2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada hanımlar 36 dan sonra bol ilişki olsun dedi ebeler burda. Spermlerin rahim ağzını olgunlaştırıcı etkisi varmış hem de vajina esnekliğini korumuş olur..

Bizim denk mı geldi yoksa sebep mi oldu bilmiyorum bı kocama yaklaşayim dedim ertesi gün doğurmuştum kızimda :) 39+5 tabi

Bu arada hanımlar 36 dan sonra bol ilişki olsun dedi ebeler burda. Spermlerin rahim ağzını olgunlaştırıcı etkisi varmış hem de vajina esnekliğini korumuş olur..
Amanın ben korunuyorum nolur nolmaz enfeksiyon olur kasılma yapar diye 36dann sonra da yasak diye biliyorum
Ki 36dan sonra o enerjiyi bulan olursa valla tebrik ederim

Var diyorlar doğum başlayınca suya koyuluyor demi o açıldıkça rahim açılıyor yalnız doğumdan sonra sudan almak gerekiyormuş o kapandikca rahim de kapanıp toplanıyormus, hiç görmedim ama kulaktan dolma işte, doğruluğu nedir bilmiyorum

Evet bende hergün yürüyüşe çıkıyorum ve artık yarım saat eğzersizlere de başladım bence de çok faydası var geceleri bile daha rahat ve uzun uyuyorum. Sadece nefes te biraz Biraz sıkıntı yaşamaya başladım ama oda çok değil idare eder

Bizim denk mı geldi yoksa sebep mi oldu bilmiyorum bı kocama yaklaşayim dedim ertesi gün doğurmuştum kızimda :) 39+5 tabi
Bence denk gelmemiştir çünkü arkadaşımda öyle dedi adamın koynuna girdim iyi ki üşenmeyip abdest almışım sabaha vaktim olmayacakmış dedi sperm hızlandırıyomuş süreci cidden

Eşim de dedi gece uyurken koşmuş gibi nefes alıyormuşum uyanıkken o kadar değil ama ben tembel hala egzersiz ve yürüyüşe başlamadım ya

Bebek bakım.çantası 5 ýıl önce okiedog marka almistim hala taş gibi hic birsey olmadi cok da memnun kaldim ..

Bendeki de okiedog. Gayet iyi belki torunlarıma kalır
Kızlar eşim ameliyat oldu pazartesi günü ara ara girdim ama yazamadım. Biz iyiyiz. Umarım herkes de iyiydir
Geçmiş olsun canım.
Kızlar bu haftalarda tiroidine baktıranınız var mı? 3.trimester için tsh kaç olmalı diyor doktorunuz?
1,85 çıktı benim ilaca devam ediyorum.

Doktorlar nihayet önceki ultrasonlara da bakarak bı karara vardılar 34+2 dediler ay şaka gibi gülmedim geliyor geçen ay da ayın 14 ünde yatıp 16 sinda çıkarmışlardı. Bu ay da ayın 14 ünde hastanelik olduk yarın cikcaz . Heralde haziran 14 ünde de gelir 15 inde kendi doğum günümde dogururum

Eeee benım kocam yurtdışında doğuma kadar gelemeyecek neyse sağlıkla gelsinde sezaryen normal farketmez

Kızlar gebe eğitiminden geliyorum, ebemiz 36 dan sonra gün aşırı ilişki öneriyor, ama korunun diyor enfeksiyon riskine karşı. Gün aşırı yapamayanlar için haftada 2 3 kez öneriyor. Ayrıca bide perine masajı önerdi eşinize öğretin o yapsın 36 dan sonra dedi..

Aynen canım geri çıkarmak gerekirmiş, bakalım denicem

İyi bari ortak bir karara varmışlar. Sancıların nasıl çıkıyor canım nstde.

Çok sevindim, maşallah paşalara döner diğer bebeğin de, gün içinde bile şekilden şekile giriyorlar elbet yer cekimine yenik düşerler merak etme canım
İnşallah döner canım ya bu kadar hevese netten baktım da kulaklıkla müzik dinletin uyarı verin falan diyor bir deneyeyim olmazsa
Canım hayırlısı olsun seninki bekleyecek demekki biraz daha kendi Doğum gününde doğurmakta ayrı güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…