Kızlar acı çekmeye şartlandırmayın kendinizi herkesin bünyesi farklı, hamileliğimiz bile farklı kimimiz 9 ay kusuyor kimi bir kez bile kusmuyor.. hele bir doğumlar olsun hepimizin farklı hikayeleri olacak yeter ki mutlu sonlansın inşallah kalbinize keder getirmeyin normal sezeryan hepsi nasip hepimizin Doğumu ne türlü olursa olsun kolay olsun inşallah
Doktorlar nihayet önceki ultrasonlara da bakarak bı karara vardılar 34+2 dediler ay şaka gibi gülmedim geliyor geçen ay da ayın 14 ünde yatıp 16 sinda çıkarmışlardı. Bu ay da ayın 14 ünde hastanelik olduk yarın cikcaz . Heralde haziran 14 ünde de gelir 15 inde kendi doğum günümde dogururum
Ya kızlar anneme gittim bugün dolmusdan indim anneme kadar 10 dkkalık bir yol var valla nasıl zor yürüdüm o yolu anlatamam 2500 lük paşayı taşıyamıyorum garı:)
Ben bugün mustela söyleşisine gittim yine
Anladımki tek doğru yok dr lar bile kendi aralarında ikilemde
Koyverin girsin yani içgüdülerinizle devam
İç güdü deyince plesantanızı falan yemeye kalkmayında aman diyim
Ben bugün mustela söyleşisine gittim yine
Anladımki tek doğru yok dr lar bile kendi aralarında ikilemde
Koyverin girsin yani içgüdülerinizle devam
İç güdü deyince plesantanızı falan yemeye kalkmayında aman diyim
Kız niye ağlıyon delimisin bende sezeryan olcam nevar nolmuş bebeğim hepsinde ister sezeryan ister normal ne farkediyor yani sadece biz daha çok acı cekicez sonrasında diğerleri hemen ayağa kalkıvercek ama onlarda doğururken çok acı çekçek ki:)))))))
Kim ağlıyoo
Kim ağlattı döverim valla
Sezeryandan korkmayın bacılar çok nazlı bi tip değilseniz hemen ayaklanırsınız valla
S sini bilmeden girdim çıktım çok güzel bi deneyimdi ama normal doğal ilk tercih tabi
Selam kızlar sorum olacaktı dün doktor kontrolümüz vardı 30+2 olarak gittim boy ve kafa ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ancak göbek çevrrsi 2 hafta geri çıktı. Haftaya tekrar bakacak. Bebeğin pozisyonu ile alakalı ölçüm alamamış olabilirz falan dedi ama içimize sıkıntı çöktü tabi. Bilgisi olan var mı? Nedir ne değildir
Göbek çevresi küçüklüğü 24. Haftamda çıktı benimde düzenli beslenmedim vitaminlerimi almadım özellikle kalsiyum ve omega benimde aşırı aşırı moralim bozulmuştu farkım kaç 7-8 gün falandı
Kalsiyuma asıldım peynir yoğurt fındık ceviz badem ekledim ara öğünlerde meyve yiyorum günde 2 porsiyon o farkı 8 haftada kapattım hatta öne bile geçtik canım ama 2 hafta mı sınır onu bilmiyorum
Kızlae selam. Şöyle bi 70-80 sayfaya bakim dedim ama tam bakamadım tabii:) merak edenler olmuş, çok tatlısınız, çok teşekkür ederim Pazar akşamından beri yardımcı kadınla sıkıntılar oldu, onla uğraştık, güvenilir, tecrübeli birini bulalım derken yoruldum zaten azıcık enerjim var, buraya giremedim o yüzden. Vucudum ağır, kafam ondan ağır:) salı günü en son nstye girdim bebekler iyi şimdilik, çok şükür sizler de iyisiniz inşallah
Kızlae selam. Şöyle bi 70-80 sayfaya bakim dedim ama tam bakamadım tabii:) merak edenler olmuş, çok tatlısınız, çok teşekkür ederim Pazar akşamından beri yardımcı kadınla sıkıntılar oldu, onla uğraştık, güvenilir, tecrübeli birini bulalım derken yoruldum zaten azıcık enerjim var, buraya giremedim o yüzden. Vucudum ağır, kafam ondan ağır:) salı günü en son nstye girdim bebekler iyi şimdilik, çok şükür sizler de iyisiniz inşallah
Selam kızlar sorum olacaktı dün doktor kontrolümüz vardı 30+2 olarak gittim boy ve kafa ölçümleri haftasıyla uyumlu çıktı ancak göbek çevrrsi 2 hafta geri çıktı. Haftaya tekrar bakacak. Bebeğin pozisyonu ile alakalı ölçüm alamamış olabilirz falan dedi ama içimize sıkıntı çöktü tabi. Bilgisi olan var mı? Nedir ne değildir
Benim kızlardan birinin de diğer bütün ölçümleri iyiydi, karın ölçüsü 1 hafta geri dedi. Ama dopplerde kan akışı iyiydi. 2 hafta sonra gel bakalım dedi. Olumsuz konuşmadı, diğer kardeşine göre minyon dedi sadece
Hayır bulamadım:) güvenimiz zaten sarsıldı, referans diyorlar ama doğru mu değil mi bilemiyosun ki arasanda... daha 5 kişiyle daha görüşücem 2 günde:) bakalım artık Sende nasıl durumlar, bebişler canım