Ayyy 36 dedin ya heyecan basti benii :) 3 hafta sonraAynı aynı o yüzden ne derlerse yapıyorum
Yurtdışında ki ebeler 36dan sonra ahududu yaprağı çayı öneriyolarmış onu da denicem hurmayı da denicem perine masajını da denicem
Bizim denk mı geldi yoksa sebep mi oldu bilmiyorum bı kocama yaklaşayim dedim ertesi gün doğurmuştum kızimda :) 39+5 tabiHe yok sezeryanın nedenini sormuştum o ayrı canım baş pelvis uyumsuzluğu sebep oldu yani sezeryana bende açılma olmadı mı öyle mi aldılar dedim ama normal doğuracak olan hani çatı darlığı olmayan uyumlu birinin açılmasını kolaylaştırıyormuş doktorum da demiştibirde hurmayla ahududu yaprağı çayını biliyorum mesela onlara da asılcam
Amanın ben korunuyorum nolur nolmaz enfeksiyon olur kasılma yapar diyeBu arada hanımlar 36 dan sonra bol ilişki olsun dedi ebeler burda. Spermlerin rahim ağzını olgunlaştırıcı etkisi varmışhem de vajina esnekliğini korumuş olur..
Ay dimi şaka gibi geliyorduAyyy 36 dedin ya heyecan basti benii :) 3 hafta sonra
ben gecen hafta baktırdım 0.65 gibi birşey cıktı ilaç kullanıyorum devam et dedi.Kızlar bu haftalarda tiroidine baktıranınız var mı? 3.trimester için tsh kaç olmalı diyor doktorunuz?
Var diyorlar doğum başlayınca suya koyuluyor demi o açıldıkça rahim açılıyor yalnız doğumdan sonra sudan almak gerekiyormuş o kapandikca rahim de kapanıp toplanıyormus, hiç görmedim ama kulaktan dolma işte, doğruluğu nedir bilmiyorumKızlar bu Meryem Ana otu kafamı karıştırıyor yaben umreden Getirttim, geldikten sonra 2 arkadaşıma verdim ikisi de doğurdu, ilk doğum olmasına rağmen birii 2 saat 15 dk da biri de 1 bucuk saatte doğurdu, bunun etkisi var mı acaba
Evet bende hergün yürüyüşe çıkıyorum ve artık yarım saat eğzersizlere de başladım bence de çok faydası var geceleri bile daha rahat ve uzun uyuyorum. Sadece nefes te biraz Biraz sıkıntı yaşamaya başladım ama oda çok değil idare ederBu gittiğimde sorayım bakayım bunuda merak ettim ne dicek de senin misal adamı göresi gözüm yok üşeniyorum resmen
Sadece bana dediki ağırlaştım diye kendini bırakma hareket et çalış normal doğuma çok büyük etkisi var
Bence denk gelmemiştir çünkü arkadaşımda öyle dedi adamın koynuna girdim iyi ki üşenmeyip abdest almışım sabaha vaktim olmayacakmış dediBizim denk mı geldi yoksa sebep mi oldu bilmiyorum bı kocama yaklaşayim dedim ertesi gün doğurmuştum kızimda :) 39+5 tabi
Ahahaha cok iyimiş tecrübelere gúvenirimGün aşırı olmasa da doğuma ve ağrılara çok faydasi olduğunu okumuştum :) ( ilk kızimda da tecrübe ettim sanırım)
Eşim de dedi gece uyurken koşmuş gibi nefes alıyormuşum uyanıkken o kadar değil ama ben tembel hala egzersiz ve yürüyüşe başlamadım yaEvet bende hergün yürüyüşe çıkıyorum ve artık yarım saat eğzersizlere de başladım bence de çok faydası var geceleri bile daha rahat ve uzun uyuyorum. Sadece nefes te biraz Biraz sıkıntı yaşamaya başladım ama oda çok değil idare eder
Bebek bakım.çantası 5 ýıl önce okiedog marka almistim hala taş gibi hic birsey olmadi cok da memnun kaldim ..
Geçmiş olsun canım.Kızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
1,85 çıktı benim ilaca devam ediyorum.Kızlar bu haftalarda tiroidine baktıranınız var mı? 3.trimester için tsh kaç olmalı diyor doktorunuz?
Ahhhh tatlımmmAa öyle mi diyorsun bu şekilde giderse bana hiçbirşey geleceği yok yaşlı teyze gibiyim resmen
Bilgi için teşekkür ediyorumBu arada hanımlar 36 dan sonra bol ilişki olsun dedi ebeler burda. Spermlerin rahim ağzını olgunlaştırıcı etkisi varmışhem de vajina esnekliğini korumuş olur..
Okiedog efsana yaa hiç mi eskimezBendeki de okiedog. Gayet iyi belki torunlarıma kalır
Geçmiş olsun canım.
1,85 çıktı benim ilaca devam ediyorum.
Eeee benım kocam yurtdışında doğuma kadar gelemeyecekBu arada hanımlar 36 dan sonra bol ilişki olsun dedi ebeler burda. Spermlerin rahim ağzını olgunlaştırıcı etkisi varmışhem de vajina esnekliğini korumuş olur..
Var diyorlar doğum başlayınca suya koyuluyor demi o açıldıkça rahim açılıyor yalnız doğumdan sonra sudan almak gerekiyormuş o kapandikca rahim de kapanıp toplanıyormus, hiç görmedim ama kulaktan dolma işte, doğruluğu nedir bilmiyorum
İyi bari ortak bir karara varmışlar. Sancıların nasıl çıkıyor canım nstde.Doktorlar nihayet önceki ultrasonlara da bakarak bı karara vardılar34+2 dediler ay şaka gibi gülmedim geliyor geçen ay da ayın 14 ünde yatıp 16 sinda çıkarmışlardı. Bu ay da ayın 14 ünde hastanelik olduk yarın cikcaz . Heralde haziran 14 ünde de gelir 15 inde kendi doğum günümde dogururum
İnşallah döner canım ya bu kadar heveseÇok sevindim, maşallah paşalaradöner diğer bebeğin de, gün içinde bile şekilden şekile giriyorlar elbet yer cekimine yenik düşerler merak etme canım
Canım hayırlısı olsun seninki bekleyecek demekki biraz dahaDoktorlar nihayet önceki ultrasonlara da bakarak bı karara vardılar34+2 dediler ay şaka gibi gülmedim geliyor geçen ay da ayın 14 ünde yatıp 16 sinda çıkarmışlardı. Bu ay da ayın 14 ünde hastanelik olduk yarın cikcaz . Heralde haziran 14 ünde de gelir 15 inde kendi doğum günümde dogururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?