Ona bişey diyemem ya heralde yanımda olcak ya emsin yeter ki ben kalkarım ya ölürüm onaOo sen daha dur bebek doğduktan sonra geceleri sen emzirmeye kalk o horul horul uyusun iyice çıldırırsın
Suyum hatta bebeğin baş ölçüsü bacak ölçüsü falan hep normal ama göbüşü küçük. Anne baba olarak uzunuz ben 175 im. Doğduğumda da tam 5 kilo doğmuşum. Hani kendimiz ufak tefek olsak bize çekti dicemde.Aynı sey bendede cıktı .2hafta hatta 3hafta bile geride cıkıyordu.ama benım suyum az o yuzden sürekli takipteyim eger bu fark acılırsa müdahale edecekler.meylenınde dediği gibi beslenirsen insallah toparlanırsın .suyun az değilse bebegin organlarında dasıkıntı yoksa
Ay kaynanam da bu çektiklerini unutursun 5 yıl sonra yaparsın diyo da bende diyorum Allah kızıma uzun ömürler versin Bi 35i göreyim bakarızHahahahaha vallahi bende bütün erkeklere gıcık oluyorum artık bitane gıcık ta karnimdaay bide kv geçen hemen 2. Yap diyordu ağız dolusu küfür edesim geldi. Neymiş beraber büyüt ikiz gibi daha kolay istemiyorum karışmasın kimse dedim bana. Eşime sözüm var 40 yaşına girmeden 2. Çocuğu yapicaz diye :) oda daha tam 5 yıl var allah kerimdir
Haklısın şimdi sen yazınca okadar da yemediği farkettim. Birde 10 kilo aldım diye doymadan kalkmaya başlamıştım etkiledi galiba. Şu omega işine başlamam lazım doktora haftaya söyleyeyim. Çünkü Balık hiç yiyemiyorum evdekiler de benim yüzümden mahrum kalıyorCanım bende yediğimi sanıyordum meğer yemiyomuşum şekerin var mı bilmiyorum ama günde 1 yumurta 1 kase yoğurt haftada 1 kalıp peynir + kalsiyum ilacı 4 5 tane tam ceviz Bi avuç fındık badem iki kase meyve yiyorum
ve omega takviyesi doktorum şart dedi ben bırakmıştım mesela göbeği direk etkiliyomuş omega
Kan ilacı d vitamini onlardan olmazmış vallahi topladık dikkat edince inşallah seninde fark kapanır pozisyonundan falandır
Doktoruna danışabilirsin canım ama zarari yokHım su bazlıların içinde kimyasal yokmuymuş ben hepsinde vardır diye düşündüm ne bilim:))
Yok canım ben kullanmıyorum da kullananlar için dedimDoktoruna danışabilirsin canım ama zarari yok
Gebelik başından beri 2 kere anca balık yemişimdir hiç sevmem hep takviye omega aldım ceviz yedim canım bende doğuma kadar rahat rahat toplar kendini merak etme 8 gün geride çıkması nerde 4 gün önde çıkması nerde ben aştım darısı başına inşallahHaklısın şimdi sen yazınca okadar da yemediği farkettim. Birde 10 kilo aldım diye doymadan kalkmaya başlamıştım etkiledi galiba. Şu omega işine başlamam lazım doktora haftaya söyleyeyim. Çünkü Balık hiç yiyemiyorum evdekiler de benim yüzümden mahrum kalıyor
saglıklı beslenirsen toparlar gibi ozaman .kaşar badem ceviz buyutuyo denedim gördüm canım 2hafta 1haftaya düştü .onuda kapatırsam tamamdır insallah.Suyum hatta bebeğin baş ölçüsü bacak ölçüsü falan hep normal ama göbüşü küçük. Anne baba olarak uzunuz ben 175 im. Doğduğumda da tam 5 kilo doğmuşum. Hani kendimiz ufak tefek olsak bize çekti dicemde.
