2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gün aşırı olmasa da doğuma ve ağrılara çok faydasi olduğunu okumuştum :) ( ilk kızimda da tecrübe ettim sanırım )

Amin canım insallah.acı eşiği ile alakalı demekki canım hayırlı olan olsun .ama benim bebişin kafası ben 30.haftadayken 33.haftadaydı.sanki sezeryan olacakmıs gbi geliyo .ben de korkuyorum normalden zaten

Bu konuda çok çok çok hassasım canım ☹
Bi çok kişi üstüme inanılmaz geldi her seferinde agliyorum

Ama iyi fikirmiş o halde dans edelim

Sakin ol balım bir şey demedi kimse Seni sezeryan başkanı seniiiii kırdı geçirdi herkesi :))
Canım bunaldim gerçekten bildiğin gibi değil
Çevremdeki insanlar çok kötü aģizları hiç durmuyor

Doğuma kadar kimseyle görüşmeme kararı aldım
Yolda bile görsem bazı insanları
Yönümü degiştiriyorum hemen ☹

Kız ağlama neden ağlıyorsun ağlarız daha vaktimiz var
Öyle böyle o acıların hepsi geçer bak bana manyak gibiyim normalde doğururum sezaryende yaparım neden çünkü acısını bilmiyorum cahil cesareti
Şimdilik bebeklikler erken gelmesin aşamasındayız bi doğurma aşamasına gelelim beraber ağlarız kız söz

Seni de konuşmuştuk canım yoksun diye, çok geçmiş olsun allah şifa versin eşine..
Canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Seninle lavitabellamk ı merak etmiştim.Merve yazmadı doğum falan mı oldu acaba?İnşallah bebekleri de kendisi de çok çok sagliklidir
Sağolun kızlar. Merak ettirdim sizi de. İnşallah @lavitabellamk da iyidir.

Aaaa hiç öyle düşünme bence yaparsın yaparsın birden enerji gelir

Evet canım çok etkisi varmış tabiki de ama riskli Bi dönem varmış o geçince gün aşırı olması şartmış

Evet canım çok etkisi varmış tabiki de ama riskli Bi dönem varmış o geçince gün aşırı olması şartmış
Bu gittiğimde sorayım bakayım bunuda merak ettim ne dicek de senin misal adamı göresi gözüm yok üşeniyorum resmen
Sadece bana dediki ağırlaştım diye kendini bırakma hareket et çalış normal doğuma çok büyük etkisi var

Son düzenleyen: Moderatör:

Sakın herkesin acı eşiği farklıdır her doğum ile birbirine benzemez önüne Dr anestezi uzmanı bunlar önemli ilki rahat olup ikincide sıkıntı yaşayan ya da tam tersi olanlar var ya da iki güne ayağa kalkanlar var ağrısız sizisiz

Çok sevindim, maşallah paşalara döner diğer bebeğin de, gün içinde bile şekilden şekile giriyorlar elbet yer cekimine yenik düşerler merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…