2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oo sen daha dur bebek doğduktan sonra geceleri sen emzirmeye kalk o horul horul uyusun iyice çıldırırsın
Ona bişey diyemem ya heralde yanımda olcak ya emsin yeter ki ben kalkarım ya ölürüm ona
Bu hamile halimle çalıştığım halde elin oğluna (kocam olur kendileri ) kıyamayıp gecenin 2.30unda sahur hazırlamaya kalkıyosam oynak neclam içinde kalkarım

Suyum hatta bebeğin baş ölçüsü bacak ölçüsü falan hep normal ama göbüşü küçük. Anne baba olarak uzunuz ben 175 im. Doğduğumda da tam 5 kilo doğmuşum. Hani kendimiz ufak tefek olsak bize çekti dicemde.

Ay kaynanam da bu çektiklerini unutursun 5 yıl sonra yaparsın diyo da bende diyorum Allah kızıma uzun ömürler versin Bi 35i göreyim bakarız
Oğluşun henüz melek ona kıyamam şuan annesi gıcık deme kuzuya büyüsün onada gıcık oluruz

Haklısın şimdi sen yazınca okadar da yemediği farkettim. Birde 10 kilo aldım diye doymadan kalkmaya başlamıştım etkiledi galiba. Şu omega işine başlamam lazım doktora haftaya söyleyeyim. Çünkü Balık hiç yiyemiyorum evdekiler de benim yüzümden mahrum kalıyor

Gebelik başından beri 2 kere anca balık yemişimdir hiç sevmem hep takviye omega aldım ceviz yedim canım bende doğuma kadar rahat rahat toplar kendini merak etme 8 gün geride çıkması nerde 4 gün önde çıkması nerde ben aştım darısı başına inşallah

saglıklı beslenirsen toparlar gibi ozaman .kaşar badem ceviz buyutuyo denedim gördüm canım 2hafta 1haftaya düştü .onuda kapatırsam tamamdır insallah.

bizim zillinin yeni cicileri

Eklentiler

• 56421DC4-600F-4F6A-AD5E-273CB5A59060.webp
    30 KB · Görüntüleme: 66
  • C1C6FA2A-9DC7-4E6A-BA89-A052FA8D9FA6.webp
    21 KB · Görüntüleme: 78
  • 46686FFD-47C7-4F2B-8034-1F8630E2A4D4.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 74
  • BE70F07F-3E71-4E45-865D-CC92D0B33C4B.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 68
Sen 2 kere yemişsin ben hayatımda balik yemedim . Et türlerini de pek yemedim ama şimdi eşim sağolsun havalar ısındı kanat mangal yapıyor 10 günde 1 o şekilde doya doya yiyorum yoksa zor

Çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu önemli.

Ah bu vicdan ne olacak. Markete gidilecek adamın ne zaman canı isterse.. diyorumki kahvaltıdan sonra gidelim gücüm yerindeyken ama nerdee paşamın hazırlanması 1.5 saat bende çok tez canlıyımdır hergün kavga. Bu gebeliğimde kv ve kocaya iyi bilendim, bende hiçbirşey eskis gibi olmayacak eminim. Vicdanda bi yere kadar

Sen 2 kere yemişsin ben hayatımda balik yemedim . Et türlerini de pek yemedim ama şimdi eşim sağolsun havalar ısındı kanat mangal yapıyor 10 günde 1 o şekilde doya doya yiyorum yoksa zor
Gebelik boyunca hiç tavuk yemedim desem öyle iğrendim ki anlatamam sadece kırmızı et tüketiyorum kıymalı yemekler köfte sote yada kavurma şeklinde
Bi kere kfc kaçamağı yaptım o kadar

Aman canımcım sakin haklısındır eminim (koca ve kaynana yani) şöyle bişey var senin huzurunda kaçar. Bak sana yemin ederim ben meğer 2. çocuğu yapmışım Bi tane evlenerek evlatlık edinmişim zaten acıma duygusu öldü adamın benden daha çok hamile canı sürekli bişeyler istiyo ve yap demekten çekinmiyo eskiden daha çok yardımcı olurdu vs vs aynı şeyleri belki 150 kişiden 100ümüz yaşıyoruzdur belkide hormonlar yüzünden fazla batıyo bilmiyorum. Tamam kısmıyo her istediğimi aldı yaptı var var yok yok Ama geçen gün dedim şu 9 ay içinde seni boşamazsam sırtın yere gelmez diye
Geçicek bu günlerde eminim evimize gelsin bebişlerimiz herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…