evet öyleymiş sonradan okudumAksam yazdı canım iyilermiş şükür.Biraz meşgulmüs.Yardimci bayan araştırıyormus bebeler için
valla bende anlamıyorum her hafta 1-2 geliyoMaşallah tatlım hangi ara 18 oldu
valla bende en fazla 10 kilo alırım havaları atıyodum ama o iş öyle olmuyomuşKız kaçla bitirmeyi düşünüyosun:))) şu 18 Ler 15 ler kiloyu içinizde mi saklıyorsunuz dışardan hiç öle durmuyor
Sen 2 kere yemişsin ben hayatımda balik yemedim . Et türlerini de pek yemedim ama şimdi eşim sağolsun havalar ısındı kanat mangal yapıyor 10 günde 1 o şekilde doya doya yiyorum yoksa zorGebelik başından beri 2 kere anca balık yemişimdir hiç sevmem hep takviye omega aldım ceviz yedim canım bende doğuma kadar rahat rahat toplar kendini merak etme 8 gün geride çıkması nerde 4 gün önde çıkması nerde ben aştım darısı başına inşallah
Çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu önemli.Selam kizlar tum hazirliklariniz tam olsun bence hayatmin en zor 3 gununu yasadm pazar gecesi 2 de siddetli bel agrisiyla uyandim ama tek sag tarafmdaydi hic bi sekilde gecmedi hastaneye gttm bana 1 cm acilman var birazda sancin var dogum yaparsan küvez yok sorumluluk alirsan kal dediler almadim 1 saatlik yol gttm o aciyla kuvezi olan bi hastaneye 7 saat dogumhanede kaldm resmen pskolojim bozuldu bagirmalardan sunlardan bunlardan acilmam ilerlemedi nst de sanci hafiflemeye baslamsti normal servise aldi ne yaptysam ne ilac verdiler ne baska bi mudahele ve en son idrar yolu enfeksiyonuna bagli sirtta agri ve acilma erken dogum riski olustrms dediler tek cozum su dediler simdi bol su iciyorm iliski is herseyi yasakladi doktorum 2 kez de ciger gelisimi icin igne yaptilar suan agrim yok denecek kadar az sukur iyiyim cok korktm ama sadece tek duam zamaninda gelmesi ve hic bisey belli olmuyo bugun taburcu oldum daha tum herseymi hazirlicm hic belli olmuyor bu isler
Ah bu vicdan ne olacak. Markete gidilecek adamın ne zaman canı isterse.. diyorumki kahvaltıdan sonra gidelim gücüm yerindeyken ama nerdee paşamın hazırlanması 1.5 saat bende çok tez canlıyımdır hergün kavga. Bu gebeliğimde kv ve kocaya iyi bilendim, bende hiçbirşey eskis gibi olmayacak eminim. Vicdanda bi yere kadarOna bişey diyemem ya heralde yanımda olcak ya emsin yeter ki ben kalkarım ya ölürüm ona
Bu hamile halimle çalıştığım halde elin oğluna (kocam olur kendileri) kıyamayıp gecenin 2.30unda sahur hazırlamaya kalkıyosam oynak neclam içinde kalkarım
Gebelik boyunca hiç tavuk yemedim desem öyle iğrendim ki anlatamam sadece kırmızı et tüketiyorum kıymalı yemekler köfte sote yada kavurma şeklindeSen 2 kere yemişsin ben hayatımda balik yemedim . Et türlerini de pek yemedim ama şimdi eşim sağolsun havalar ısındı kanat mangal yapıyor 10 günde 1 o şekilde doya doya yiyorum yoksa zor
Aman canımcım sakin haklısındır eminim (koca ve kaynana yani) şöyle bişey var senin huzurunda kaçar. Bak sana yemin ederim ben meğer 2. çocuğu yapmışım Bi tane evlenerek evlatlık edinmişim zaten acıma duygusu öldü adamın benden daha çok hamile canı sürekli bişeyler istiyo ve yap demekten çekinmiyo eskiden daha çok yardımcı olurdu vs vs aynı şeyleri belki 150 kişiden 100ümüz yaşıyoruzdur belkide hormonlar yüzünden fazla batıyo bilmiyorum. Tamam kısmıyo her istediğimi aldı yaptı var var yok yok Ama geçen gün dedim şu 9 ay içinde seni boşamazsam sırtın yere gelmez diyeÇok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu önemli.
Ah bu vicdan ne olacak. Markete gidilecek adamın ne zaman canı isterse.. diyorumki kahvaltıdan sonra gidelim gücüm yerindeyken ama nerdee paşamın hazırlanması 1.5 saat bende çok tez canlıyımdır hergün kavga. Bu gebeliğimde kv ve kocaya iyi bilendim, bende hiçbirşey eskis gibi olmayacak eminim. Vicdanda bi yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?