2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin kuzum valla hayırlısı olsun hakkımızda :)) senin paşalar da büyümüş hareket yasağı devam mı hala ?

Bizim mallar(afedersin) hiç bisey demezler ki hep daha erken diyorlar herseye

Sancı bitti canım 10 bile çıkmıyor . Senin kontrol nasıl geçti ?
Benim de iyiydi. Sancı çıkmadı. Doktor sancı önleyici hapı kesti yalnız. Günde iki kere içiyordum. Sadece progestanla devam edelim dedi. İlacı bırakınca korku oldu bende şimdi. Ya kasılma sancı olursa diye tekrardan. 32. Haftada erken kesti diye düşünüyorum. Her hafta gittim dört hafta boyunca. Şimdi iki hafta sonra cagirdi.

Siparişler verildi bayramdan sonra beşik bebek arabasi park yatak geliyor. bayramda 33 olucam ne zaman kurayim nasıl yapayım ayy hazırlıklar hızlanacak artik...

Amin kuzum valla hayırlısı olsun hakkımızda :)) senin paşalar da büyümüş hareket yasağı devam mı hala ?
Sağol canım. Evet bayrama kadar sabredeceğim 35 i bir görelim omdan sonra serbest. İlaçları da bırakacağım nasipse

Sezaryen olmak isteyenler sezaryen olma ihtimali olanlar no problem korkmayın 1-2 günde ayağa kalkanlar kendi işini yapanlar biliyorummmmm.Herkesin vücudu acıya ağrıya tepkisi farklı.Benim yazdığımdan dolayı korkan olduysa hakkını helal etsin.Ben sadece kendi adıma yazdım.Sezeryani bildiğim için vücudumu bildiğim için.
Herkes için hayırlı sağlıklı doğum şekli diliyorum.Anne adayi isterse kendi tercihi ile planli sezeryan olabilir kimse bunu sorgulayamaz.Daha da sezeryanin s sini yazmam buraya.Artik doğumlar yaklaştığı için kendi adıma endişemi paylaşmak istemiştim sadece

Selam kızlar sorum olacaktı dün doktor kontrolümüz vardı 30+2 olarak gittim boy ve kafa ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ancak göbek çevrrsi 2 hafta geri çıktı. Haftaya tekrar bakacak. Bebeğin pozisyonu ile alakalı ölçüm alamamış olabilirz falan dedi ama içimize sıkıntı çöktü tabi. Bilgisi olan var mı? Nedir ne değildir

Bu konuda çok çok çok hassasım canım ☹
Bi çok kişi üstüme inanılmaz geldi her seferinde agliyorum

Ama iyi fikirmiş o halde dans edelim
Kız niye ağlıyon delimisin bende sezeryan olcam nevar nolmuş bebeğim hepsinde ister sezeryan ister normal ne farkediyor yani sadece biz daha çok acı cekicez sonrasında diğerleri hemen ayağa kalkıvercek ama onlarda doğururken çok acı çekçek ki:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…