Ya benim 3,48 çıkmış çok yüksek geldi banaİlacın dozumu yetersiz geldi nedir anlamadım
Merak etme bebekten bebeğe değişiyor. Bende de ilk bebek çok sakindi neredeyse hissetmezdim ama her gün hıçkırık tutardı onuikinci biraz da hareketliydi ama bu üçüncü bildiğin tekmeliyor dürtüp duruyor çok dönüyor. Belli olmuyor ama genelde rahimde sakin olan doğunca da sakin oluyormuş. Hem belki sende plasenta dış taraftadır, öyle olunca bebek biraz daha derinde kalıyor hissetmemek normal. Sağlık açısından endişe etme hareketli bebek daha sağlıklı kuvvetlidir diye bir şey yok. Hatta belki bu bebeğin daha rahattır keyfine bakıyor işte tadını çıkarıyor
Benim ilk oğlum da hareketli değildi fazla.Çok saglikli dogdu sukur.Bu oğlum çok hareketli.Her bebek farklı oluyor canım.
Canim bende de biraz anlattigin gibi.daha dogrusu arda bazi gunler daha kipir kipir ama diger zamanlar anlattigin sekilde oyle sekil degistirecek kadar gobegimde aman aman bi hareketlilik olmuyo daha dun baktirdim normal seninde oyledir bebegin kendis yapisiyla alakali
Kayganlastırıcı kullanmak sakıncalı olmaz mı acabaBen göbeğimden dolayi,iyice de ağırlaştim,bide canım çok acıyor kuruluk oluyor,kayganlastiricilar bile fayda etmiyor
instagramdan baktım şimdi en son pazar anneler gününde foto paylaşmışCanım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Seninlelavitabellamk ı merak etmiştim.Merve yazmadı doğum falan mı oldu acaba?İnşallah bebekleri de kendisi de çok çok sagliklidir
Haklısın canım hem zor alışmak hemde kolaylık seni çok rahatlatir umarım içine sinen birini bulursunEvet yatılıydı, şimdi gene yatılı bakıyoruz. Çok zor ama, bir yabancı aynı evde vs. Rahatın da bozuluyor:) ama 2 çocuk için benim açımdan gerekiyor...
instagramdan baktım şimdi en son pazar anneler gününde foto paylaşmışlavitabellamk umarım iyilerdir
Hatta daha iyi uyumak için oda ayiracaklsrOo sen daha dur bebek doğduktan sonra geceleri sen emzirmeye kalk o horul horul uyusun iyice çıldırırsın
o zamam başakçım al sana +18 kiloyla tombik anneBenimkinin anası da hamur yutuyor neredeyseSayecim senden hiç hoşlaşmadım canım. Biliyorsun ben en çok tombik anneleri seviyorum
Maşallah tatlım hangi ara 18 olduo zamam başakçım al sana +18 kiloyla tombik anne
Kız kaçla bitirmeyi düşünüyosun:))) şu 18 Ler 15 ler kiloyu içinizde mi saklıyorsunuz dışardan hiç öle durmuyoro zamam başakçım al sana +18 kiloyla tombik anne
biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri birlikte olmuyoruzBu arada hanımlar 36 dan sonra bol ilişki olsun dedi ebeler burda. Spermlerin rahim ağzını olgunlaştırıcı etkisi varmışhem de vajina esnekliğini korumuş olur..
Hahahahaha vallahi bende bütün erkeklere gıcık oluyorum artık bitane gıcık ta karnimdaOh maşallah canımbunlar bişey mi diyesim geliyo valla aşırı erkek düşmanı oldum gebelikten sonra ya aşırı zoruma gidiyo tamam yaradılış tamam analık kolay değil tamam adamlar napsın ama düşündükçe eşimi dövesim geliyo
Ay bu erkekler bizden daha çok korkuyor niye öyle:))) valla bu göbekle hiç anlamı olmuyor ben bişey anlamıyorum şahsen:))))))biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri birlikte olmuyoruz
eşim bebeğe bişey olur stresinde
doğumu kolaylaştırırmış falan diyom ama gerçi şimdi bu göbeklede bu saatten sonra nasıl olcak bilemiyorum yani
Yok canım doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım,su bazlı ve silikon bazlı var. Su bazlı daha iyi ama bende asla fayda etmedi aksine canımı daha da acıttıKayganlastırıcı kullanmak sakıncalı olmaz mı acaba
Benim 2.13 canim ben 4 gun 100 mg kullaniyorum 3 gun 75 kullaniyorum ama bir gun 75 bir gun 100 seklinde.Yoksa bende.ilk etapta 25 ile basladim pek etki etmedi duzene girmeyince yukseltildi.Suan cok.sukur duzene girdi.Yukselmeye devam.ederse doktorun dozu artirir.25 mg lık kullanıyorum gebelikten önce başlamıştım o zaman düşürmeye yetmişti ama gebelikle birlikte yetersiz kaldı sanırım.
benimde 0.97ydi en son ilaç falan kullanmadım hiçben gecen hafta baktırdım 0.65 gibi birşey cıktı ilaç kullanıyorum devam et dedi.
