2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar acı çekmeye şartlandırmayın kendinizi herkesin bünyesi farklı, hamileliğimiz bile farklı kimimiz 9 ay kusuyor kimi bir kez bile kusmuyor.. hele bir doğumlar olsun hepimizin farklı hikayeleri olacak yeter ki mutlu sonlansın inşallah kalbinize keder getirmeyin normal sezeryan hepsi nasip hepimizin Doğumu ne türlü olursa olsun kolay olsun inşallah

Kız nevar bu 14 de:))

Ya kızlar anneme gittim bugün dolmusdan indim anneme kadar 10 dkkalık bir yol var valla nasıl zor yürüdüm o yolu anlatamam 2500 lük paşayı taşıyamıyorum garı:)

Ama çok faydalıymış biliyorsun değil mi doktorların ikilemde olmadığı bir konu yokki canım

Kim ağlıyoo
Kim ağlattı döverim valla
Sezeryandan korkmayın bacılar çok nazlı bi tip değilseniz hemen ayaklanırsınız valla
S sini bilmeden girdim çıktım çok güzel bi deneyimdi ama normal doğal ilk tercih tabi

Göbek çevresi küçüklüğü 24. Haftamda çıktı benimde düzenli beslenmedim vitaminlerimi almadım özellikle kalsiyum ve omega benimde aşırı aşırı moralim bozulmuştu farkım kaç 7-8 gün falandı
Kalsiyuma asıldım peynir yoğurt fındık ceviz badem ekledim ara öğünlerde meyve yiyorum günde 2 porsiyon o farkı 8 haftada kapattım hatta öne bile geçtik canım ama 2 hafta mı sınır onu bilmiyorum

Benim vajinama ağrı giriyor kızlar ya. Daha dün kontrolum vardı. Serviks 3.8 çıktı. Bu sabah başladı. Sizde de oluyor mu

Kızlae selam. Şöyle bi 70-80 sayfaya bakim dedim ama tam bakamadım tabii:) merak edenler olmuş, çok tatlısınız, çok teşekkür ederim Pazar akşamından beri yardımcı kadınla sıkıntılar oldu, onla uğraştık, güvenilir, tecrübeli birini bulalım derken yoruldum zaten azıcık enerjim var, buraya giremedim o yüzden. Vucudum ağır, kafam ondan ağır:) salı günü en son nstye girdim bebekler iyi şimdilik, çok şükür sizler de iyisiniz inşallah

İyi olduğunuza sevindim canım buldun mu bari yeni yardımcı

İnşallah tez iyileşir.Benim eşimde olacak dizden ameliyat tam olarak neydi canım problemi
Çapraz bağ, dizde çökme, kireçlenme canım. Çok sağol senin eşin neyden olacak.
S Saryamarya geçmiş olsun canımm, tez zamanda ayaklansın eşin inşallah
Çok sağol canımmm.
Benim kızlardan birinin de diğer bütün ölçümleri iyiydi, karın ölçüsü 1 hafta geri dedi. Ama dopplerde kan akışı iyiydi. 2 hafta sonra gel bakalım dedi. Olumsuz konuşmadı, diğer kardeşine göre minyon dedi sadece

İyi olmanıza sevindim canım inşallah kafana göre birini bulmuşsundur. Merak ettik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…