2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim ilk oğlum da hareketli değildi fazla.Çok saglikli dogdu sukur.Bu oğlum çok hareketli.Her bebek farklı oluyor canım.

Canım bu kadar korkup üzülme.Herseye hazırlamaya çalış kendini.Ilk günler birisinin yardım etmesi rahatlatıyor insanı.Ama yanında kimse olmayan da kalkıp alıyor bebeğini.Biraz da gerçekçi olmak lazım zorluk çeken de var çekmeyen de.Her türlü Allah yardım ediyor.Gecip gidiyor zorlu günler.En keyifli zamanlar başlıyor.

Ben de progesteronu içiyorum. Günde iki tane. Bebek ağırlığındadır inşallah.

Canim bende de biraz anlattigin gibi.daha dogrusu arda bazi gunler daha kipir kipir ama diger zamanlar anlattigin sekilde oyle sekil degistirecek kadar gobegimde aman aman bi hareketlilik olmuyo daha dun baktirdim normal seninde oyledir bebegin kendis yapisiyla alakali

Avrupada doğup büyüdüm ama şimdi Ankaradayım. Var tabi canim Avrupada birçok ülkede çok yaygın Hollandada her 3 çocuğun biri evde doğuyor tabi diplomalı ebeler var.
Yurtdışında olduğunu biliyorum uygun standartlarla ama Türkiye de yasal mı ve var mı onu merak etmiştim. Dezavantajlı bölgelerde muhtemelen devam ediyodur ama Ankara da mesela yasal olarak mı yapacaksınız doğumunuzu?

Selam kizlar tum hazirliklariniz tam olsun bence hayatmin en zor 3 gununu yasadm pazar gecesi 2 de siddetli bel agrisiyla uyandim ama tek sag tarafmdaydi hic bi sekilde gecmedi hastaneye gttm bana 1 cm acilman var birazda sancin var dogum yaparsan küvez yok sorumluluk alirsan kal dediler almadim 1 saatlik yol gttm o aciyla kuvezi olan bi hastaneye 7 saat dogumhanede kaldm resmen pskolojim bozuldu bagirmalardan sunlardan bunlardan acilmam ilerlemedi nst de sanci hafiflemeye baslamsti normal servise aldi ne yaptysam ne ilac verdiler ne baska bi mudahele ve en son idrar yolu enfeksiyonuna bagli sirtta agri ve acilma erken dogum riski olustrms dediler tek cozum su dediler simdi bol su iciyorm iliski is herseyi yasakladi doktorum 2 kez de ciger gelisimi icin igne yaptilar suan agrim yok denecek kadar az sukur iyiyim cok korktm ama sadece tek duam zamaninda gelmesi ve hic bisey belli olmuyo bugun taburcu oldum daha tum herseymi hazirlicm hic belli olmuyor bu isler

Çok geçmiş olsun canım.Allah bir daha yaşatmasın senin bebeğin de hepimizinkilerde sağlıkla zamanında gelsin inşallah.

Geçmiş olsun canım. Zamanında sağlıkla gelsin inş. Ben de ağırlaşmadan çantamı hazırlayayım istiyorum.

Geçmiş olsun çıkmışsın neyse ki, keşke doğumhaneye almak yerine sancıların geçmesi için tedavi yapsalardı yıpranmazdın bu kadar.. hazırlık çok önemli gerçekten ben 30 haftada tamamlamıştım valizimi, hastaneye yattım eşim hemen aldı geldi tüm ihtiyaçlarım içinde birde ondan sıkıntı çekmedim şükür

Yani doğuma 7 hafta kaldi diyelim,doğumdan 3-4 hafta sonra desek? Bilmem ki belki daha fazla

Doğumdan sonra 40 gün ilişki yasak zaten.Ne diyim Allah sabır versin.Katlanacaklar artık biz nasıl katlanıyoruz herşeye evlatlarimiz için

Bende bi tırstım şu an çantamı bayram sonuna bırakmıştım.Bu ara hazirlasam iyi olacak sanırım

Keske canim keske bulundgm yerde kuvez olmama skntisini yasadm yiprandigim yanima kaldi rezil oldum resmen

geömiş olsun canım, kaçıncı haftadasın hamilelik takvimin yok bakamadım, dikkat et yormadan hazırlan
Yani doğuma 7 hafta kaldi diyelim,doğumdan 3-4 hafta sonra desek? Bilmem ki belki daha fazla
canım 6 hafta ilişki yasak hatta bu gün ebe anlattı, biri gelmiş geçen hafta doğumdan 2 hafta sonra ilişkiye girmişler bütün epizyo dikişleri patlamış anüse kadar yırtılmış, tekrar dikmek zorunda kalmışlar

Sata gore 32+4 kendi gelismi 34+0 da ama doktor gelisimle alakasi yok cigerlern gelismi onemli cunku dedi 2 igne yapti ciger gelsmesi icin cuma gunu kendi doktoruma gidecegm canim bakalm

Bende bi tırstım şu an çantamı bayram sonuna bırakmıştım.Bu ara hazirlasam iyi olacak sanırım
Hazır olsun bir kenarda dursun aklın rahat olur en azından
Keske canim keske bulundgm yerde kuvez olmama skntisini yasadm yiprandigim yanima kaldi rezil oldum resmen
Benim hastanemde de küvezde yer yok en yakın hastanelere sordular onlarda da yer yok, tek çare Doğumu durdurmaya çalışmak oldu Allah’a emanet bekliyoruz canım sende dinlen artık elinden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…