ben gecen hafta baktırdım 0.65 gibi birşey cıktı ilaç kullanıyorum devam et dedi.
Ya benim 3,48 çıkmış çok yüksek geldi bana1,85 çıktı benim ilaca devam ediyorum.
Ayyyy çok kötü be yazık olmuş. Valla oglumUzu kucağımıza alalım da :) gerekirse 60 hafta yapmadan dururuz. Pek aramıyorum vallageömiş olsun canım, kaçıncı haftadasın hamilelik takvimin yok bakamadım, dikkat et yormadan hazırlan
canım 6 hafta ilişki yasak hatta bu gün ebe anlattı, biri gelmiş geçen hafta doğumdan 2 hafta sonra ilişkiye girmişler bütün epizyo dikişleri patlamış anüse kadar yırtılmış, tekrar dikmek zorunda kalmışlar
Saol canım. Hay allah canım ama iyi haftalardayız, 36yı geçirsek kuvezdi/yoğunbakımdı girmemeleri büyük ihtimalİnş içine sinen birini bulursun canım, biz Pazartesi’den beri hastanedeyiz yatırdılar sancı rahim ağzı kısalması vs var ama bugün biraz daha iyiyim 2 hafta daha tutacaklar erken doğmasınlar diye ☺
Evet yatılıydı, şimdi gene yatılı bakıyoruz. Çok zor ama, bir yabancı aynı evde vs. Rahatın da bozuluyor:) ama 2 çocuk için benim açımdan gerekiyor...Yatılı mi kalıyor canim
Geçmiş olsun canım. Kaç haftaliksin?Selam kizlar tum hazirliklariniz tam olsun bence hayatmin en zor 3 gununu yasadm pazar gecesi 2 de siddetli bel agrisiyla uyandim ama tek sag tarafmdaydi hic bi sekilde gecmedi hastaneye gttm bana 1 cm acilman var birazda sancin var dogum yaparsan küvez yok sorumluluk alirsan kal dediler almadim 1 saatlik yol gttm o aciyla kuvezi olan bi hastaneye 7 saat dogumhanede kaldm resmen pskolojim bozuldu bagirmalardan sunlardan bunlardan acilmam ilerlemedi nst de sanci hafiflemeye baslamsti normal servise aldi ne yaptysam ne ilac verdiler ne baska bi mudahele ve en son idrar yolu enfeksiyonuna bagli sirtta agri ve acilma erken dogum riski olustrms dediler tek cozum su dediler simdi bol su iciyorm iliski is herseyi yasakladi doktorum 2 kez de ciger gelisimi icin igne yaptilar suan agrim yok denecek kadar az sukur iyiyim cok korktm ama sadece tek duam zamaninda gelmesi ve hic bisey belli olmuyo bugun taburcu oldum daha tum herseymi hazirlicm hic belli olmuyor bu isler
Ee buda onların çilesi olsun napalım canımçok yazık kiz bizimkilere, ama ne yapalım sıkacaklar dişlerini bi 10 hafta falan daha
Valla hiç aramıyorum,çok canım acıyordu bazen yarida bırakıyorduk vajina kuruluğu vardi kayganlastirici bile yardimci olmuyorduDoğumdan sonra 40 gün ilişki yasak zaten.Ne diyim Allah sabır versin.Katlanacaklar artık biz nasıl katlanıyoruz herşeye evlatlarimiz için
Bugün arkadaşım doğum yaptıCanım birisi demiştiki asla kalkıp bebeğini emziremiceksin hasta gibi yatıp birinin sana getirmesini bekliceksin
Bu söz aklımdan çıkmadı bidaha
Allahtan cevremde iyi örneklerde var biraz biraz kendime geldim
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hahahha ay hep diyorum eşime bende bedavadan baba oluyorsun,ama hakkını yiyemem,bütün evi boyadı,ehliyetini aldi,arabasini aldi. Her akşam 1 saat arabayla çıkıp yollari ogreniyor(2yildir burda) hepsi oğlum için diyorEe buda onların çilesi olsun napalım canım
Zaten bedavadan baba oluyorlar
Canım birisi demiştiki asla kalkıp bebeğini emziremiceksin hasta gibi yatıp birinin sana getirmesini bekliceksin
Bu söz aklımdan çıkmadı bidaha
Allahtan cevremde iyi örneklerde var biraz biraz kendime geldim
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ya benim 3,48 çıkmış çok yüksek geldi banaİlacın dozumu yetersiz geldi nedir anlamadım
Ay sağol rahatladım biraz. Bir başlarda yapılmıştı tahlil bir de şimdi istedi öyle olunca bilmeden o kadar zaman tehlikeye mi attık acaba diye sıkıntı yaptım. Başlarda düşüktü ama arada yükselmiş demek ki. Dediğin gibi artırır büyük ihtimalle.Bu haftalarda 3,50 sınır.
Merak etme sınırdasın ama tehdit boyutunda değil. Doz artırabilir doktorun belki
Kac haftaliksin canim.Cok dogru soyluyosun ben de bu yasanan ornekleri duyunca bir hizla her seyi utuledim yerlestirdim☺Sagol canim Allah razi olsun amin insallah sag salim hepimiz kavusalim evlatlarimiza
Oh maşallah canımHahahha ay hep diyorum eşime bende bedavadan baba oluyorsun,ama hakkını yiyemem,bütün evi boyadı,ehliyetini aldi,arabasini aldi. Her akşam 1 saat arabayla çıkıp yollari ogreniyor(2yildir burda) hepsi oğlum için diyor
Cok yuksek degil canim.Bu aylarda 3.50 alti normal kabul ediliyo.Ila kac mglik kullaniyosun.Ya benim 3,48 çıkmış çok yüksek geldi banaİlacın dozumu yetersiz geldi nedir anlamadım
Yasal derken hastaneye bağlı mi demek istedin? Bildiğim kadarıyla hastaneyle anlaşmalı ebeler var Türkiye'de de. Ama benim ebem bir hastaneye bağlı değil fakat inanılmaz tecrübeli diplomalı bir ebe. Ve bu yasadışı da değil zaten yani sen istersen evde yalnız başına doğur kimse seni zorla hastaneye götüremez. Zaten yalnız doğuran da var, tabiki planlı olmuyor mesela banyoda ya da tuvalette iken geliveriyorYurtdışında olduğunu biliyorum uygun standartlarla ama Türkiye de yasal mı ve var mı onu merak etmiştim. Dezavantajlı bölgelerde muhtemelen devam ediyodur ama Ankara da mesela yasal olarak mı yapacaksınız doğumunuzu?
Oo sen daha dur bebek doğduktan sonra geceleri sen emzirmeye kalk o horul horul uyusun iyice çıldırırsınOh maşallah canımbunlar bişey mi diyesim geliyo valla aşırı erkek düşmanı oldum gebelikten sonra ya aşırı zoruma gidiyo tamam yaradılış tamam analık kolay değil tamam adamlar napsın ama düşündükçe eşimi dövesim geliyo
25 mg lık kullanıyorum gebelikten önce başlamıştım o zaman düşürmeye yetmişti ama gebelikle birlikte yetersiz kaldı sanırım.Cok yuksek degil canim.Bu aylarda 3.50 alti normal kabul ediliyo.Ila kac mglik kullaniyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?