2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Cok sagolun kizlar rahatlattiniz beni evet kizim cok hareketliydi ki simdi 3 yasinda boyle aktif bir cocuk yok yani banada az cektirmedi sagolsun :) insallah dediginiz gibi sadece uysal bir kiz olurda 2 kızımin sakinliğiyle biraz nefes alirim.:))))
Benim ilk oğlum da hareketli değildi fazla.Çok saglikli dogdu sukur.Bu oğlum çok hareketli.Her bebek farklı oluyor canım.

Arkadaşlar akşamdan beri sol kaburgamda bir ağrı var ve belimde ağrı oluyordu ara ara şuan hem belimde ağrı var hem karnımın üst kısmında içten bi ağrı var ishal olunca olan ağrı var ya onun gibi karnım da çok şişti sertleşti kasılma yaşayanlar yardımcı olabilir mi? Endişelenmeli miyim?

Benimkinin anası da hamur yutuyor neredeyse Sayecim senden hiç hoşlaşmadım canım. Biliyorsun ben en çok tombik anneleri seviyorum
o zamam başakçım al sana +18 kiloyla tombik anne

Eklentiler

• 78628BA8-4013-421E-A026-597E62B0671D.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 79
Bu arada hanımlar 36 dan sonra bol ilişki olsun dedi ebeler burda. Spermlerin rahim ağzını olgunlaştırıcı etkisi varmış hem de vajina esnekliğini korumuş olur..
biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri birlikte olmuyoruz
eşim bebeğe bişey olur stresinde
doğumu kolaylaştırırmış falan diyom ama gerçi şimdi bu göbeklede bu saatten sonra nasıl olcak bilemiyorum yani

Hahahahaha vallahi bende bütün erkeklere gıcık oluyorum artık bitane gıcık ta karnimda ay bide kv geçen hemen 2. Yap diyordu ağız dolusu küfür edesim geldi. Neymiş beraber büyüt ikiz gibi daha kolay istemiyorum karışmasın kimse dedim bana. Eşime sözüm var 40 yaşına girmeden 2. Çocuğu yapicaz diye :) oda daha tam 5 yıl var allah kerimdir

Ay bu erkekler bizden daha çok korkuyor niye öyle:))) valla bu göbekle hiç anlamı olmuyor ben bişey anlamıyorum şahsen:))))))

25 mg lık kullanıyorum gebelikten önce başlamıştım o zaman düşürmeye yetmişti ama gebelikle birlikte yetersiz kaldı sanırım.
Benim 2.13 canim ben 4 gun 100 mg kullaniyorum 3 gun 75 kullaniyorum ama bir gun 75 bir gun 100 seklinde.Yoksa bende.ilk etapta 25 ile basladim pek etki etmedi duzene girmeyince yukseltildi.Suan cok.sukur duzene girdi.Yukselmeye devam.ederse doktorun dozu artirir.

Yok canım doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım,su bazlı ve silikon bazlı var. Su bazlı daha iyi ama bende asla fayda etmedi aksine canımı daha da acıttı
Hım su bazlıların içinde kimyasal yokmuymuş ben hepsinde vardır diye düşündüm ne bilim:))

Balık hiç yemiyorum pek sevmiyorum kışın toplasak 3-4 kez yemişimdir havalar ısındı artık hiç yiyemem. Bunu haftaya belirteyim omega almalıyım ozaman teşekkür ederim. Onun harici et süt yumurta bol bol yiyorum. Stres etkiler mi bilmiyorum son iki haftadır kendi ailemde sıkıntılar vardı mahkeme işlerimiz falan oraya gittim geldim. Ona bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…