Hım su bazlıların içinde kimyasal yokmuymuş ben hepsinde vardır diye düşündüm ne bilim:))Yok canım doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım,su bazlı ve silikon bazlı var. Su bazlı daha iyi ama bende asla fayda etmedi aksine canımı daha da acıttı
Elevit çoklu vitamin galiba. Omega da almak gerekiyor nbl alg oil yazıyordu dr bana. Biraz atladığım günler oldu. Göbek çevresi 4-5 gün az çıktı. Kan akımı iyiydi. Sonra düzenli aldım. Şimdi I mom kullanıyorum. Balık tüketemiyorum çünkü. Her gün 2 ceviz 5 fındık 2 badem alıyorum. Bir muz yiyorum. Vicium d3 çoklu vitaminim var ama her sabah kahvaltıda 1 bardak süt içiyorum. Değişik peynirlerden tüketiyorum. Bilmiyorum toparladı mı. Haftaya gideceğim. Yapısal minyon da olabilir. Ben ve eşim minyonuz. Genelde doğum kiloları iyi bebeklerim oldu. 37 de 3240 gr. 39 da 3680 gr. Umarım zamanında sağlıklı doğar tüm bebikler..
Karateristik de olabilir canım. Kızımı çok az hissediyordum. Hakikaten, kolik olmasına rağmen kriz sonu sessiz sakin uyurdu. Dönmeye tenezzül etmezdi. 15 aylık yürüdü. Gayet rahat biri şimdi de. Oğlan uçan tekmeler savururdu. Maşallah enerjik biri oldu. Hatta yorucu. Şimdi ise bilemiyorum bu civciv en kıpırdağı. Dönme yuvarlanma vurma her şey var. Allah büyük. Sağlıklı olsunlar da. Mizaç hallediliyor. Onunla uyum bi şekilde kuruluyor.
[/QUOTE
Balık hiç yemiyorum pek sevmiyorum kışın toplasak 3-4 kez yemişimdir havalar ısındı artık hiç yiyemem. Bunu haftaya belirteyim omega almalıyım ozaman teşekkür ederim. Onun harici et süt yumurta bol bol yiyorum. Stres etkiler mi bilmiyorum son iki haftadır kendi ailemde sıkıntılar vardı mahkeme işlerimiz falan oraya gittim geldim. Ona bağlıyorumElevit çoklu vitamin galiba. Omega da almak gerekiyor nbl alg oil yazıyordu dr bana. Biraz atladığım günler oldu. Göbek çevresi 4-5 gün az çıktı. Kan akımı iyiydi. Sonra düzenli aldım. Şimdi I mom kullanıyorum. Balık tüketemiyorum çünkü. Her gün 2 ceviz 5 fındık 2 badem alıyorum. Bir muz yiyorum. Vicium d3 çoklu vitaminim var ama her sabah kahvaltıda 1 bardak süt içiyorum. Değişik peynirlerden tüketiyorum. Bilmiyorum toparladı mı. Haftaya gideceğim. Yapısal minyon da olabilir. Ben ve eşim minyonuz. Genelde doğum kiloları iyi bebeklerim oldu. 37 de 3240 gr. 39 da 3680 gr. Umarım zamanında sağlıklı doğar tüm bebikler..
Karateristik de olabilir canım. Kızımı çok az hissediyordum. Hakikaten, kolik olmasına rağmen kriz sonu sessiz sakin uyurdu. Dönmeye tenezzül etmezdi. 15 aylık yürüdü. Gayet rahat biri şimdi de. Oğlan uçan tekmeler savururdu. Maşallah enerjik biri oldu. Hatta yorucu. Şimdi ise bilemiyorum bu civciv en kıpırdağı. Dönme yuvarlanma vurma her şey var. Allah büyük. Sağlıklı olsunlar da. Mizaç hallediliyor. Onunla uyum bi şekilde kuruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?