Gün aşırı olmasa da doğuma ve ağrılara çok faydasi olduğunu okumuştum :) ( ilk kızimda da tecrübe ettim sanırımOyle bisey varsa ben resmen olürüm yahu zaten suan hic seksi oldugumu da dusunmuyorum koca gobekle
Şu zamana kadar ok ama.bundan sonrasi icin kendi adima söyliyim yapmak istemem yani tabi tercoh meselesi olsa da gün aşırı gücüm yok
Benimkinin anası da hamur yutuyor neredeyseSağol canımanaları onlar için fotosentez yapıyor fit anayım ben
Amin canım insallah.acı eşiği ile alakalı demekki canım hayırlı olan olsun .ama benim bebişin kafası ben 30.haftadayken 33.haftadaydı.sanki sezeryan olacakmıs gbi geliyo .ben de korkuyorum normalden zatenCanım endiselendirmek istemezdim üzgünüm.Sezeryan ağır bir ameliyat olduğu için ilk 10 gün zorlu geçiyor biraz.Ama öyle korkunç dayanilamayacak gibi değil.Duzenli ilişkiye 36 hafta dolduktan sonra başlamıştık.Ama öyle gün aşırı falan değildi.Sadece 38 den sonra üst üste olmuştu.Rahatti ilk hamileliğim.Şunu soyleyebilirm ne yaparsanız yapın bebek gelmek istemiyorsa gelmiyor yani.Kendi istedigi zaman geliyor.Hayirlisi olsun hakkınızda yeter ki sağlıkla gelsinler.
Bu konuda çok çok çok hassasım canım ☹Canımcım acısını bildiği için demek ki ağır iyileşiyor ki korkuyorum diyor kendi için söyledi yani dediğin gibi kişiden kişiye elbette değişiyor
Bu bebekler ana rahmine düştü mü düştü Bi şekilde çıkacak şimdilik oynayalım
İnşallah hayırlısıyla son 3 haftaAy Meylen o haftalara geldiğimizde bana yine hatırlat bunları
Benimkinin anası da hamur yutuyor neredeyseSayecim senden hiç hoşlaşmadım canım. Biliyorsun ben en çok tombik anneleri seviyorum
Canım bunaldim gerçekten bildiğin gibi değilSakin ol balım bir şey demedi kimseSeni sezeryan başkanı seniiiii kırdı geçirdi herkesi :))
Kız ağlama neden ağlıyorsun ağlarız daha vaktimiz varBu konuda çok çok çok hassasım canım ☹
Bi çok kişi üstüme inanılmaz geldi her seferinde agliyorum
Ama iyi fikirmişo halde dans edelim
Seni de konuşmuştuk canım yoksun diye, çok geçmiş olsun allah şifa versin eşine..
Canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Seninlelavitabellamk ı merak etmiştim.Merve yazmadı doğum falan mı oldu acaba?İnşallah bebekleri de kendisi de çok çok sagliklidir
Sağolun kızlar. Merak ettirdim sizi de. İnşallah @lavitabellamk da iyidir.Teşekkürler canımçok şükür bebekler iyi bende fit anne olurum artık döner inşallah ya iki tane olunca yeri daralır da dönemez mi acaba demiştim
Teşekkürler canım inşallah sizlerde hayırlı haberler alırsınız inşallah
Geçmiş olsun canım merak ettik sizi
Geçmiş olsun canımKızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
Sosyal medyadan takip edenler vardı hele baksınlar Bi akış var mı bende merak ettim şimdi
Aaaa hiç öyle düşünme benceOyle bisey varsa ben resmen olürüm yahu zaten suan hic seksi oldugumu da dusunmuyorum koca gobekle
Şu zamana kadar ok ama.bundan sonrasi icin kendi adima söyliyim yapmak istemem yani tabi tercoh meselesi olsa da gün aşırı gücüm yok
Mesaj atsan döner belki buraya girmiyodur canımmBen baktım canım en son 3 gün önce paylaşım yapmışiyilerdir inşallah
Evet canım çok etkisi varmış tabiki de ama riskli Bi dönem varmış o geçince gün aşırı olması şartmışSon 4 haftaya kadar gün aşırı ilişki diyolar da yapabilene helal olsun
Ama doğumu kolaylaştırdığı Bi gerçek canım eşimin akrabasına hiç mi yapmadınız demiş sanırım açılma ve kas güçlendirmeyi etkiliyor
Kızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
Bu gittiğimde sorayım bakayım bunuda merak ettim ne dicek de senin misal adamı göresi gözüm yok üşeniyorum resmenEvet canım çok etkisi varmış tabiki de ama riskli Bi dönem varmış o geçince gün aşırı olması şartmış
Aa öyle mi diyorsun bu şekilde giderse bana hiçbirşey geleceği yok yaşlı teyze gibiyim resmenAaaa hiç öyle düşünme benceyaparsın yaparsın birden enerji gelir
Sakın herkesin acı eşiği farklıdır her doğum ile birbirine benzemez önüne Dr anestezi uzmanı bunlar önemli ilki rahat olup ikincide sıkıntı yaşayan ya da tam tersi olanlar var ya da iki güne ayağa kalkanlar var ağrısız sizisizBu konuda çok çok çok hassasım canım ☹
Bi çok kişi üstüme inanılmaz geldi her seferinde agliyorum
Ama iyi fikirmişo halde dans edelim
Çok sevindim, maşallah paşalaraKızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları falan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Mesaj atsan döner belki buraya girmiyodur canımm
İnşallah iyilerdir valla belki hazırlıklar falan uğraşıyordur kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?