2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayyyy çok kötü be yazık olmuş. Valla oglumUzu kucağımıza alalım da :) gerekirse 60 hafta yapmadan dururuz. Pek aramıyorum valla adam öpmeye kalkinca bile söyleniyorum

İnş içine sinen birini bulursun canım, biz Pazartesi’den beri hastanedeyiz yatırdılar sancı rahim ağzı kısalması vs var ama bugün biraz daha iyiyim 2 hafta daha tutacaklar erken doğmasınlar diye ☺
Saol canım. Hay allah canım ama iyi haftalardayız, 36yı geçirsek kuvezdi/yoğunbakımdı girmemeleri büyük ihtimal Senin de çok az kalmış hadi inş, kalplerimiz seninleemin ellerdesin zaten

Geçmiş olsun canım. Kaç haftaliksin?

Doğumdan sonra 40 gün ilişki yasak zaten.Ne diyim Allah sabır versin.Katlanacaklar artık biz nasıl katlanıyoruz herşeye evlatlarimiz için
Valla hiç aramıyorum,çok canım acıyordu bazen yarida bırakıyorduk vajina kuruluğu vardi kayganlastirici bile yardimci olmuyordu

Bugün arkadaşım doğum yaptı dedi çok gzl bir duygu ama doğumdan 10 saat sonra bile wcye 2 kişi eşliğinde gidebildim. Sezeryan oldu tabii buarada. Sürekli bebek meme istiyomuş. Hemşireler sağolsun, onlar ilgileniyırlar sürekli, ben bitik durumdayım dedi

Ee buda onların çilesi olsun napalım canım
Zaten bedavadan baba oluyorlar
Hahahha ay hep diyorum eşime bende bedavadan baba oluyorsun,ama hakkını yiyemem,bütün evi boyadı,ehliyetini aldi,arabasini aldi. Her akşam 1 saat arabayla çıkıp yollari ogreniyor(2yildir burda) hepsi oğlum için diyor

Ne ilgisi var hayatım?
Ben sezeryan oldum, sütüm bir saat içinde geldi maşallah. Bebeğim de hiç mama almadı. 24 ay anne sutu verdim

Benden iki gün önce normal doğum yapan arkadaşım sadece 2 hafta anne sutu verebildi, dikişleri haftalarca iyileşmedi, yatağa bağlı kaldı uzun süre oturamadı bile

Üstelik ben sezeryan sonrasi eve geldikten sonra hiç yatmadım. Millet yatak döşek yatar, gelenleri pijamalarla ağırlar. Ben hiç sevmem öyle şeyleri. Hemen ayaklandim, hatta eve geldiğimizin ertesi günü eşimle dışarı bile çıktık:))

Asıl benim cevremde normal doğum sonrası haftalarca toparlanamayan kadınlar var. Hatta bazılarında hayat boyu taşıyacakları kalıcı skntilar bıraktı normal dogum

Hamilelik nasıl kişiye gore değişiyorsa doğum ve sonrasındaki süreçler de değişiyor. Ilk hamileliğimde 9 ay kustum, bunda da hala kusmaya devam ediyorum.

Ya benim 3,48 çıkmış çok yüksek geldi bana İlacın dozumu yetersiz geldi nedir anlamadım

Bu haftalarda 3,50 sınır.
Merak etme sınırdasın ama tehdit boyutunda değil. Doz artırabilir doktorun belki

Kızlar alşexprese vergi geldi artık alan aldı almayan vergili alacak artık

Bu haftalarda 3,50 sınır.
Merak etme sınırdasın ama tehdit boyutunda değil. Doz artırabilir doktorun belki
Ay sağol rahatladım biraz. Bir başlarda yapılmıştı tahlil bir de şimdi istedi öyle olunca bilmeden o kadar zaman tehlikeye mi attık acaba diye sıkıntı yaptım. Başlarda düşüktü ama arada yükselmiş demek ki. Dediğin gibi artırır büyük ihtimalle.

Oh maşallah canım bunlar bişey mi diyesim geliyo valla aşırı erkek düşmanı oldum gebelikten sonra ya aşırı zoruma gidiyo tamam yaradılış tamam analık kolay değil tamam adamlar napsın ama düşündükçe eşimi dövesim geliyo

Yasal derken hastaneye bağlı mi demek istedin? Bildiğim kadarıyla hastaneyle anlaşmalı ebeler var Türkiye'de de. Ama benim ebem bir hastaneye bağlı değil fakat inanılmaz tecrübeli diplomalı bir ebe. Ve bu yasadışı da değil zaten yani sen istersen evde yalnız başına doğur kimse seni zorla hastaneye götüremez. Zaten yalnız doğuran da var, tabiki planlı olmuyor mesela banyoda ya da tuvalette iken geliveriyor ben duydum. Benim babaannem mesela halamı pıt diye doğurmuş evde iş yapıyormuş 'halan donuma düştü' diye anlatır
Ben zaten istesem de yetişemem sanırım hastaneye. Son doğumda zaten aa doğum başlıyor galiba dedim (1 saattir sancı vardı) ebeyi çağırdım, abartmıyorum o geldikten 5 dk sonra doğdu bebek. Yani gitmeye çalışsam arabada doğururum onu da göze almak istemiyorum. Ilk doğum da evdeydi ama planlamadık ebe yanımdaydı bebek tersti zaten hastaneye gidecektim, ebeyi de zaten destek ve muayene için çağırdım ama en son muayene edip hastaneye yollayacaktı dedi ki aa geliyor bu E tabi ilk bebek evde doğunca ikincide de cesaretleniyor insan ve evin rahatlığını istiyor. Şimdi ise üçüncü bebek, yani bir terslik olmazsa daha da çabuk doğar büyük ihtimal. Ebe zaten tecrübeli yani en ufak bir riskte bile direk hastaneye yollar o konuda rahatım.

Oo sen daha dur bebek doğduktan sonra geceleri sen emzirmeye kalk o horul horul uyusun iyice çıldırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…