Ay dimi şaka gibi geliyordu
Canım yurtdışındasınız ya ahududu yaprağı çayı önerdiler mi sizede tam hatırlamıyorum ama bi kızın videosunu izlemiştim yurtdışında yaşıyormuş ebeler öneriyomuş
Benim de iyiydi. Sancı çıkmadı. Doktor sancı önleyici hapı kesti yalnız. Günde iki kere içiyordum. Sadece progestanla devam edelim dedi. İlacı bırakınca korku oldu bende şimdi. Ya kasılma sancı olursa diye tekrardan. 32. Haftada erken kesti diye düşünüyorum. Her hafta gittim dört hafta boyunca. Şimdi iki hafta sonra cagirdi.
Siparişler verildi bayramdan sonra beşik bebek arabasi park yatak geliyor. bayramda 33 olucam ne zaman kurayim nasıl yapayım ayy hazırlıklar hızlanacak artik...
Amanın ben korunuyorum nolur nolmaz enfeksiyon olur kasılma yapar diye 36dann sonra da yasak diye biliyorum
Ki 36dan sonra o enerjiyi bulan olursa valla tebrik ederim
Kişiden kişiye degisiyor bu sezaryan konusu
genelleme yapmak cok yanliş
arkadaşım daha yeni sezeryan oldu 3 saat sonra felan kalktı yürüdü
Evde bebeğine tek bakıyor kimsenin yardımına ihtiyaç duymuyor zorlanmadı hiç
Benide çok korkuttular sezaryan konusunda
Işte en az 2 hafta hasta gibi yatıyosunn
Bebeğe kalkıp bakamıyosun
Kendi ağrından bebeği düşünemiyosun
Biri alıp senin kucağına vericekki emzirebilceksin
Canım benim için dediysen ağrıdan ölüyorsun bebeği dusunmuyosun vs demiyorum kimseye.Kimseyi korkutmak icinde yazmadim.Kendi adıma endişeliyim ben.Biraz gec iyilestim.Sezeryan sonrasi asamalari bildigim icin yine ayni seyleri yasayacagim diye tirsiyorum.Ki belki bunda daha cabuk iyilesirim.Bebegimi kucagima aldigimda emzirmek icin agrilar viz geliyordu.Kimseye de aman ha sakın sezaryen olmayın demiyorum.Burda korkanlar vardı birkaç ay önce de yazmıştım korkmayın sakın sezaryen öcü değil bi sekilde idare ediyorsunuz diye.
Gorumcem sezeryanin 3.gunu yer sofrasına oturup kalkıyordu.Bebegini besigine kendisi alıp koyuyordu.Hakeza komşum da 2 günde ayağa kalktı.Gönül ister normal doğumu ama olmayınca da bebek için herşeye katlanıyor insan.Ben çok nazlı olduğum halde 1 hafta zorluk çektim sadece.
İsterse sırf korktuğu için planlı sezaryen olsun kimse karışamaz anne adayına.Neden sezaryen oluyorsun diyemez.Herkesin kendi vücudu.
He zaten sezaryan olduğun için sütünde gelmicek
Mama vericeksin
yoksa hemen sarılık olur
Daha neler neler
Ne gerek varki bu tür seylerle insanları korkutmaya
Herkes normal yapicak diye bi şart yok
Sezeryanda bi doğum şekli sonuçta
O kötu dusunceli insanlar
Normal doğum konusundada ne kötü senaryolar uretiyolar
Napalım şimdi doğurmayalım mı biz
Önemli olan sağlıklı sıhhatli kucağımiza almamız
Nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez
Sezaryen olmak isteyenler sezaryen olma ihtimali olanlar no problem korkmayın 1-2 günde ayağa kalkanlar kendi işini yapanlar biliyorummmmm.Herkesin vücudu acıya ağrıya tepkisi farklı.Benim yazdığımdan dolayı korkan olduysa hakkını helal etsin.Ben sadece kendi adıma yazdım.Sezeryani bildiğim için vücudumu bildiğim için.
Herkes için hayırlı sağlıklı doğum şekli diliyorum.Anne adayi isterse kendi tercihi ile planli sezeryan olabilir kimse bunu sorgulayamaz.Daha da sezeryanin s sini yazmam buraya.Artik doğumlar yaklaştığı için kendi adıma endişemi paylaşmak istemiştim sadece
Selam kızlar sorum olacaktı dün doktor kontrolümüz vardı 30+2 olarak gittim boy ve kafa ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ancak göbek çevrrsi 2 hafta geri çıktı. Haftaya tekrar bakacak. Bebeğin pozisyonu ile alakalı ölçüm alamamış olabilirz falan dedi ama içimize sıkıntı çöktü tabi. Bilgisi olan var mı? Nedir ne değildir
Kız niye ağlıyon delimisin bende sezeryan olcam nevar nolmuş bebeğim hepsinde ister sezeryan ister normal ne farkediyor yani sadece biz daha çok acı cekicez sonrasında diğerleri hemen ayağa kalkıvercek ama onlarda doğururken çok acı çekçek ki:)))))))