı diye

Ayy o günleri de göreceğiz daha yaa Valla kolay ve sağlıklı doğum olsun da, pok ye deseler yiyeceğim :))

Ayy o günleri de göreceğiz daha yaa Valla kolay ve sağlıklı doğum olsun da, pok ye deseler yiyeceğim :))
Aynı aynı o yüzden ne derlerse yapıyorum
Yurtdışında ki ebeler 36dan sonra ahududu yaprağı çayı öneriyolarmış onu da denicem hurmayı da denicem perine masajını da denicem

Bebeklerini öpüyorum maşallah onlara Ama analarını hiç tebrik etmiyorum canım. Hamileliğin son aylarında kilo verilmez. En az 110 milyor kilo alman lazım Off canımı sıktı yine bu kızlar benim
Sağol canım anaları onlar için fotosentez yapıyor fit anayım ben

Reactions: LaL
Kızlar bu haftalarda tiroidine baktıranınız var mı? 3.trimester için tsh kaç olmalı diyor doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…